Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161633
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τι να πεις για την «Μαριαλένα» ? Πολλές κριτικές έχουν γραφεί, ακόμα πιο πολλά έχουν ειπωθεί στο θέμα της. Σχόλια άκρως αντίθετα μεταξύ τους, χαρακτηριστικό μιας Ελλάδας που σε απογειώνει αλλά και σε καταβαραθρώνει με την ίδια ευκολία. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι.

Την «Μαριαλένα» την είχα πάρει πολύ πριν βγει επίσημα στο site. Είχε ήδη αρχίσει την καριέρα της στα party του special και η «σύσταση» κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα, εμπιστευτικά, όπως εξάλλου με όλα τα ανεξάρτητα amateur κομμάτια.  

Μιλάμε για μια νεαρή κοπέλα, γύρω στο 1.65, γυμνασμένη μεν (χέρια, πόδια, πλάτη) αλλά με μικρό στήθος δε.  Δυστυχώς για μένα, γκομενάκι δίχως βύζους είναι εκκλησία δίχως Jesus και δεδομένου ότι δεν έχει ούτε το ύψος, ούτε τις καμπύλες να συγκινήσουν έναν άντρα  δεν μπορώ να πω ότι υπερβαίνει στο σώμα το 7 στην βαθμολογία μου. Στο πρόσωπο αν σας έλεγαν ότι είναι κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια θα αναφωνούσατε «Wow» like Varoufakis και θεωρητικά θα είχατε δίκιο αλλά αμ δε.. Κάτι χαλάει την συμμετρία του προσώπου - έχω την εντύπωση ότι είναι κυρίως το πιγούνι - με αποτέλεσμα το σύνολο να είναι απλά μέτριο, κάπου στο 6. Με λίγα λόγια μιλάμε για μια μέτρια εμφάνιση που έξω μπορεί να περάσει από απαρατήρητη ως αδιάφορη. (Το καλό είναι ότι - από ότι ακούω - έχει βελτιωθεί στο θέμα outfit γιατί συνήθως προτιμούσε το casual στυλ ενώ τώρα επιλέγει ρούχα/εσώρουχα που τονίζουν την θηλυκότητα της).  Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τα τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για την ομορφιά της κοπέλας, τα 8ρια 9ρια ακόμα και 10ρια !!! στις κριτικές. Καλόπιστα μπορώ να τα αποδώσω είτε στην έλλειψη εμπειρίας ραντεβού με άλλες γυναίκες είτε σε εύκολο ενθουσιασμό.

Όσο υπερβολικοί είναι όμως αυτοί που την αποκαλούν θεά στην εμφάνιση άλλο τόσο και χειρότερα είναι όσοι υποτιμούν την παρουσία της στο κρεβάτι. Θεωρώ απλά ότι δεν την έχουν συναντήσει. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η κοπέλα έχει προϋπηρεσία σε party και έφερνε ζάφτι  6+ άντρες έπρεπε να σας πονηρέψει ότι πρόκειται για sex machine. Και ναι, η κοπέλα είναι εργαλείο με φοβερή πίσω κίνηση και τσιμπούκια ο Τίγρης με σήμα το κουταλοπίρουνο.  'Όλα τα γλύφω, όλα τα ρουφάω (πως λένε όλα τα μαχαιρώνω ?) και στο αγώνα, άγριο PSE για sex και ξύλο. Απλά βγάζει γούστα γιατί της αρέσουν τα γούστα οπότε αν ψάχνεται για GFE μάλλον ψάξτε αλλού. Οτιδήποτε κάτω από 8+ στην συμμετοχή πιστεύω ότι την αδικεί. (ιδιαίτερα τώρα που έχω ακούσει ότι έχει αποκτήσει και άνεση στο να μπαίνει απευθείας στον αγώνα,  όταν την γνώρισα εγώ ήταν λίγο μαζεμένη στην αρχή μέχρι να ξεδιπλώσει το ταλέντο της).

Συμπέρασμα με μία πρόταση: Μέτρια εμφανισιακά κορασίδα που γίνεται turbo στο κρεβάτι.

Εγώ την είχα πάρει στα 100 για 1.5+ ώρες (σαν amateur) γεγονός που την έκανε vfm. Tώρα είναι στα 150 νομίζω (αναβάθμισή - ? - σε pro) - κάποιος πλήρωσε και 270 !! το τρίωρο - που δυστυχώς για μένα  την βγάζει από την vfm λίστα μου. Γιατί σε αυτά τα λεφτά το 8+ στην συμμετοχή πρέπει να συνοδεύεται και με ένα 7+ τουλάχιστον στην εμφάνιση.

 

Ο Cascader

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
590
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The_Greek, IT-G7, kostasm2005 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2016
καλησπερα ουδεποτε εχω βρεθει με αυτο το ατομο.. ειναι καποιες τακτικες που χρησιμοποιουν καποιοι και προσπαθουν να με υποβιβασουν επειδη εχω καινουργιες φωτογραφιες που με κανουν και φαινομαι ομορφη.

θα δειτε οτι γραφτηκε μολις προχθες αυτο το ατομο.
11 Ιανουαρίου, 2016
Φίλε μου τώρα που τόλμησες να γράψεις αρνητικά την πάτησες!!!ετοιμάσου για λάσπη!!!χαχαχα!
απλά δεν περίμενα την ίδια να βγει να γράψει πιο γρήγορα και από τους αυλικούς της!!!μωρέ μπράβο οργάνωση το μαγαζί της Μαριαλένας!!!
Να γιάσει το χέρι σου φίλε...
12 Ιανουαρίου, 2016
Αυτα τα party του special τι ειναι ρε παιδια...?Χμμμ;Χμμμ;
Z
z4
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2016) 12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στο όνομα πάνω δεξιά, γράφει "Cascader2000". Το πατάς, και εμφανίζεται διαφορετικό όνομα "ZZTOP2000" Χμμμ; Γράφεις "Όσο υπερβολικοί είναι όμως αυτοί που την αποκαλούν θεά στην εμφάνιση άλλο τόσο και χειρότερα είναι όσοι υποτιμούν την παρουσία της στο κρεβάτι. Θεωρώ απλά ότι δεν την έχουν συναντήσει". Δεν έχω δεί ποτέ κάποιον συνάδελφο "να υποτιμά την παρουσία στο κρεβάτι" της κοπέλας, έστω και αν έχει γραφεί για το πρόσωπο, ότι είναι next door girl και ως εκεί. Υπάρχει μια ασυνέπεια, κατά βάθος , στο περιεχόμενο του κειμένου σου, και στο υπόβαθρο των πραγματικών προθέσεών σου. Κρίμα, διότι διαβάζοντας άλλες πρόσφατες κριτικές σου, βλέπω ότι έχεις μια ευθυκρισία και καθαρότητα, που εδώ όμως, δυστυχώς, ξεφεύγει από το μέτρο και την ουσία. Γράφεις "...μιλάμε για μια μέτρια εμφάνιση που έξω μπορεί να περάσει από απαρατήρητη ως αδιάφορη". Δεν θα το έλεγα, με όσα κρίνω, ειδικά από τις πρόσφατες φωτογραφίες της κοπέλας.

ΥΓ. Μαριαλένα, οι φωτογραφίες, "δεν σε κάνουν να φαίνεσαι όμορφη" διότι απλά είσαι αστέρι.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
12 Ιανουαρίου, 2016
τη ειναι τα παρτι του σπεσιαλ μιστερ κασκαντερ? μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?παντως χωρις να κανω τον δικηγορο της κοπελας γραφεις περισσοτερο οτι εχεις ακουσει και η κριτικη σου φαινεται ποιο πολυ οτι ειναι μελετημενη παρα εμπειριας
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν θέλω να αναθεωρήσω την καλή άποψη που είχα για τον χαρακτήρα σου και δεν θα απαντήσω - αν και μπορώ - στην προσβολή να με πεις ψεύτη.  Θα θεωρήσω ότι αυτό το σχόλιο το έγραψε κάποιος άλλος με τον nick σου ή έστω εσύ πάνω στα νεύρα σου. Πάντα θεωρούσα ότι κατά βάση οι κριτικές που διάβαζα στο site καλές ή κακές ήταν αληθινές, απλά με διαφορετικές οπτικές ή συμβάντα. Προφανώς εσύ ίσως να ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα για «στημένες» κριτικές. Η συγκεκριμένη κριτική Μαρία μου ΔΕΝ είναι κακή. Στο κομμάτι αγώνα σε έβαλα στο 8+ (άριστα) ασχέτως αν το σύστημα δεν με άφηνε να βάλω πάνω από 7 Φαντάζομαι ότι το θέμα σου είναι στο κομμάτι εμφάνιση. Τι από ότι έγραψα είναι ψέμα ? Το ύψος σου ή το μέγεθος του στήθους σου ? Μήπως το πρόσωπο σου ? και αυτή η διάσταση απόψεων λύνεται αν θες. Και δεν είμαι ο μόνος που έχει βάλει 6 σε αυτό. Δες και πιο κάτω. το σύστημα αφήνει ως 8.
12 Ιανουαρίου, 2016
Το καταλάβαμε κυρια μου. Το καταλαβαμε
12 Ιανουαρίου, 2016
5 κριτικες με 4 ιςως και ενα με τίποτα . Περιμένω να δω που θα δωςεις το douze pointe Χμμμ;
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2016) 12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

djnet71, καταλαβαίνω ότι σε έφαγε το μαράζι που δεν βρεθήκατε. Αν είχατε βρεθεί, ίσως να γλύκαινες λιγάκι
και να μην έβγαζες τόσο καιρό χολή για την κοπέλα. Ίσως, τώρα που γράφουμε, να ήσουν κι εσύ ένας από τους αυλικούς της,
όπως είμαστε δηλαδή όλοι εμείς που σχολιάζουμε. Ματάκι
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο στην κριτική σου, έχεις κάνει μέγα φάουλ. Εμένα ποιο πολύ εκβιασμό μου βγάζει η κριτική σου.
29 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3