Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ο τίτλος έχει διτό νόημα. Δηλαδή μπορεί να ερμηνευτεί και ως η εκτόνωση ενός απωθημένου να συναντήσω από κοντά την πρωταγωνίστρια που για τελείους υποκειμενικούς λόγους μου είχε καρφωθεί να συναντήσω, αλλά και ως ότι η συνάντηση ήταν κατά κάποιο τρόπο εξ'αρχής ξεθυμασμένη.

Για να μη μακρυγορώ άσκοπα, η συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή, αν και δεν είναι το ίδιο τουλάχιστον στον τίτλο(GME), όπου πρέπει να ρωτήσεις για κάποιες κοπέλες για τις οποίες δεν έχει ανηρτημένες φωτογραφίες τους. Ο κύριος από το γραφείο κατατοπιστικότατος μου εξήγησε αμέσως για ποιές κοπέλες πρόκειται, όλες τους ημισελέμπριτις της τσόντας και του φβ. Έτσι ανακάλυψα ότι η Μάρω Αρβανίτη (όπως είναι το καλλιτεχνικό της), είναι ενεργή.

Πρώτη εικόνα πολύ καλή σύμφωνα με αυτό που περίμενα. Ντυμένη κάζουαλ, χτενισμένη, βαμμένη ίσως λίγο υπερβολικά αλλά ταιριάζει με το γενικότερο σικ πορνοσκυλέ υφάκι της. Αν και ήμουν προετοιμασμένος για το μπλα μπλα της από τις προηγούμενες κριτικές, λίγο σόσιαλ ήταν αναπόφευκτο καθότι μιλούσαμε κι οι δυο την ελληνική. Χαλαρή ασχολιόταν και με το κινητο της όπου με ευγενικό τρόπο της το ξέκοψα κι έτσι κατευθύνθηκε προς το μπάνιο όπου έκατσε σίγουρα πάνω από δέκα λεπτά.

Αφού είχε περάσει σχεδόν μισή ώρα ήρθε με το χαρακτηριστικό πάσο της και στήθηκε γυμνή μπροστά μου. Άρχισε να λέει διάφορα κατευθύνοντας τον αγώνα εκεί που ήθελε αυτή, δηλαδή στο γρήγορο ξεμπέρδεμα. Βέβαια, αυτά που έλεγε τα περισσότερα ήταν υπερβολές που σκοπό είχαν μόνο να με καυλώσουν ώστε να με φέρουν πιο κοντά στη κορύφωση, χωρίς την πραγματοποίηση τους. Και μπορώ να πω ότι τα κατάφερνε, επειδή (πείτε με μαλάκα) βρίσκω τη φωνή της και τον τρόπο που τα λέει πολύ καυλωτικό.

Αν κι από τις επιδόσεις της στην ταινία καθώς και τις κριτικές δεν είχα μεγάλες προσδοκίες για το στοματικό της, απ΄την άλλη δε φαντάστηκα οτι αυτό το σέξυ στόμα με τη μεγάλη οδοντοστοιχία θα έγδερνε τόσο επίπονα το καυλί μου, χωρίς απ΄την άλλη να μπαίνει ούτε το μισό στο στόμα. Ακόμα κι έτσι όμως δε μου έπεσε καθως έβλεπα αυτα τα τα χείλη να προσπαθούν να με ρουφήξουν. Όταν της είπα να προσέχει, αυτή κινήθηκε πιο χαμηλά και πολύ πιο χαμηλά, όπου έδειξε απρόσμενο ζήλο, που ήταν και η μόνη ευχάριστη έκπληξη της όλης συνάντησης. Η πρώτη εκπυρσοκρότηση ήρθε μετά από σύντομο αλλά έντονο καβάλημα της κοπέλας συνοδευόμενο από καυλωτικές προτροπές όπου δεν άντεξα. Η δεύτερη ήρθε μετά από δικιά μου απαίτηση καθώς είχε αρχίσει ήδη να ντύνεται και μετρώντας αντίστροφα τα λεπτά.

Σε γενικές γραμμές προτείνεται μόνο σε όσους έχουν αποκτήσει κάποιο αρρωστημένο απωθημένο με την πάρτη της, και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το υπέρογκο αντικειμενικά τίμημα. Επίσης ενώ το γραφείο με είχε πληροφορήσει ότι προσφέρει και άναλ με +50, η κοπέλα μου είπε ότι το έκοψε εντελώς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
254
Πόντοι:
296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, doc_lin, popov και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2016
To the point φιλε...Μπραβο! Καπέλο
12 Φεβρουαρίου, 2016
Κύριε Ζαντρεν τα σέβη μου κι από μένα. Αν κι έχω καταλάβει ότι επιλέγετε λίγο διαφορετικά μονοπάτια που κι εγω επισκέπτομαι ενίοτε, οι ενημερώσεις σας αποτελούν έμπνευση Καπέλο
13 Φεβρουαρίου, 2016
Παίζει ακόμα αυτήν ?? Αυτά τα λεφτά τα ζητούσε όταν πρωτοβγήκε στην βίζιτα ... μετά είχε πέσει στα 130-140 ...
Έχει FB ως Μάρω Αρβανίτη ... Δεν την παλεύει η γκόμενα όπως και όλες που έκαναν μαλακίες στην ζωή τους ...
Εμένα μου αρέσουν οι κακομοίρηδες που σχολιάζουν στα αλλοπρόσαλα posts της,που πάνε να την παραγορήσουν ...
Κοίτα κάτι φάτσες λέω που πάνε να δώσουν συμβουλές στις πουτάνες χαχα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο


3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3