Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161602
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο, δίπλα από την πλατεία που φέρει όνομα ήρωα της επανάστασης.
Αποκρίθηκε στο μήνυμά μου σχετικά σύντομα, κατόπιν η συνεννόηση άψογη, ανταλλαγή δυο τριών π.μ. και κατόπιν ανταλλαγή τηλεφώνων και συνέχεια με sms.
Η πρώτη εντύπωση επί τη εμφανίσει, απολύτως θετική, ότι ακριβώς περίμενα, η φοιτήτρια της διπλανής πόρτας που πάντα την ποθούσα.
Μια συμπαθητική φατσούλα με πανέμορφα καταπράσινα μάτια, καταπληκτικό γυμνασμένο σώμα, όχι αδύνατο μοντέλου, με ατού το τέλειο κωλαράκι. Στήθος 2άρι, στητό με μια ρώγα καύλα.
Στα του sex, βγήκε από το μπάνιο μετά το φρεσκάρισμα και το μπανάκι, με ένα στενό sexy κορμάκι και φορώντας τις μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες της, τις οποίες δεν έβγαλε καθόλου. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν η βελούδινη επιδερμίδα της, τρυφερή ως ποπός μωρού και κατόπιν το φιλί της, το φιλί της, μισό αιώνα ζωής και τέτοιο φιλί δεν είχα ξαναπάρει.
Ξεκίνημα μετά από φιλάκια και κουβεντούλα, η νεαρά είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, με περιποίηση από εμένα αρχικά στο στήθος της, όπου η καύλα ρώγα της αντέχει και δαγκωματάκια και κατόπιν γλείψιμο στην πίσω τρυπούλα της.
Αλλαγή ρόλων και περιποίηση από τη Μαριαλένα, γλείψιμο παντού, με αυτή τη γλώσσα της που ανασταίνει και νεκρούς, δεν ήθελα πίπα αρχικά, γιατί ήμουν ήδη φτιαγμένος και δεν ήθελα να τελειώσω πριν δοκιμάσω το πεταχτό κωλαράκι της.
Στήσιμο στα τέσσερα λοιπόν και διείσδυση στην ωραία πίσω τρυπούλα της, συνέχεια με διάφορες στάσεις και κατόπιν γεύτηκα την απίθανη πίπα της, υγρή βαθιά μέχρι πνιγμού και κάπου εκεί ήρθε το τέλος μέσα στο στοματάκι της.
Σε όλη τη διάρκεια του sex έδειχνε ότι το απολαμβάνει απόλυτα, ειδικά στα τέσσερα, ενώ πηδώντας της μπρούμυτα από πίσω και χαϊδεύοντας την κλειτορίδα της ήρθε σε οργασμό.
Εν κατακλείδι, αν θέλετε sex όπως ίσως δεν έχετε ξανακάνει στη ζωή σας, με μένα αυτό συνέβη, πάρτε σειρά και κάντε υπομονή καθώς η νεαρά κάνει λίγα ραντεβού από επιλογή της.
Στο άμεσο μέλλον πιστεύω να βρω και να βρει χρόνο να περάσω πολλές ώρες μαζί της.

Επειδή ως νέο χρήστη δεν με αφήνει το σύστημα να βαθμολογήσω όπως θέλω, βάζω εδώ την πραγματική βαθμολογία μου.
Εμφάνιση (πρόσωπο): 8.00
Εμφάνιση (σώμα): 9.00
Γενική συμπεριφορά: 10.00
Επικοινωνία: 10.00
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10.00
Σχέση απόδοσης/τιμής: 10.00

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θησέας
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
326
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makis99, chris1955, THV και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού