Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Call-Girls 36854
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δε θα ήθελα να παρεξηγηθώ από τον τίτλο της κριτικής, επειδή έχουν γραφεί πολλές κριτικές για το κορίτσι και μάλιστα απανωτές και με πολύ καλά σχόλια(γεγονός που με οδήγησε και μένα στην επιλογή της), όμως η τελική εντύπωση που άφησε προσωπικά σε μένα η συνάντηση μας συνοψίζεται σ'αυτόν τον τίτλο.
Και δε θα ήθελα να παρεξηγηθώ επειδή και καλά πέρασα με το κορίτσι και ούτε είμαι κανένας μίζερος να κλαίω τα φράγκα εφόσον έχω περάσει καλά. Απλά ίσως μεταξύ μας δε βγήκε το κάτι παραπάνω που θα με έκανε να θέλω να τη ξανασυναντήσω, θέμα χημείας ή φυσικής δε ξέρω ούτε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.
Στην ουσία τώρα πρόκειται για μπαμπάτσικη ψηλή νταρντάνα με μακρύ πρόσωπο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηρηστικό και ικανοποιητικά σφιχτό κορμί λόγω νεαρού της ηλικίας (κάτω των 25) όπως έχουν περιγράψει και φαίνεται και στις φωτογραφίες. Συμπεριφορά πολύ πρόσχαρη και δεκτική πράγμα που οδήγησε στην επιθυμία μου να δώσω και παράταση στον αγώνα, που όμως ούτε κατά τη διάρκεια αυτής είχαμε αλλαγή του τελικού αποτελέσματος. Το θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη αλλά έχοντας διαβάσει και τις κριτικές θα έλεγα ότι δε μου έκανε εντύπωση άσε που δε με πολυβόλευε και η στάση. Σε όλα τα άλλα δεκτική και συμμετοχική και άνετη να της ζητήσεις ότι θες, όμως παρόλο την προθυμία της δε με ενθουσίασε ούτε με το στοματικό της.
Γενικά θα έλεγα σε όποιον διαθέτει το χρόνο και το χρήμα ας δώσει μια ευκαιρία στο κορίτσι και μπορεί να περάσει ακόμα καλύτερα κι από μένα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
254
Πόντοι:
296
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Masazonomaxos, Joxx, zoolander1453 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2016
Δε ξέρω γιατί αλλά από την κριτική μου λείπει μια λέξη που είμαι σίγουρος ότι δεν παρέλειψα, αντίθετα την είχα βάλει και σε εισαγωγικά γι αυτό το θυμάμαι. Ίσως τελικά αυτός να΄ταν κι ο λόγος που τελικά παραλείφθηκε. Τέλος πάντων στη δέκατη σειρά που ξεκινάει η πρόταση με το άρθρο η επόμενη λέξη είναι ώστε να βγαίνει νόημα.
10 Ιανουαρίου, 2016
Το κοστος για 1,5 ωρα δεν μας ειπες φιλος...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2