Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.2 2 10
Call-Girls 16442
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Θελησα μια φορα κι εγω να παρω κοπελα από το γραφειο αυτό ( ΑΤΗΕNS VIP ESCORT) αλλα την πατησα. Ζητησα την Λυδια και τι ωρα μπορει. Απαντηση μετα τις 12 κάθε ημερα. Κλεινω λοιπον ημερα και ωρα και ξενοδοχειο στο κεντρο και μολις παιρνω Νο δωματιου ειδοποιω το γραφειο και μου απανταει "σε 5-10 λεπτα η κοπελα ερχεται". Κανω ντους και σε ένα 20λεπτο ξαναπαιρνω. "Επεσε σε κινηση αλλα σε 1-2 λεφτα θα χτυπησει την πορτα". Περναει μιση ωρα ξαναπαιρνω τηλ. δεν το σηλωνε κανεις. Προφανως ειδαν τοι Νο μου και εκαναν το κοροιδο. Επειδή εχω τηλ. με δυο καρτες παιρνω από το άλλο Νο και ζηταω την Λυδια και τι ωρα μπορει. Απαντηση "Ότι ωρα θελετε . Και τωρα αμεσως ". Ε αρχιζω κι εγω τα σταυριδια χωρις να μπορει να δικαολογησει τιποτε το σκατομουτρο που σηκωσε το τηλ.
Ευτυχως στο ξενοδοχειο με ξερουν και δεν πληρωσα παρα μονο 10 Ευρω για το ντους που εκανα.
Αυτή τη συμπεριφορα εχει αυτό το γραφειακι της πλακας και πιθανον η κοπελα ή να είναι ανυπαρκτη ή να μην ηξερε τιποτε. Αει σιχτιρ !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2016
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
erikos_E
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
6.927
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Kimi13, company of heroes tho και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2016
Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε αν σου την κανανε ετσι οπως τα λες ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
13 Ιανουαρίου, 2016
Σωραίος.Ναι!
P
px75
13 Ιανουαρίου, 2016
δεν σου λεγανε ψεματα μαν απλα με τα στουντιοκοριτσα παντα υπαρχει συνεννοηση μπουζουκι. η συγκεκριμενη ειναι η μαρινα η σερβα που δουλευε και στο gde επισης σαν laoura. που να πρωτοπρολαβει το κοριτσι.
K
kostas1976gre
13 Ιανουαρίου, 2016
Ερίκο, μου κάνει αντύπωση γιατί έχουν κι αλλα κορίτσια με κριτικές απο αυτό το γραφείο!!
Σου έκατσε μάλλον χοντρή στραβή...
Παρόλα αυτά Κώστα, η συμπεριφορά του γραφείου είναι για "μαύρο"... θα μπορούσε να είναι πιο ειλικρινής! Μόνο έτσι κερδίζουν πελάτες...αλλιώς μόνο θα χάνουν!!
13 Ιανουαρίου, 2016
Δεν χωράει καμία δικαιολογία σε τέτοιες συμπεριφορές! ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!
13 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν την προτεινεις?? οταν ηταν στο στουντιο ως μαρινα σκετο ελληνιδα την πηρα 5 φορες περιπου και αλλες 2 στο gde. αλλη ειναι η μαρινα η σερβα
14 Ιανουαρίου, 2016
Μου φαίνεται περίεργο που το γραφείο δε σου πρότεινε κάποια άλλη επειδή στο σάιτ φαίνεται εδώ και μέρες αν δεν κάνω λάθος, κάτω από το location στη φωτογραφία της πως βρίσκεται σε άδεια (on vacation). Ακόμα κι αν δε το χες προσέξει εσύ θα πρεπε το γραφείο να σ'ενημερώσει κι όχι να δείξει αυτή την ανεξήγητη κι απαράδεκτη συμπεριφορά. Εκτός κι αν η ημερομηνία της συνάντησης δεν είναι πρόσφατη οπότε το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να συνδέεται με τη μετέπειτα άδεια της.
14 Ιανουαρίου, 2016
Αφού το γραφείο δεν απαντά στο site είναι για ολοκληρωτικό μαύρο
14 Ιανουαρίου, 2016
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. ο κύριος erikos_E δεν Βλέπει καλά μάλλον. Για την λυδια ουδέποτε κλειστικε ραντεβού και δεν πήγε !!! Η κοπέλα ειναι σε διακοπές απο τον Δεκέμβριο οποτε λιγο δύσκολο να κλείσαμε ραντεβού μαζι και να σας είπα σε 15 είναι εκει !!Χμμμ; Εαν δείτε καλύτερα το γράφει κάτω απο το προφίλ της.

ps. Την επόμενη φορα που θα κάνετε καποια ψεύτικη κριτικη να προσέχετε λίγο καλύτερα, Ματάκι

Φιλικά Αντζελα.

15 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γειά σας Αντζελα, θα θέλατε τουλαχιστον να μας πείτε, για να αποκαταστήσετε την φημη σας ή μάλλον για να την φτιάξετε αφου είστε νέο πρακτορείο, εάν η Λυδία ειναι η Μονικα η Σέρβα ή (και ) η Λάουρα απο το GDE??
Eγώ σε σχέση με τα κορίτσια που διαφημίζετε στο σάιτ σας, σας θεωρώ πολύ μπροστά απο ποιότητα αλλά είναι αυτές ή ειναι μούφα οι φωτό?

Και φιλικά και με εκτίμηση και φιλάκια.....Δημήτρης Έρωτας
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2