Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Call-Girls 36854
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη κοπέλα πριν από καμιά 15 ημέρες σε ξενοδοχείο στο Μοσχάτο. Συνεννόηση πάρα πολύ εύκολη με 2-3 sms. H κοπέλα είναι μικρή, ψηλή, έχει κιλά παραπάνω που λόγω του ύψους της δεν την «σκοτώνουν». Το στήθος της είναι μεγάλο, φυσικό με πολύ καλή υφή –χαίρεσαι να το πασπατεύεις- και ωραίες ρώγες. Η περιφέρεια έχει κιλά, και το στομαχάκι θέλει γυμναστικούλα. Ήρθε ντυμένη απλά στην ώρα της. Κουβεντούλα, φιλάκια κλπ κλπ. Μπανάκι και έτοιμη για τον αγώνα. Στοματικό καλό, με ωραίες ατάκες και παιχνιδάκια, γενικότερη περιποίηση της περιοχής με χαρά και χαμόγελο. Δεν είχαμε προβλήματα, ακολουθεί, παίρνει πρωτοβουλίες, δεν λέει όχι και αντέχει αρκετά. Το νινάκι καθαρό, χωρίς όχι μη και λοιπά, κατεβάζει ζουμιά εύκολα και γενικά φαίνεται να το χαίρεται. Πίσω πόρτα δεν άνοιξα αν και την ανοίγει με 20€. Υπηρεσίες όπως τις αναφέρει τα κάνει όλα με χαμόγελο και τέχνη και δείχνει να το γλεντάει. Ρολόι δεν κοίταξε και δεν έφαγε χρόνο με κολπάκια Γενικά την κατατάσσω στην κατηγορία: το μικρό νταρντανομωρό (γειτόνισσα ή μαθήτρια) που εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε ανάγκη να εν βαπτίζουμε το καυλί μας στο νεαρό μουνάκι της για να παίρνουμε δύναμη.
Δύο θέματα εντόπισα: Μπανάκι δεν πρέπει να έκανε ολόκληρη παρά μόνο τα ευαίσθητα σημεία καθώς και ότι χρειάζεται να μάθει την χρήση του Listerine ειδικά όταν δεν λέει όχι σε τίποτε.
Η τιμή νομίζω δεν είναι καλή, μάλλον στα 80 άντε 100 για μένα. 120 + , είναι πολλά αλλά το δικό της μουνάκι τιμολογεί…
Μάλλον δεν θα ξανασυναντούσα ή το πολύ πολύ να έδινα μια ακόμα ευκαιρία.Οι φωτογραφίες που την δείχνουν στα 4 τη θάλασσα και η άλλη στο κρεββάτι με το στήθος έξω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Αυτά, τα έχουμε ξαναπεί μεγάλα παιδιά είστε διαβάστε, ρωτήστε την τσέπη σας (και όχι μόνο το καυλί σας) και αποφασίστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 panpiper, fortune, fabien_66 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού