Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 2 10
(Updated: 10 Ιανουαρίου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Το σώμα της 24χρονης/25χρονης max νεαράς αγγίζει την τελειότητα. Οι τρεις τελευταίες φωτός είναι πιο αντιπροσωπευτικές πιστεύω με τα μαύρα. Νεαρή όμορφη με γκριζομελιά μάτια ίσως και λίγο πράσινα, βυζιά τέλεια θαύμα της ρωσικής φύσης δυομισάρια-τριάρια γεμάτα στητά με πανέμορφες ρώγες, κωλί πραγματικά αξιοθέατο, μουνί με ελαφρώς παχιά μουνόχειλα απ' αυτά που όταν μπαίνεις μένουν ανοιχτά σα τριαντάφυλλο, δάχτυλα ποδιών κάπως μακριά πάρα πολύ ωραία. Το όνειρο κάθε ρωσοπιπινόφιλου.
Στον αγώνα το όνειρο έγινε εφιάλτης. Φιλιά μηδέν, στησίματα άβολα, γενικός αισθησιασμός/κάβλα μηδέν, πρωτοβουλίες ζερό. Το μεγάλο κάζο ήταν η πίπα. Με χέρια σα μαλακία ένα πράμα χωρίς καμία επαφή με το άθλημα - ένιωσα και λίγο δόντι. Μετά από δυο-τρείς αποτυχημένες καθοδηγητικές κινήσεις κατάλαβα ότι δεν είχα τύχη. Τί; Να της μάθω να πιπώνει; Να της το περιγράψω; Καθόμουν και την κοίταγα σκεφτόμενος να τα παρατήσω όλα και να φύγω εκεί, αλλά βαρέθηκα τη διαδικασία. Μετά είχαμε και ένα τόνο κρέμα στο μουνί της... Με λίγα λόγια κάβλωσα με το πολύ ζόρι, τέλειωσα και απήλθα απογοητευμένος και θέλοντας να ξεχάσω.
Να ήταν σε κακή στιγμή; Να έχει κουραστεί/μπαφιάσει από τα πολλά ραντεβού; Μήπως άλλος συναγωνιστής έχει καλύτερη τύχη αν τον συμπαθήσει καλύτερα; Δεν ξέρω, εγώ τη φολίτσα μου την έφαγα πάντως. Καλή χρονιά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 09, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
antisthenis
Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
8.134
Πόντοι:
14.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2016
Μάλλον δεν θα περάσει κανένας καλύτερα, εφόσον φιλιά με το στανιό και πίπα πότε να μάθει?

Κρίμα το κορμί Money Mouth
10 Ιανουαρίου, 2016
Συμφωνώ με τα ανωτέρω. Την πήρα χτες. Δεν εχει μπαφιάσει απο τα ραντεβού, έχει πολύ λίγη κίνηση απο ότι είπε. Την έχει χαλάσει το δωμάτιο. Μοναδική πρωτοβουλία να γίνει παιχνίδι στο μπάνιο για να φτιάχνεται με το καθρεφτη....
Σίγουρα όχι για 160 ευρώπουλα.
11 Ιανουαρίου, 2016
Συμφωνω κι εγω. Φιλια καθολου -με τα χιλια ζορια υπεκλεψα μερικα- και πολλες ακομψες παυσεις στην διαρκεια της πραξης, αποτομες και ξενερωτικες. Πιπα δεν ηταν τοσο κακη, ισως επειδη εγινε και αυτη με προφυλαξη οποτε μπορει να ηταν πιο ανετη, αλλα συνολικα η εικονα αρνητικη για μενα. Ελπιζω να ειναι απλως μια εξαιρεση στο πολυ καλο ιστορικο μου με το συγκεκριμενο πρακτορειο.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3