Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Call-Girls 5216
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μολδαβή 25άρα, με μόλις 3 μέρες στην Ελλάδα (όταν την συνάντησα).
Εμφανισιακά πρόκειται για μια αδύνατη κοπέλλα, γύρω στο 1.68, με ωραίο κώλο και πολύ όμορφο πρόσωπο (εάν φαινόταν το πρόσωπο της στις photos θεωρώ ότι θα είχε πολλά περισσότερα points). Παραφωνία το μικρό και χαλαρό στήθος (βυζολάτρες μακριά) και προφανώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν topless photos στο site του γραφείου.
Ήρθε ντυμμένη με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, καλτσες σιλικόνης με δαντέλα και ψιλοτάκουνα μποτίνια. Διάθεση πολύ καλή,χαμογελαστή σε όλη την διάρκεια. Στο socializing τα Αγγλικά της είναι χαμηλού επιπέδου. Μιλάει καλά Γερμανικά όπως μου είπε (γι'αυτό και ο τίτλος της κριτικής), αν κάποιος συναγωνιστής τα μιλάει τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, εγώ δεν. Το θετικό για εμένα είναι ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει και να είναι ευχάριστη. Καθαριότητα ΟΚ (2 φορές μπάνιο) και περιποιημένα άνω και κάτω άκρα.
Στον αγώνα : Μπήκε μέσα με τα όσα...Γλωσσόφιλα και προκαταρκτικά με τρέλλα. Πίπα πολύ καλή, dt εύκολα (τον εξαφανίζει) και συνέχεια, πολύ καλό γλύψιμο και στην υπόλοιπη περιοχή. Στο sex ακολουθεί σε όποια στάση θες, γουστάρει ψηλές στροφές, συμμετέχει ενεργά και με σωστό χειρισμό το τερματίζει. Δάχτυλα από μπροστά χωρίς κανένα θέμα, στον κώλο ούτε για αστείο.
Συμπερασματικά : Ωραία κοπέλλα, όχι μοντέλο αλλά εμφανισιακά εύκολα άνω του μέσου ορου. Amateur, που όμως γουστάρει το άθλημα και το κάνει καλά. Η όλη συνάντηση (εμφάνιση + συμπεριφορά + αθλητικό κομμάτι) μου άφησε πολύ ευχάριστες εντυπώσεις και ειναι σίγουρο ότι θα ξανασυναντήσω την κοπέλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.181
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, jimy.m., sithlord και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού