Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Call-Girls 36854
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά απο περίπου 2 χρονια αποχής στις κριτικες είπα να γράψω και κατι "προς γνώση και συμμόρφωση" στη περίπτωση που διαβάζει το πρόσωπο στο οποιο αναφέρομαι.
Εννοείται οτι ο καθένας περιγράφει οτι βλεπει και οτι συναισθάνεται κατα τη διάρκεια της συνάντησης. Ομως διαβάζοντας καποιες κριτικες συνήθως προσπαθώ να δω εάν αυτοί που γράφουν και εγω εχουμε παει με το κοινό άτομο και κατα ποσο συμφωνούμε. Με κάποιους συναγωνιστές συμφωνώ απόλυτα και άρα μονο αυτές τις κριτικες θεωρω αξιόπιστες για μένα τουλαχιςτον.
Οταν καποιος γράφει για την Ελλη 29 "τρελό μουνι" και μετά προσθέτει " Σε γενικές γραμμές πέρασα καλα και δε κλαίω τα λεφτα μου" σε κανει και Χμμμ;
Επι του πρακτέου τωρα.
Η κοπελα ήρθε στην ωρα της με ενα απλό ντύσιμο το οποιο περνάει απαρατήρητο εάν τη δεις στο δρόμο. Απόλυτα φυσιολογικο βέβαια καθώς δεν θα θελει να προκαλέσει.
Σωματικά σας διαβεβαιώ οτι δεν εχει σχεςη με της φωτο. Ειδικα η πρωτη με τη στενή μεσουλα δεν υπαρχει. Ενδεχομένως να ηταν ετσι κάποτε. Τωρα μιλάμε για 10 κιλά συν ιςως και περισσότερα. Φορούσε κατι σαν μαύρο κορσέ και φαίνονται οι διπλές. Δεν ειναι για να το βγάλει με τίποτα. Με τα δικα μου κριτήρια θα την έλεγα χοντρή. Τέλεια και παύλα.
Πρόσωπο κατω του μετρίου. Αυτο ομως ειναι υποκειμενικό. Το πρόσωπο για μένα δεν ειναι και πολυ σημαντικό και ειναι και κατι με το οποιο γεννιέσαι και δεν μπορεις να κανεις Πολλα. Αντικειμενικά ομως εκει χάνει πόντους.
Η διάθεση της στα θετικά. Ειναι μικρή και εχει όρεξη. Της αρεσει το σεξ, το δειχνει και σε φτιάχνει. Εκει της εχω δώσει ψηλή βαθμολογια. Ειναι ευγενική και κανει κομπλιμέντα.
Θα προτιμούσα επιςης να είχε μια καλύτερη σχεςη με το ντους. Δεν ειμουνα στο μπανιο αλλα νομιζω οτι αρκείται σε τοπικό πλύσιμο. Δεν μύριζε άσχημα αλλα δεν μύριζε και όπως θα επρεπε.
Τέλος, στα αρνητικά οτι ήρθε με ενα ελαφρό κρύωμα και ρουφάγε τη μύτη. Αυτο ειναι φάουλ και όσο όρεξη και να εχει για δουλεια πρεπει να σεβετε το πελάτη που δεν του ειναι ευχάριστη η εικόνα και μπορει να κολλήσει κιόλας.
Ειναι μικρή και άπειρη, αλλα πρεπει να προσέξει. Τα αρνητικά της διορθώνονται με κάποια σημαντική προσπάθεια. Ειδικα η εμφάνιση και τα επέπλεαν κιλά. Αν βέβαια θελει να καθιερωθεί σαν BBW , τότε πάω πάσο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Cr9, Taranis, sadragino και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2016
Τα ειχα γραψει στο νημα της. Και για τον κορσε και για το τοπικο πλυσιμο. Αλλα αλλοι ειχαν διαφορετικη αποψη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1