Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ό τίτλος ετούτης της κριτικής είναι λίγο "πιασάρικος", γιατί σίγουρα δεν με σκότωσε κανείς, εμπνεύστηκα όμως από τη γάτα της Ελβίρας, η οποία είναι συμπαθέστατη και τριγυρίζει μέσα στο δωμάτιο!

Όπως και από το γεγονός ότι από παλιά είχα την περιέργεια να τη δοκιμάσω, με τόσα που έχω διαβάσει, τα περισσότερα διθυραμβικά, δεν είχε τύχει όμως.

Αλλά σήμερα έτυχε! Δηλαδή μετά από πάρα πολλά αναπάντητα τηλεφωνήματα, επιτέλους το σήκωσε! Και κανονίσαμε αμέσως το ραντεβού, στο γνωστό χώρο της.

Ο οποίος χώρος, για να πούμε στα γρήγορα και γι' αυτό, όσο τουλάχιστον μπόρεσα να διακρίνω στο μισοσκόταδο, είναι αξιοπρεπής και καθαρός. Η Ελβίρα σέβεται τους πελάτες της.

Η ίδια τώρα η Ελβίρα είναι στο σώμα αυτό ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες της, δηλαδή μια ψηλή κοπέλα, άνω του 1.75΄με τις πλατφόρμες και γύρω στο 1.70'...σκέτη, με κανονικό, ωραίο γενικά σώμα, με μεγάλα, σιλικονατα στήθη τεσσαροπεντάρια και με πρόσωπο που θα το χαρακτήριζα του λαϊκού σκυλέ κοριτσιού που καβατζάρισε τα σαράντα και έχει γράψει πάρα πολλά χιλιόμετρα! Αυτό αφορά την έκφραση και το ύφος της, γιατί πρέπει να διευκρινίσω ότι διατηρείται καλά και δεν είναι σπασμένη. Όπως πρέπει να πω ότι δεν το γράφω για να της ρίξω τις "μετοχές", γιατί είναι χωρίς αμφιβολία συμπαθητική.

Γενικά πάντως έχει ένα στυλ Ελληνίδας εκδιδομένης παλαιάς κοπής, που δεν έχει σχέση με τα...ρωσικά και άλλα ανατολικομπλοκίτικα κορίτσια που έχουμε συνηθίσει!

Σε υποδέχεται χωρίς βιασύνες και προσπαθώντας να φτιάξει ένα χαλαρό και άνετο κλίμα, πράγμα που το κατάφερε και με μένα.

Αυτό όμως που δεν κατάφερε, ήταν να δημιουργήσει εκείνο που δεν υπήρχε μεταξύ μας, δηλαδή τη χημεία!

Δηλαδή, γενικά έδειχνε, αν και προσπαθούσε να το κρύψει, κουρασμένη, ντεφορμέ, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το πω.

Το "μενού" της άρχισε με λίγο λάδι που μου έβαλε για να μου κάνει ένα ελαφρό μασαζάκι και μια πίπα καλή αλλά όχι τέτοια που να μου μείνει και αξέχαστη. Προσπάθησα από τη μεριά μου να την "ανάψω" με τη γνωστή...γλειφομουνομέθοδο αλλά πρέπει να πω ότι λίγα πράγματα κατάφερα. Δε λέω ότι αντιδρούσε άσχημα, αλλά δεν έπαιρνε και μπρος. Δε συμμετείχε, παρά τα κάποια επαγγελματικά επιφωνήματα και λόγια από μέρους της.

Παρόλα αυτά η "ανόρθωση" επιτεύχθηκε, την πήρα αρχικά στα τέσσερα και ύστερα ιεραποστολικά αλλά πάνω που πήγα τέλος πάντων να "φτιαχτώ" για τα καλά, καταλάβαινα ότι κάτι την ενοχλούσε, μέχρι που μου είπε ότι πονούσε και διέκοψε τη "συνεδρία" για να βάλει κρέμα! Αυτό βέβαια το έκανε με ευγενικό τρόπο, χωρίς κακή διάθεση απέναντί μου, δηλαδή...αλήθεια έλεγε η κοπέλα και τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε...

Ευτυχώς το γεγονός αυτό δεν με επηρέασε ιδιαίτερα και έτσι συνεχίσαμε, με εκείνη να είναι κάπως πιο χαλαρή, μέχρι που τελείωσα μέσα της.

Όπως προανέφερα όμως, δεν υπήρξε χημεία. Και σε αυτό δεν φταίει μόνο εκείνη, είναι και δικό μου θέμα, καθώς δεν είναι τόσο του γούστου μου τέτοιου είδους νταρντανοειδείς γυναίκες όπως η Ελβίρα, προτιμώ πιο μινιόν και "γλυκές" υπάρξεις!

Να διευκρινίσω εδώ ότι τα γλωσσόφιλα τα δίνει μεν αν τα επιδιώξεις, δεν τα πολυθέλει όμως, προτιμά να τα αποφύγει. Τουλάχιστον σε μένα.

Μετά λοιπόν το τέλος του πρώτου και μοναδικού γύρου, ξέραμε και οι δυο ότι δεν θα υπήρχε άλλος... Εγώ πήγα να φύγω, αλλά εκείνη με κράτησε πιάνοντάς μου την κουβέντα επί παντός θέματος, από...πολιτική μέχρι τα ζώα της, μέχρι το τέλος της ώρας!

Και εκεί είδα ότι η Ελβίρα είναι καλό παιδί. Μπορεί να μην πέτυχε η δική μας συνεύρεση, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει διάθεση ξεπέτας, σε σέβεται και τιμά τα λογικότατα χρήματα που παίρνει. Ίσως βέβαια σήμερα να μην είχε καλή "απόδοση", να μην ήταν σε φόρμα και κάποια άλλη φορά να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει άλλη φορά από μένα, καθώς, όπως έγραψα, δεν είναι του στυλ μου. Κάποιοι άλλοι βέβαια, μπορεί να περάσετε καλύτερα και να τη λατρέψετε, όπως άλλωστε δείχνουν οι κριτικές των περισσότερων. Εγώ δεν θα ξαναπάρω, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι χαλάστηκα ή ότι μου έμεινε κακή ανάμνηση από εκείνη. Απλώς πάμε για άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
40€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, doc_lin, trigga και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2016
Καπως ετσι περασα και γω αλλα δεν εγραψα...Σωστη αλλα δεν εδεσε το γλυκο.Μου θυμησε παλια γκομενα που την εστειλα λόγω κακού attitude που χε.Το στυλ "ξερω τι ειμαι,ποια ειμαι,τι εχω κανει" δε μου καθεται γενικοτερα.Εχει μαθει να την γαμάνε καβλωμένοι τύποι.Μου αφησε μια αισθηση οτι δεν της αρεσε που δε ψηθηκα καθολου..Ομως στο σοσιαλ ειναι κομπλε.Προσωπικά δεν μου βγηκε να κανω τιποτα.Θα θελα να ξαναδοκιμασω ομως γιατι δε βγαινει ακρη με μια φορα και το πακετο που προσφέρει ειναι πολυ τίμιο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1