Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 203 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα στην μακρά αποχή μου από το άθλημα και καθώς δεν είχα όρεξη για πειράματα, τηλεφώνησα στην Μαρίνα. Στην αρχή δεν σήκωσε το τηλέφωνο και είπα μέσα μου "πάλι ατυχήσαμε", αλλά λίγο αργότερα μου έκανε εκείνη αναπάντητη και έτσι μιλήσαμε και κανονίσαμε συνάντηση. Και πάνω εκεί που κανονίζαμε, μου πετάει "έχω και μια φίλη μου παρτουζιάρα, θες να τη φέρω";

Μη έχοντας ξανακάνει κάτι τέτοιο (κι όμως ναι! - ήταν η πρώτη μου φορά!) δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. "Η τώρα επιτέλους ή ποτέ", σκέφτηκα!

Ανοίγοντας λοιπόν την πόρτα του δωματίου, όταν ήρθε η ώρα, βλέπω τη γνωστή μου από παλιά Μαρίνα και την άγνωστή μου ως σήμερα Αντιγόνη. Όσον αφορά τη Μαρίνα, καθώς είχα πάνω από ενάμιση χρόνο να τη συναντήσω, θεωρούσα ότι ο χρόνος κάποια σημάδια θα της είχε αφήσει - όμως όχι! Όχι μόνο δεν "έσπασε", αλλά ήταν πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ! Σε πολύ καλή κατάσταση και σε μεγάλη φόρμα.

Η Αντιγόνη πάλι είναι μια μελαχροινή milf, μετρίου αναστήματος, με κανονικό σώμα και με πρόσωπο το οποίο προδίδει τα πολλά χιλιόμετρα που πρέπει να έχει γράψει! Όμως αυτό, τουλάχιστον για μένα, δεν είναι κακό, αντίθετα με φτιάχνει, άλλωστε πρόκειται για συμπαθητική παρουσία έτσι κι αλλιώς.

Μη έχοντας ξανακάνει παρτούζα, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε η όλη φάση και αν θα ήμουν άνετος - οι συγκεκριμένες κυρίες όμως, με "ηγέτη" τη Μαρίνα, η οποία σαφώς έχει το γενικό πρόσταγμα, ξέρουν τη δουλειά τους και μου εξαφάνισαν κάθε αγωνία.

Όσον αφορά το τι κάνουν μεταξύ τους, μην περιμένετε πάρα πολλά πράγματα, εκτός ίσως αν τους το ζητήσετε, οπότε δεν ξέρω πώς θα ανταποκριθούν - εμένα πάντως μου φάνηκε ότι μάλλον ακολουθούν μια μανιέρα, παρά ότι το "έχουν" πραγματικά.

Η αλήθεια όμως είναι ότι κι εγώ δεν τις άφησα να...ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους στο λεσβιακό, γιατί έπεσα πάνω τους και έγινε το έλα να δεις! Δεν είναι ότι αλλάξαμε πάρα πολλές στάσεις ή ότι κάναμε τίποτα...ακροβατικά, όμως η φάση ήταν καυλωτικότατη και απολαυστική! Γιατί και οι δυο θέλουν να σε ευχαριστήσουν και τα δίνουνε όλα στον αγώνα! Ξεκινήσαμε με βαθειά φιλιά και στοματικό κι από τις δυο μαζί, όπου και οι δυο είναι άριστες. Τους το ανταπέδωσα με πολύ καλή συμμετοχή και των δυο τους (στην Αντιγόνη μάλιστα μου φάνηκε ότι άρεσε ιδιαίτερα) και ύστερα η Μαρίνα ανέβηκε πάνω μου και όπως γίνεται συνήθως με αυτήν...με τελείωσε γιατί δεν μπορεί να συγκρατηθεί!

Δεν άργησε και ο δεύτερος γύρος, ο οποίος ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια πράγματα και κατέληξε με εμένα να παίρνω την Αντιγόνη αυτή τη φορά και να τελειώνω με μια ιδιαίτερα δυνατή και "γεμάτη" κατάθεση μέσα της.

Ασφαλώς είναι σίγουρο ότι το γεγονός πως ήταν η πρώτη μου φορά με εμπόδισε να κάνω περισσότερα πράγματα - την επόμενη φορά όμως, γιατί θα κοιτάξω να υπάρξει επόμενη φορά, θα βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει ώστε να είναι ακόμα πιο ολοκληρωμένη η συνάντηση!

Και έτσι όμως ήταν άριστη και δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μου να προτιμήσω το duo αντί τη Μαρίνα μόνη της! Και τώρα που τα γράφω...πραγματικά φτιάχνομαι!

Δεν ζήτησα πίσω πόρτα από καμιά απ' τις δυο και έτσι δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αντιδρούσαν αν το έκανα.

Να παρατηρήσω ότι η Αντιγόνη μιλάει περισσότερο από τη Μαρίνα, λέει και κάποιες υπερβολές, στις οποίες παρασύρει και τη Μαρίνα (εντάξει, σίγουρα θα έχουν γνωρίσει και άντρες με μεγαλύτερα προσόντα απ' τα δικά μου!), οι οποίες δεν χρειάζονται, μικρό το κακό όμως γιατί και οι δυο είναι τρελιάρες και συμπαθητικές στο έπακρο!

Όσο για το value for money της υπόθεσης, χωρίς υπερβολή πρέπει να είναι το κορυφαίο στην Αθήνα! Και μιλάμε για μια εμπειρία που είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο για τη λογική τιμή που κοστίζει! Περνάς θαυμάσια μαζί τους, αναζωογονείσαι και σου μένει η καλύτερη ανάμνηση. Και θα προσπαθήσω να το επαναλάβω σύντομα - αρκεί η Μαρίνα να σηκώσει εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνό της!

Και...μου έφυγε και ένα μεγάλο κενό, καθώς όσο νάναι ήθελα να το κάνω αυτό το πράγμα, την παρτούζα δηλαδή με δυο κοπέλες και είχα αργήσει πάρα πολύ για διάφορους λόγους!

Καλά να περνάτε όλοι σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς. Οι συγκεκριμένες κοπέλες συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό πάντως!...

Η βαθμολογία στην εμφάνιση αφορά τη Μαρίνα, η Αντιγόνη είναι ας πούμε ένα βαθμό πιο κάτω! Στην επικοινωνία επίσης τη Μαρίνα και ο μικρός βαθμός μπαίνει επειδή παιδεύεσαι να τη βρεις στο τηλέφωνο. Στη συμπεριφορά και στη συμμετοχή παίρνουν άριστα και οι δυο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, oktavios50, Πρυτανης και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2016
Μπραβο παιχτη!!ΚαπέλοΠροσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1