Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από μερικές συναντήσεις, ήρθε η ώρα να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου για την Valeria, χωρίς ασφαλώς να "κομίσω γλαύκα εις Αθήνας", αφού έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα.
Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως τη βλέπετε στις φωτογραφίες. Ψηλή, μαυρισμένη, με επιδερμίδα όμορφη στην αφή, ατελείωτα πόδια, υπέροχο στήθος και έναν κώλο σκέτη κόλαση!
Στην τελευταία μας συνάντηση, όταν έφτασα στο ξενοδοχείο δεν υπήρχε δωμάτιο και έπρεπε να περιμένω. Μετά από λίγο έφτασε και η Valeria ντυμένη με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και κάτσαμε να τα πούμε μέχρι να ελευθερωθεί το δωμάτιο. Η κάβλα όμως, με το που την είδα, χτύπησε κόκκινα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αρχίσει από τον (διακριτικό) χώρο της reception. Αφαίρεσε άμεσα το εσώρουχό της και τα προκαταρκτικά ξεκινησαν επί τόπου, κάτω από τα βλέμματα των διερχόμενων. Καθόταν στα γόνατά μου και με έφερνε στα όριά μου να την πάρω επιτόπου. Δεν τραβήξαμε στα άκρα το σκηνικό, αλλά πρόσεξα μία καλοβαλμένη σαραντάρα Ελληνίδα, η οποία μας κάρφωνε συνεχώς μέχρι να πληρώσει ο δικός της και να φύγουν, την οποία έτοιμος ήμουν να προσκαλέσω να μας κάνει παρέα, μιας και φαινόταν να έχει καβλώσει τρελά.
Μόλις ελευθερώθηκε το δωμάτιο, μπήκαμε ...τρέχοντας και πριν κλείσει καλά καλά η πόρτα, απολάμβανα ένα έντονο τσιμπούκι, ενώ στα καπάκια το καβλωμένο πέος μου βρέθηκε στο ζεστό και υγρό μουνάκι της Valeria. Σε 5 sec γινόταν πραγματική μάχη σε κάθε σημείο του δωματίου. Η κοπέλα αντέχει και κάνει τα πάντα (σε λογικά πλαίσια) για να σε ικανοποιήσει.
Η Valeria είναι κατά τη γνώμη μου, όταν θέλει, ΦΩΤΙΑ και παράλληλα το απόλυτο VFM. Χρειάζεται απλώς να την προσεγγίσεις με στοιχειώδη ευγένεια και καλή διάθεση. Τιμά τα χρήματα που παίρνει σε δύσκολους καιρούς. Σύντομα θα επιχειρήσω και κάποιο long meeting μαζί της, διότι είναι προφανές οτι η συγκεκριμένη κοπέλα αξίζει να της αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να σου ανταποδώσει το maximum.
Θα κάνω την πρόβλεψη (χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση) οτι δεν θα την χαιρόμαστε για πολύ καιρό ακόμα (και μεταξύ μας, δεν θα είναι παράλογο να αναχωρήσει για πιο ελκυστικούς οικονομικά προορισμούς).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
670
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 AlexEasyRider, Makis99, vanderM και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού