Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχω να συναντήσω την Valeria αρκετό καιρό από τότε που έκανα full πρόγραμμα και πέρασα πολυ καλά, ύστερα από πλήθος καλων κριτικών έπρεπε να κάνω μια επαναληπτική.
Πράγματι ύστερα από τόσο καιρό αυτό το κορίτσι με το που το αντίκρισα έμεινα κάγκελο, με νέο look στα μαλλιά της, και μια έντονη επιθυμία για sex, δεν ήθελα και πολύ, την άρπαξα με μιας και δεν χόρταινα να την φυλάω, πραγματικά πολύ όμορφη όπως την θυμόμουν. Σαγηνευτικα ματια, απίστευτο πρόσωπο, και κάτι χείλη, βελούδινα. Αφού συνήλθα, μιλήσαμε για πολλά θέματα, ήπιαμε τα ποτά μας, και εκεί που κάναμε χαβαλέ άρχιζα να καυλωνω με τα ωραία 3άρια στήθη που διαγραφοταν μέσα από το φόρεμα της αλλά και τα πανέμορφα πόδια της που χαιδευα. Το μωρό κατάλαβε ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ, και με μιας πετάει το ρούχο της, μένοντας με το στριγκακι της, άρχισε να με γλωσσοφιλιαζει ρομαντικά καυλωνοντας με περισσότερο. Τότε φέρνοντας τα στήθη της στο πρόσωπο μου άρχισα να τις τα γλυφω και να ρουφαω τις ρόγες της σαν να ήμουν διψασμένος, δείχνοντας μου ότι το μωρό τρελαίνεται για αυτό. Στην συνέχεια την ξάπλωσα στο κρεβάτι περιποιωντας αυτό το χρυσαφενιο κορμί της και κάνοντας την να αναστενάζει γλυκά . Ανυπομονούσα να μπω μέσα της, αλλά το μωρό ήθελε να απολαύσει το όργανο μου, με μια κίνηση και κοιτάζοντας με με αυτό το πρόστυχο βλέμμα αγκάλιασε με την γλώσσα της το όργανο μου, που λίγο έλλειψε να τελειώσω (απίστευτη τεχνική). Την σταμάτησα, την ξάπλωσα ανάσκελα για να γευτώ το απαλό κορμί της, ήταν πολύ ωραία φωνάζοντας το μωρό oh baby oh baby! Έπειτα τον κοριτσαρο τον ανέβασα πάνω μου αφήνοντας τον ρυθμό σε αυτήν, βλέποντας τα βυζια της να κουνιούνται πάνω κάτω και από τον απέναντι καθρέφτη να χαζεύω και να καυλωνω με το τέλειο κορμί της και τις καυτές καμπύλες. Δεν ξέρω πόση ώρα ήμασταν σε αυτή την στάση, και ξαφνικά Η πιπίνα μου γυρνάει στα τέσσερα κάνοντας την αδρεναλίνη μου να φτάσει στα ύψη. Τι θέα είπα από μέσα μου, όσοι δεν τον έχουν δει και όσοι δεν έχουν γευτεί δεν ξέρουν γιατι μιλάω. Άρχιζα να μπαίνω σιγά σιγά (προσέχοντας την περιουσία του μωρού) Και όταν μπήκα κατά το ήμισυ τότε το μωρό μου λέει ξανά please fuck me! Με ρυθμικές κινήσεις και ταυτόχρονα κρατώντας την από την μέση απόλαυσα υπέροχο sex με ενα από τα ομορφότερα call girls της Αθήνας κατά την γνώμη μου.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά ύστερα από την τελευταία μας συνάντηση, ελπίζω με την κριτική μου να βοήθησα τούς νέους παίχτες.

Valeria the BABY BEST and fuck the rest.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.581
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TurboLover, maniouel, LanciaRallye037 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2016
μου άρεσε η κριτικη που εγραψες καύλωσα ενώ την διάβασα! Προσκύνημα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
12 Ιανουαρίου, 2016
καλα τα ειπες αλλα εμεις που ειμασται νεοι δεν μπορουμε να γευτουμε την εν λογο κυρια.....ΛύπηΛύπη
12 Ιανουαρίου, 2016
Να δω εμείς πότε θα την συναντήσουμε.
12 Ιανουαρίου, 2016
Όταν λες "Άρχιζα να μπαίνω σιγά σιγά (προσέχοντας την περιουσία του μωρού)", να υποθέσουμε ότι εννοείς την anal περιουσία της ?? Αν είναι έτσι, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΚΤΗ !!!!
12 Ιανουαρίου, 2016
Κι εγώ καύλωσα.
Μαλακία
13 Ιανουαρίου, 2016
τοσο καλη πια??
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6