Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Call-Girls 31080
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μαρια ειναι μια γυναικα ωριμης ηλικιας που όμως προσεχει πολύ το σωμα της. Δεν είναι Milf και μαλλον προς το Gilf. Για να μην το βαλω σε καλουπι, μπορω να πω ότι είναι απλα ενα ILF! Αν και είναι 55+ η Μαρια εχει ενα καλο καυλοπροσωπο και ένα σωμα πολλα υποσχομενο. Καθολου ξεκωλιαρα, μιας και δεν τον δινει. Μπορει όμως να γινει ένα οργανο ηδονης που για παιχτες που τους αρεσει το γρουπ των γυανικων αυτων είναι μια χαρα. Καθολου παλιοκοριτσο. Καλη, χαμογελαστη και προπαντος δεκτικη. Τα όχι της είναι το «τα παιρνω στο στομα» και το «δινω κωλο». Μια όμως καλη επιλογη στα λεφτα που ζηταει για 1+ ωρα χωρις βιασυνες και ρολογια…
Δικος της χωρος, διαμερισμα στο κεντρο της Αθηνας (Λιοσιων-κοντα Αττικη). Ευκολο να το βρεις, νεος χωρος πολυ καθαρος , προσεγμενος και τακτοποιημενος. Στο δωματιο εχει TV και θερμανση δηλαδη απο εξοπλισμο, οκ.
Παμε τωρα...
Φοβερα ντυμενη μοσχοβολουσε, χαμογελαστη. Ευγενεστατη να σε κανει αμεσως να αισθανθεις ομορφα και ανετα.
Ζαρτιερες, βινυλ κορμακι. Ένα πολύ ομορφο σιελ φορεμα στενο και κοντο…Ψηλοτακουνα, δλδ ολο το πακετο.Για να μην κουραζω με περιγραφη της παρουσιας της, ανεβασα και φωτο στο νημα της ( http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=236294.0) για μπορειτε να δειτε ολοι. Πριν ακόμη με αφησει να την γδυσω (δεν γδυθηκε μονη-εχει μεγαλη σημασια αυτο για μενα) αγκαλιες+φιλια. Ωραία επιδερμίδα και γενικά μια περιποιημένη γυναικα. Σωμα, για την ηλικια της παντα, πολυ καλο . Στο παιχνίδι περνά χωρίς καθυστέρηση και με πρωτοβουλίες από μέρους της, αλλα συγχρονως ειναι και προσεκτικη να κατανοησει ακριβως τι σου αρεσει για να στο κανει. Η πίπα της καλή με οχι πολυ σάλιο αλλα με καλο ρούφηγμα...χωρίς χέρι αν και δεν τον εξαφάνιζε. Σε mouth fuck ήταν πολύ δεκτική. Σε όλες τις στάσεις η θέα της ήταν εξαιρετική. Εσωρουχα και ψηλοτακουνα δεν εφυγαν απο πανω της! Παρα τα 55+ στο sex ειναι πυραυλος δεν λέει όχι σε τίποτα (εκτος απο τα 2 που προανεφερα)
Μικρο μουνάκι που χαίρεσαι να το γλυφεις υγρή και δεκτικη εκει κατω...της αρεσει και το καταλαβαινεις. Της αρεσει αυτο που κανει το δειχνει –για μενα ένα πολύ καλο νυμφογκιλφ!
Τιμα τα λεφτα που παιρνει, οπως λιγες. Και αυτο ειναι πολυ θετικο.
Με λιγα λογια στον τομεα της επικοινωνιας ειναι αψογη. Η επικοινωνια για μενα είναι από τα πολύ σημαντικα συστατικα μιας επιτυχημενης συνευρεσης. Στα άλλα δυο πολύ σημαντικα, δλδ στο ενδιαφερον και στην προθυμια, παιρνει αριστα!

http://www.sexaggelies.gr/%CE%A3%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-55%CE%B1%CF%81%CE%B1-ad58053.html

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
zadren
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
2.493
Πόντοι:
2.756
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, antonios69, ncis και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2016
Η τιμή είναι για 2 μανίκια;
11 Φεβρουαρίου, 2016
Νυμφογκίλφ χοιρομέρι με μαύρη δαντέλα στα 50 γιούργια, πρώτη φορά στη ζωή μου.

Ναι!
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
11 Φεβρουαρίου, 2016
Να τη χαίρεσαι τυπεΝαι! Μονοπώλιο θα την εχεις. Δεν μπορω να φανταστώ πολλούς που θα γουστάρουν να γλύφουν μουνακι 50φευγα ας ειναι και τζαμπα. Το mouthfuck να υποθέσουμε το προσφερει και με χωρίς μασέλα, οχι τίποτα αλλα μη γίνει ατυχημα και ζητά αποζημίωση για οδοντίατρο Κεφάλι σε τοίχο!
11 Φεβρουαρίου, 2016
Zadren Ο MILF κυνηγός, ο τίτλος τα λέει όλα Προσκύνημα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4