Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 228805
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ψάχνοντας τα κιτάπια μου διαπίστωσα ότι κριτική για την Άντζελα δεν είχα γράψει ποτέ, ούτε παλιότερα (προ 5ετίας περίπου) που την είχα πρωτοσυναντήσει 2 φορές, ούτε και πιο πρόσφατα.
Η αίσθηση που έχω γι' αυτήν όλα αυτά τα χρόνια είναι ο τίτλος της κριτικής μου, ότι δηλ. πρόκειται για μια σταθερή αξία στον χώρο αυτό. Μπορεί να μην διαπίστωσα κάποια σημαντική διαφορά προς το καλύτερο τις προάλλες που την συνάντησα, σε σχέση με πριν 1,5 χρόνο που την είχα ξανασυναντήσει, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα σιγουράκι στην ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών του με μια ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη και αρκετά πάνω από τον μέσο όρο εμφάνιση ταυτόχρονα. Και η Άντζελα αυτό το προσφέρει διαχρονικά και μάλιστα με μια χρέωση που ακόμα και σήμερα είναι ανταγωνιστική, πόσο μάλλον παλιότερα που οι χρεώσεις άλλων κοριτσιών ήταν πολύ υψηλότερες σε σχέση με την δική της.
Την ημέρα που την συνάντησα είχα απευθυνθεί πρώτα σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, είτε πιο οικονομικές είτε λιγότερο βατές, αλλά έσπασα τα μούτρα μου. Η Άντζελα από την άλλη ΚΑΙ μου απάντησε αμέσως ΚΑΙ ήταν διαθέσιμη την ώρα που ήθελα, πράγμα που επίσης εκτιμώ σ' αυτήν, γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Ήρθε στην ώρα της και μολονότι την έχω ξανασυναντήσει άλλες 3-4 φορές, οφείλω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την εικόνα της με το που άνοιξα την πόρτα του δωματίου, έτσι όπως ήταν ντυμένη και περιποιημένη πάνω στα ψηλοτάκουνα μποτάκια της, μοντελάκι κανονικό!
Γδύθηκε τάκα-τάκα, το κορμί της μου φάνηκε ιδιαίτερα θελκτικό, κι ας ήταν μισό κλικ πιο κάτω απ' αυτό που φαντασιώνεσαι όταν την βλέπεις ντυμένη, γρήγορο μπανάκι, αν και ήταν πεντακάθαρη ερχόμενη από το σπίτι και κατευθείαν στο ψητό. Αλληλοευχαριστηθήκαμε και οι δύο στοματικό σεξ, δέχθηκε δαχτυλοσκόπηση και στις 2 τρυπούλες της χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας, τουναντίον, και όταν ήρθε η ώρα του κυρίως πιάτου, από μόνη της γύρισε σε reverse cow girl βάζοντας το εργαλείο μου στο κωλαράκι της χωρίς την χρήση λιπαντικού, άλλωστε της το είχα λιπάνει εγώ με φυσικό τρόπο προηγουμένως, ενώ ταυτόχρονα κοιτούσαμε κι εκείνη κι εγώ μια στον καθρέφτη απέναντι και μια στην τηλεόραση από πάνω απ' αυτόν να εξελίσσεται η ίδια ακριβώς σκηνή σεξ Χ 2! Κάβλα!!! Ακολούθησε πισωκολλητό, όπου η ιδιαιτερότητα της τεχνικής της συγκεκριμένης κοπέλας, όπως εκείνη την στιγμή με έκανε να θυμηθώ κι από άλλες φορές, είναι ότι δεν στήνεται ακριβώς στα 4 ρίχνοντας το σώμα της μπροστά όπως οι περισσότερες, αλλά ότι στηρίζεται στα γόνατά της μόνο, ορθώνει το σώμα της και τουρλώνει ταυτόχρονα το πεταχτό (πλέον) κωλαράκι της, ώστε να διευκολύνει την διείσδυση, ενώ ταυτόχρονα νιώθεις τις πατούσες της, που είναι ενωμένες εκείνη την στιγμή σε σχήμα V, να τρίβονται ελαφρά στο μέσα μέρος των μηρών σου και στα μπαλάκια σου που είναι ακριβώς πάνω απ' αυτές, την ώρα που μπαινοβγαίνεις μέσα της. Με μια τέτοια αίσθηση η ολοκλήρωση δεν άργησε φυσικά!
Ο δεύτερος γύρος, που επίσης δεν άργησε, είχε ακόμα περισσότερο στοματικό σεξ εκατέρωθεν με ολίγη από κανονικό σεξ στα ανάμεσα, όσο άντεξα δηλ. λόγω ηλικίας, δεδομένου ότι η Άντζελα έδειχνε ικανή και ορεξάτη για πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από μένα, και μας βρήκε με μένα να τελειώνω στο στόμα της με σπασμούς ενώ εγώ της έβαζα κωλοδάχτυλο και ταυτόχρονα της έγλειφα τα δάχτυλα των ποδιών της σε ένα ιδιότυπο reverse 69, πράγμα που κρίνοντας από τα βογγητά της έδειχνε να την καβλώνει πολύ!
Γενικά, η αίσθηση που είχα καθ' όλη την συνεδρία ήταν ότι ενώ στο social είναι επαγγελματικά φιλική, χωρίς δηλ. υπερβολές και διαχύσεις, την ώρα του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο εκδηλωτική στις αντιδράσεις της. Προσποιητές ή μη δεν με πολυενδιέφερε, σημασία είχε ότι ένιωθα ότι ήμουν με έναν άνθρωπο που συμμετείχε ενεργά σ' αυτό που κάναμε, κι αυτό μου έφτανε εκείνη την στιγμή. Μπορεί να μην φτάνει πιθανά τις εξάρσεις και την "τρέλα" κάποιων άλλων κοριτσιών ακόμα πιο ταλαντούχων στον χώρο, αλλά με αυτή την εμφάνιση, αυτές τις υπηρεσίες και μάλιστα σ' αυτά τα χρήματα που ζητάει είναι μια λύση απόλυτα ικανοποιητική, που όλα αυτά τα χρόνια τα τιμάει κατ' εμέ (τα χρήματα αυτά) και με το παραπάνω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.767
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΔΑΜΟΣ, petergsp, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2016
ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες αγαπητε συναγονιστη.
09 Φεβρουαρίου, 2016
Οσκαρική η περιγραφή του ιδιόμορφου doggie! Προσκύνημα
09 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΈρωτας
10 Φεβρουαρίου, 2016
Μπράβο το κορίτσι!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4