Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Call-Girls 5928
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την Τζόα, τα έφερε έτσι η τύχη και δοκίμασα και την φίλη της την «Άρτεμις».

Να πω ότι η κοπέλα κινείται κατά βάση στα Νότια Προάστια και είναι και αρκετά δύσκολο να την βρείτε διαθέσιμη από το γραφείο, προφανώς γιατί - όπως και η Τζόα - είναι αν θέλει και όποτε θέλει.

Βέβαια αυτό μπορεί να έτυχε απλά με μένα και εσείς και είσθε πιο τυχεροί.

Η «Άρτεμις» λοιπόν πρέπει να είναι γύρω στα 26, το σπορ το εξασκεί πολύ καιρό άσχετα αν είναι εντάχθηκε σχετικά πρόσφατα στο γραφείο. Η εμφάνιση είναι πολύ καλή. Πρόσωπο με λεπτά χαρακτηριστικά, αρκετά όμορφο, με μόνο αρνητικό την έντονη χρήση μακιγιάζ. Μπορεί να ήταν απλά για την συνάντηση, μπορεί και να το συνηθίζει, δεν ξέρω αλλά θα ήθελα κάτι λιγότερο γιατί δεν νομίζω ότι το χρειάζεται και τόσο πολύ. Στο πρόσωπο λοιπόν είναι κατά την γνώμη μου ένα 8+ αλλά και στο σώμα δεν πάει πίσω. Σχετικά ψηλή, με πιασίματα, χωρίς να είναι χοντρή, ωραία στήθη με σκουρόχρωμες μικρές θηλές είναι μια κοπέλα που εντυπωσιάζει. Με λίγα λόγια την προσέχεις σίγουρα όπου και αν βρεθεί.

Στα του αγώνα. Σαφώς πιο συνειδητοποιημένη από την φίλη της αλλά και πιο «επαγγελματίας» όχι εντελώς με την καλή έννοια. Έχεις την αίσθηση ότι η ο στόχος είναι «άντε να τελειώσεις, να πάρουμε τα λεφτά, να πάμε παρακάτω». Φιλιά ok, όχι παθιασμένα, πίπα καλή αλλά όχι εξεζητημένη, αγαπημένη στάση και εδώ στα 4, πιο πολύ συμμετοχή από την φίλη της, καλό social, αλλά ως εκεί. Ενώ δηλαδή την έχει την εμφάνιση και εκτελεί και τις υπηρεσίες δεν βάζει μέσα την τσαχπινιά, το πάθος, το κλικ που θα σε κάνει να δεις το χριστό φαντάρο και να πεις. εδώ είμαστε. Έχεις την αίσθηση ότι όλα γίνονται μηχανικά, στον αυτόματο. Όχι ότι είναι παθητική η κομοδίνο αλλά σαν να μην είναι εντελώς «εκεί» το μυαλό της αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Βέβαια μπορεί να έτυχε αυτό με μένα αν και δεν το κόβω να είμαι η εξαίρεση.

Συμπέρασμα: Πάρα πολύ όμορφη γκόμενα εξ Αλβανίας με τυπικές όμως - κατ' εμέ - υπηρεσίες. Αν τιμολογούσα εγώ θα έλεγα 100 με την διευκρίνιση ότι πληρώνεται την εμφάνιση και ανεκτές υπηρεσίες. Πιθανώς τόσα να είναι και τα καθαρά της από το γραφείο. Να ξεκαθαρίσω ότι και στα 100 δεν είναι εντελώς vfm αλλά εγώ θα την ξανάπαιρνα κυρίως λόγο εμφάνισης. Στα 160 που είναι η τιμή γραφείου, συγνώμη αλλά δεν. Για να πάρει τόσα θα πρέπει εκτός από το "look" να κάνει και παπάδες στο κρεβάτι.

O cascader

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
590
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dr No, old boy, mihla και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2016
καλη Χρονιά με Υγεία & καλά Γαμήσια.
Δηλαδή ταλαιπωρήθηκες να την κλείσεις? εγω σκεφτόμουνα να πάρω τηλ την προηγ. ημέρα μιας & θα είμαι Αθήνα μόνο 1 ημέρα
αλλά έτσι όπως το περιέγραψες χλωμό το βλεπω!!!
12 Ιανουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσπάθησε να κανείς την κράτηση νωρίς και διάλεξε ΧΟΤΕΛ προς παραλία.
Την κριτική την διαβασες είσαι προειδοποίησε ός ως προς τα του αγωνα. Αν πας πάντως θα ήθελα να διαβάσω εδώ την δικιά σου άποψη - κριτική.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2