Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Call-Girls 34065
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δυστυχώς το σύστημα δε με αφήνει να βάλω την αντικειμενική βαθμολογία η οποία θα ήταν

Εμφάνιση (πρόσωπο) 6
Εμφάνιση (σώμα) 7
Γενική συμπεριφορά 9
Επικοινωνία 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Για την Ελλη έχουν γραφτεί πολλά οπότε δεν ξέρω αν η κριτική μου έχει να προσθέσει κάτι καινουριο. Απλά καταγραφεται για το αρχείο.

Η Ελλη έχει και την εμφάνιση μιας καθημερινής νεαρής γυναίκας που μόλις πάτησε τα πρώτα αντα. Προσωπο συμπαθητικό με ομορφα μάτια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Σωμα καλοσχηματισμένο σλάβικο με ωράιο δέρμα και στήθος μεσαίο φτιαγμένο με ωραία αισθηση. Στην πίσω όψη ο κώλος, μικρός και λίγο flat έχει αρχησει να χαλαρώνει και θέλει προσοχή από μέρους της μιας και οπως λέει πάει γυμναστήριο. Βέβαια στα 4 ο κώλος είναι όπως πρέπει να είναι, άκρως καυλωτικός, και χωρίς κυταριτιδες. Δυστυχώς δεν την είδα με τακουνια που πιστεύω θα την αναβάθμιζαν αρκετά.

Ο λόγος της συνάντησης μαζί της προφανής. Τα καλά σχόλια των συναγωνιστών και η επικείμενη της αποχώριση από την πόλη μας επισπευσαν την συνάντηση που σκεφτόμουν από καιρό. Ευτυχώς η επιλογή μου με δικαίωσε σε μεγάλο βαθμο.

H συνάντηση με την Ελλη λοιπόν έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας amateur φάσης, σα να πας με μια κοπέλα που γνώρισες στη δουλειά, στη σχολή, σε ενα μπάρ. Το οποίο αν το κουμπώσει κάποιος σε κάποια φαντασίωση, αποθειμένο κλπ μπορεί να του βγεί ένα τέλειο ραντεβού καθώς θα μετατρέψει το αδύναμο στοιχείο της Ελλης, την καθημερινή της εμφάνιση σε προτέρημα σε συνδυασμό με την όλη ευχάριστη και φιλική της συμπεριφορά. Γιατί στο κυρίως κομμάτι της συνάντησης, στο σεξ η Ελλη δεν είναι καθόλου amateur αλλα professor. Μια ακουραστη εργατρια η οποία τα κάνει όλα και τα κάνει καλά και το γουστάρει πάνω απόλα.

Στην περίπτωση μου μου εβγαλε αναμνήσεις, αποθημένα από τα φοιτητικά χρόνια οταν σαν φοιτητής ERASMUS περιτριγυριζόμουν από αλλοδαπες συζητησιμες Open minded συμφοιτήτριες η οποίες ήταν εκεί για να περάσουν καλά και ο νοών νοείτω. Μονο που η Ελλη ειναι πολλά επίπεδα πάνω στο σέξ, παίζει στον αυτόματο πιλότο άνετα και συ απλά απολαμβάνεις αλλά και είναι προθυμη να ακολουθήσει τις επιθυμίες σου. Στην περίπτωση μου αυτες ήταν 2. πιπα και κώλος. Ειδικά για τον κώλο η Ελλη τον δίνει απλοχερα σε όλες τις στάσεις και όση ώρα θες κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Η πίπα της πολύ καλή αλλά δεν κάνει facefuck. Eπισης τα παιρνει παντου και προθυμα. Και τα προκαταρκτικά της πολυ καλά, φαινεται οτι το χει μελετησει το θέμα γιατι πάει στοχευμενα εκεί που πρέπει.

Το ρεζουμε της υπόθεσης είναι ότι ένω δεν έχει εμφάνιση Pornostar, ουτε εκφυλη, το ολο πακέτο είναι ακρως δελεαστικό και στην τιμή που το προσφέρει τιμιο. Ο λόγος που λέω ότι θέλω να την ξανασυναντήσω είναι οτι τουλάχιστον για μένα είναι το fuckbuddy που θα θελα να είχα. Μια φίλη που μπορείς να μιλήσεις να μοιραστείς ενδιαφέροντα και να βγείς να τα πιείς αλλά και όποτε σε πιασουν οι καυλες να σε στέλνει αδιάβαστο στο κρεβάτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
torrente
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
345
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chicharito, STAVROS6969, ΙΟΝ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού