Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Προέλευση του όρου:
Η λέξη “Αλχημεία” έχει πιθανή καταγωγή από τους άραβες (Al-kimia), από τους Αιγύπτιους (χυμεία και χεμ), ενώ άλλοι θεωρούν ότι μπορεί να έχει προέλθει από τους Κινέζους ή και τον Αριστοτέλη (για την Άλλη-Χημεία λοιπόν έχουμε: Αλχημεία < Αλχημία < Αρχημία < Αρχή Μία < Έστι δ' εν πάσι αρχή μία και ουσία).
Οι Αλχημιστές ανακάλυψαν το υδατικό διάλυμα οινοπνεύματος ή αλλιώς “νερό της ζωής”, “aqua vitae”.

Κάπου εδώ έρχεται η Βαλ η οποία με τον δικό της μοναδικό τρόπο δημιουργεί έναν νεο όρο την Βαλχημεία και δίνει νόημα στο ¨νερό της ζωής" στο υδάτινο διάλυμα που αλλιώς ονομάζουμε "σπέρμα".

Οι σημαντικότεροι στόχοι των Βαλχημιστών είναι η μετατροπή του κοινού σεξ σε ελιξήριο της Ζωής (πανάκεια), το οποίο θα θεράπευει όλες τις ψυχικές ασθένειες και θα παρετείνει τη ζωή επ' αόριστον.
Επίσης, αναζητούν ένα παγκόσμιο διαλύτη, δηλαδή μια ουσία που διέλυει όλες τις υπόλοιπες ώστε να απολαμβάνουν το έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις χωρίς ταμπού.
Η Φιλοσοφική Λίθος μετατρέπεται σε "λήθη" μια μυθική ουσία που μετατρέπει τις ενοχές σε απολαύσεις της σάρκας και λειτουργεί κυριολεκτικά σαν παρεσθησιογόνο.

Βέβαια, η Βαλχημεία δεν αποσκοπεί μόνο στην βελτίωση της σεξουαλικής δραστηρίοτητας ή στην παράταση του χρόνου ζωής του Βαλχυμένου, αλλά δίνει και πνευματική διάσταση σε αυτή καθαυτή την πράξη.
Για παράδειγμα, η μετατροπή της αργής αισθησικής πίπας σε αγριο γκαγκινγκ φτύνοντας ή αφήνοντας το σάλιο να τρέχει από τα χείλη στις παρυφές της βαλάνου,παραλληλίζεται με την πνευματική εξύψωση (εξευγενισμό του πνεύματος).

Οι Βαλχημιστές χρησιμοποιούν μια μυστική γλώσσα για να συνεννοηθούν.Μέσα στα κωδικοποιημένα κείμενα των Βαλχημιστών υπάρχουν συχνά και κρυφά νοήματα, αλληγορίες και μηνύματα, στα οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι μυημένοι Βαλχημιστές. Τα μηνύματα αυτά αναφέρονται σε μυστικές τεχνικές είτε για την πραγματοποίηση των σεξουαλικών τους επιθυμιών είτε για την κατάκτηση των πνευματικών επιτευγμάτων τους.

Με λίγα λόγια και για να μην μακρυηγορούμε η κοπέλα έχει περάσει το πουτανιλίκι σε άλλη σφαίρα και από την στιγμή που μπαίνεις στον κόσμο της γίνεσαι μύστης....

Λοιπόν μύστες μου σας εύχομαι να ανακαλύψετε και εσείς όπως και εγώ το ιερό δισκοπότηρο της Βαλέριας, την Φιλοφοφική λίθο δια πάσαν νόσον και μαλακίαν που θα σας απαλλάξει από πάθη ,φθορά και ψυχικές αρρωστιες που σας τυρρανούν ...

Αμήν



Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.815
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Θησέας, PETROSANAL1, IT-G7 και 42 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2016) 12 Ιανουαρίου, 2016
Εξαιρετική σύνδεση ονοματολογίας και κριτικήςΜατάκι

Άλλαξε κάτι στο δωράκι της κούκλας και πήγε η ώρα στο 150?Χμμμ;
12 Ιανουαρίου, 2016
...150 ήθελα να πω, και ο δαίμων έγραψε 100Ντροπή
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οχι μυστη μου δεν εχει αλλαξει κατι ,απλα εγω αξιολογω το συνολικο πακετο υπηρεςιων και αφηνω τον οβολο μου γιατι πανω απ ολα οι καλοι λογαρισμοι κανουν τους καλους φιλους... Η ιδια μαλιστα φευγοντας μου ειπε πονηρα πως με τα 150 πληρωσα μονο το σεξ και οχι τον ερωτα μας... Μιλαμε για αδαμαντινο χαρακτηρα Χαμόγελο
12 Ιανουαρίου, 2016
Αααααχχχχχχχ αυτά τα κωδικοποιημένα κείμενα των Βαλχημιστών Ματάκι

το ιερό δισκοπότηρο της Βαλέριας, είναι ανεκτίμητο Προσκύνημα
12 Ιανουαρίου, 2016
Η κριτική σου είναι μηδενικού πληροφοριακού περιεχομένου ... Τόσες λέξεις και δεν γράφεις κάτι ουσιαστικό ... γράφεις την κριτική μόνο και μόνο για να την γράψεις και να ευχαριστήσεις το πουτανάκι και το παραισθησιογόνο στην ιστορία είναι αυτό που παίρνεις καθημερινά χαχα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Tο μόνο ουσιαστικό που κάνεις με την κριτική σου είναι να ανεβάζεις το μέσο όρο των βαθμολογιών της και να προσφέρεις ενημέρωση για το νέο τιμοκατάλογο που γράφεις ότι είναι στα 150 euro
13 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν δεν ησουν Σύριος θα είχες παει παρακάτω να δεις τις αλλες δύο κριτικές μου που ειναι περιγραφικότατες ...το μονο που δεν με απασχολει ειναι να ανεβάσω τον μεσο όρο της γιατι αν παρατηρήσεις (αλλά που) στο προσωπο που τσιμπάει παντου δεκάρια βάζω 8 γιατί δεν πολυγουστάρω γκομενακια τυπου Τζούλιας Νοβα ....Αλλα τι να κάνουμε ρε Σύριε που η συγκεκριμενη σε κορμι και υπηρεσίες τα σπάει ? Να πούμε ψέματα για να φάει κανα παξιμάδι καμμιά άλλη πεινασμενη ?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6