Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στις επαναληπτικές συναντήσεις μου με call girl's γενικα είμαι επιφυλακτικός, σπανίως περνάω καλά την δεύτερη φορά. Τελικά χωρίς περαιτέρω σκέψη έκλεισα το ραντεβού μαζί της.
Το μωρό ήρθε ευδιαθετο και χαμογελαστό, έτσι ακριβώς όπως την θυμόμουν, και με ένα ωραίο στενό φόρεμα που τόνιζε τι άλλο, αυτά τα απίστευτα 3άρια με 3,5άρια καυλωτικα στήθη, με τις ρώγες να διαγραφονται στο φόρεμα της. Επειδή την εχω συναντήσει και πριν την προσθετική, να πω ότι επειδή το μωρό είναι ψηλό, κοντά στο 1,70+, είναι ΣΚΈΤΗ καυλα με αυτά τα βυζια! έπρεπε όμως να τη δοκιμάσω.

Κάθησε αναπαυτικά δίπλα μου, μιλάγαμε για πολλά πράγματα ήπιαμε, αλλά τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα βυζια της, που ανυπομονούσα να παίξω και να τα γλειψω. Τότε χωρίς να χάσω ευκαιρία, η καυλα είχε χτυπήσει κόκκινο, άρχισα να την γδυνω φανερώνοντας αυτόν τον θησαυρό, που όσο και αν προσπαθούσα να τα χουφτωσω όλο και κάτι περίσσευε, έχουν ωραία αίσθηση στο χέρι χωρίς να είναι ούτε σκληρά ούτε μαλακα. Με το ένα μου χέρι έπαιζα τις ευαίσθητες ρόγες της και με το άλλο έπαιζα το μ..... το οποίο είχε ήδη ανάψει, και σε αντάλλαγμα το μωρό μου χάριζε ταυτόχρονα παθιασμένα καυτά φιλιά, ωραία και βαθιά έτσι όπως τα θυμόμουν. Στην συνέχεια αφαιρεί όλα τα ρούχα της μένοντας με το στριγκακι της, έπαθα κοκομπλοκο τι σώμα είναι αυτό θεέ μου αναφωνησα, σοκολατενιο, γυμνασμένο, από τα καλύτερα που έχω δει που δεν χορταίνω να το βλέπω και να το ξαναβλέπω. Και έτσι όπως ήταν στα τέσσερα με μιας μου τον βάζει μέσα στο στόμα της, ταυτόχρονα να με κοιτάζει στα μάτια, να τον παίζει και να τον γλείφει με μαεστρία. Την ξεκουμπωνω, για να μη τελειώσω περιποιωντας με την σειρά μου αυτο το απίστευτο σώμα, και παράλληλα να την ακούω να καυλωνει . Η πρώτη στάση ήταν φυσικά στα τέσσερα, που βλέποντας την από τον απέναντι καθρέφτη να καυλωνει ανέβαζα όλο και πιο πολυ τον ρυθμό. Έπειτα με καβάλησε παίρνοντας εκείνη τον ρυθμό, και πραγματικά ξέρει να χορεύει. Κάναμε ένα διάλειμμα για να συνέλθουμε, διότι σειρά είχε το κωλαράκι της. Δοκιμάσαμε πολλές στάσεις ANAL με κορυφαία το στήσιμο της στο παράθυρο του ξενοδοχείου, με το μωρό να τουρλωνει επιδεικτικά τον πισινό της(έχει απίστευτο ποπο), να την πιάνω από τους καρπούς των χεριών της και να αναστενάζει το μωρό από καυλα και εμένα να με οδηγεί σε άλλη διάσταση. Σε καμία από τις πολλές στάσεις ANAL που δοκιμάσαμε δεν δυσανασχετησε, εκτός λίγο στην αρχή, δείχνοντας υψηλό επαγγελματισμό και μεγάλη ανοχή, επίσης έμεινα εντυπωσιασμένος και από τις αντοχές που έχει το μωρό, εγω στο τέλος τα έφτυσα.

Το δωράκι της κοπέλας που έδωσα αν και τσιμπημενο ύστερα από την τελευταία μας συνάντηση, που απο ότι ξέρω κάνει και απλό πρόγραμμα στα 230 αλλά με αρκετές προσθήκες στο μενού της, προτίμησα το full πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Που εκτός, κατά την γνώμη μου προσφέρει άριστες υπηρεσίες sex, υπήρξε και μια πολυ καλη βελτίωσή στο σώμα της που αξίζει την προσοχή μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.581
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maniouel, LanciaRallye037, mad_max και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2016
*περιποιούμενος Σπασίκλας
08 Φεβρουαρίου, 2016
Το πήγε 280????
Όχι ευχαριστώ. Δε θα.....ξαναπάρω!
08 Φεβρουαρίου, 2016
280 ευρώ οι 2 ώρες? !!!!!

Τι λέτε ρε μαλάκες? 80 ευρώ αύξηση?!!! Κεφάλι σε τοίχο! Καλά να πάθουν όσοι της έδωσαν αέρα να ζητάει τόσα χρήματα μια μέτρια. Και εσύ ρε φίλε που γράφεις κριτική βάζεις 9.0/10 στη σχέση τιμή απόδοσης. Τι να πω. Της λες και ευχαριστώ δηλαδή
MR
Maxim Reality
08 Φεβρουαρίου, 2016
Απο 200 σε 280 το δίωρο Χμμμ;
Η πλέον χρεώνει το ΦΠΑ η κανει απόσβεση στα βυζια !Κεφάλι σε τοίχο!
08 Φεβρουαρίου, 2016
Καταρχην μπραβο στο φιλαρακι που περασε καλα και εγραψε αυτη την ομορφη κρητικη! Ναι! Τωρα οσο αφορα την τιμη των 280, προσωπικα την παραδεχομαι την Nagia γιατι αλλο να την γαμησουν 4 ψωριαρηδες με 80 ευρω επι 2 φορες ο καθενας δηλαδη να αρπαξει 8 γαμησια που συνεπαγονται με 8 χυσιματα με τον φοβο να κολληση καμια αρρωστια, και την καθε ανωμαλια που εχει στο κεφαλι του ο καθενας τους, συν τα εξοδα απο τις μετακινησεις και ολα αυτα για παρει τα ιδια λεφτ. Εγω νομιζω οτι ειναι σωστη και πανεξυπνη, και μπραβο της. Ναι!
Z
z4
08 Φεβρουαρίου, 2016
Σιγουρα την ειδες ρε μορτη ή τα γραφεις γιατι ..... πρεπει.
08 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το κορίτσι ξερει τι κανειΝαι! Θα εχει 50 Αγαπουληδες Έρωτας στην αντζεντα και άλλους 150 που παρακαλάνε. Μια χαρα θα το πληρώσουν το έξτρα 80ρι!
08 Φεβρουαρίου, 2016
280ε για 2 ωρες ακομα και με φουλ προγραμμα και σουπερ επιδοσεις...? Χμμμ;
Καλα ΟΚ, την απαντηση την εδωσε ηδη ο αγαπητος συναδελφος manaconda2202, ο οποιος ειχε γραψει και διθυραμβικη κριτικη για την κοπελα οταν την συναντησε προ 2-3 μηνων.
Επιλογη της προφανως να παιξει σε ολο και πιο κλειστο κυκλο (στον οποιο ισως προστεθουν και λιγοστοι καινουριοι), με ανεβασμενες τιμες που μου θυμιζουν CT της "χρυσης περιοδου" 2005-09, αρκετες απο εκεινες τις κοπελες μαλιστα ηταν ανετα 1-2 κλασεις πανω απο την συγκεκριμενη και ΟΧΙ μονο σε εμφανιση..!


08 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

280 είναι δυο φορες Βανεσσα ΒΠ, 4 φορες Αγγελικη24 ή 3 φορες ρωσσιδα μιλφ και σου περισευει κι ένα δεκαρικο που ελεγε και ο Βεγγος.
09 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε ευχαριστώ πολύ z4, εύχομαι να την συναντήσεις και εσυ αν Δεν το έχεις κάνει ήδη. Όσον αφορά το σχόλιο σου rebetis Μην υποβαθμιζεις την νοημοσύνη μου, δεν θα έμπαινα στον κόπο να γράψω σχόλια για Την Nagia Και για οποιαδήποτε Nagia Για να είμαι αρεστός ή να ζητήσω ανταλλάγματα. Και το αν "πρέπει" ή δεν "πρέπει" Άσε σε παρακαλώ πολύ να το ξέρει ο κάθε ένας που γράφει κριτικές για να ενημερώνει τα μέλη με νέα εδέσματα που κυκλοφορούν.
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3