Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 12 10
Call-Girls 20561
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι πληροφοριες ηταν καλες για την συγκεκριμενη και μετα απο αρκετη σκεψη καθως το να τρως συνεχεια Ελληνικη κουζινα πέφτει καπως βαρια. Τελος παντων το αποφασισα και με ευκολια εκλεισα απο την προηγουμενη γιατι εχει φουλ δουλεια η μικρη.

Επειδη ειχαν παρατηρηθει καθυστερησεις στην αφιξη της κοπελιας, ζητησα απο το γραφειο να ειναι ακριβης στην ωρα της καθοτι αυτη η υπηρεσια ειναι πολλη σημαντηκη για μενα. Με διαβεβαιωσαν οτι θα ειναι στην ωρα της και πηγα στο ραντεβου. Η μανταμ αργησε ακριβως 8 λεπτα και κτυπησε την πορτα την ωρα που ετοιμαζομουν να στειλω στο γραφειο ακυρο και να την κανω.

Ανοιγω την θυρα και το θεαμα ηταν πολυ καλο, η μικρη με ενα μινι μαυρο φορεμα αφηνε υποσχεσεις για καλο ραντεβου, προσωπακι χαζοαθωο και γελαστο που σε κανει να την συμπαθησεις αμεσως.

Συστηθηκαμε, της επισημανα οτι αργησε, χαμογελασε σουσουραδιστικα και μπηκε στο μπανιο. Λιγα λογια για το ατομο της και καπου εκει πανω στην κουβεντα της ξεφευγει η χαρακτηρηστικη προφορα μερους της χωρας μας. Χαμόγελο

Στα του αγωνα τωρα που εχουν ενδιαφερον. Το κοριτσι ειναι 24 χρονων και εχει ενεργεια ατελειωτη, φιλιά με γλωσσα βαθια οσο δεν παει αλλο,(εχει και αυτή σκουλαρικι στη γλωσσα), γλυψιματα παντου, και βεβαια αυτο που ολοι εχουν γραψει, Η ΠΙΠΑ!!!
Απιστευτη πιπα μεχρι τις μυγδαλες, υγρη, στριφογυριστη, αναποδοσκεπαστη και οτι αλλο υπαρχει στη πιπολατρεια το κατεχει η μικρη σε υψηλοτατο βαθμο.

Περιγραφο σκηνη, τον εχει στο στομα και μου βαζει τα χερια στο κεφαλι της να την σπρωχνω να τον παρει οσο πιο βαθια γινεται, την εσπρωχνα και της τραβαγα τα μαλλια και η πουτανιτσα μου εριχνε κατι βλεμματα γεματα καυλα, και ηθελε κι αλλο!!!! Σε αλλη φαση τον εχει στο στομα και μου βαζει το χερι στην μουρη της, την αρχιζω στα χαστουκια και τρελλενεται, της αρεσει της καριολιτσας !!!
Ωραιο στητο στηθος 1,5 αρι το τελειο για μενα με ρογα που αντιδρουσε στο γλυψιμο αλλα περισσοτερο στο τραβηγμα και στις σφαλιαρες , ναι η μικρη ειναι gfe αλλα περισσοτερο pse!!!!

Εκει λοιπον που με πιπωνε της βαζω 2 δακτυλα στο μουνι, της βαζω 3 δακτυλα στο μουνι και ενα στο κωλι, της αρεσε και αρχισε να μουγκριζει, την παιζω με τα δακτυλα και το ατιμο χυνει κανονικα !!!
Κανουμε διαλειμα για να ηρεμησει κανα 5λεπτο και ξεκινα παλι την πιπα, με κανει τουρμπο και βαζω λαστιχο για εισοδο. Μια και δυο χωνουμε στο μουνακι της που ηταν λουτσα, την γυριζω στα 4 και μπαινω ή μαλλον με βαζει στο κωλι της !!!! Απολαυση !!! Πουτσα στον κωλο, 3 δακτυλα στο μουνι και 4 δακτυλα στο στομα μεχρι τις μυγδαλες, εχω τρελαθει και δεν αναγνωριζω την ψωλη μου που ειναι σαν ατσαλι !!!! Σφαλιαρες στα κωλομερια που το ζητουσε με επιμονη!!!

Συνεχιζουμε το γαμησι απο τον κωλο και να γυριζει να με φιλαει, στησιμο στον καθρεφτη να βλεπει που γαμιεται ο κωλος της και να μουγκριζει απο καυλα, μου ζηταει να ερθει απο πανω και αρχιζει τρελλη καβαλαρια και εκει χυνει 2η φορα και μενω μαλακας !!!!! Με γεμισε ζουμια και δεν το πιστευω !!!!

Διαλειμα παλι και μου λεει οτι σε λιγο θα σου ανταποδωσω, και πραγματι με αρχιζει στην πιπα, αντε παλι νεα καποτα, (5 χαλασαμε), να γαμησι απο μπρος, να απο πισω δεν αντεξα πια και εχυσα στο στομα της, μαλλον στο λαρυγγι της οπου βεβαια τα καπταπιε ολα και καθαρισε τον ψωλον απο το υγρο... ολον !!!

Επεσα στο κρεβατι και τα ποδια μου ετρεμαν, δεν το περιμενα τοσο καλο σερβις απο την μικρη, αυτο πρεπει να το ομολογησω.....

Συμπερασμα:
Η Αννα δεν ειναι το μοντελο που θα δεις και θα σου γυρισει το ματι, ειναι ενα απλο καθημερηνο κοριτσι, με ωραιο μουτρακι και κορμι Ελληνικο αχλαδακι, μικρο στητο στηθος, τσουπωτο κωλαρακι και πολυ καυλιαρικο με Αριστο σερβις!!! Κοινωνικη , καθαρη καιευχάριστη, σε κανει να νοιωθεις ανετα, πολυ σημαντηκο αυτο και οτι εισαι ο μοναδικος χαχαχαχαχαχα!!! Θα γινει το καοριτσι σου για χαλαρο σεξ αλλα και η πουτανα σου για δυνατο PSE και θα γουσταρει !!!!

Το πακετο ειναι ακριβο, 180 η 1,5 ωρες + 20 το cim + 30 anal το ολον 230 γιουρια. Δεν τα εκλαψα αντιθετα τα ευχαριστήθηκα !!!
Αυτα λοιπον και μακαρι να μεινει στην δουλεια γιατι απο οτι μου ειπε το Φλεβαρη μαλλον θα σταματησει.

Ταδε εφη rebetis και μαγκες στην τσεπη μου δεν βαζω ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 taz_s, xprncseeker, NikitasI και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2015
"καθαρισε τον ψωλον απο το υγρο... ολον"

σε εκανε ποιητή η μικρή Ναι!
16 Δεκεμβρίου, 2015
Φίλος βλέπω πέρασες καλά και πολύ καλή κριτική, αλλά έχω μία απορία Χμμμ; στο site δεν λέει ότι κάνει anal?
Κάνε μας μία διευκρίνηση γιατί άμα κάνει όπως λες τότε θα είναι must το κορίτσι....Ναι!Ναι!
16 Δεκεμβρίου, 2015
Πολλά την σήμερον ημέραν, αλλά όπως έγραψες σωστά "περί ορέξεως (στο πόσο βαθειά θέλει να χώσει ο καθείς το χέρι του για να κάνει το κέφι του) κολοκυθόπιτα". Πολύ ωραία κρτική κατά τα άλλα!
(Updated: 17 Δεκεμβρίου, 2015) 16 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ dracoumel: Φιλε μου οντος στο site δεν γραφει anal, το κοριτσι ομως κανει οταν αυτη θελει και το χρεωνει +30. Τι να σου πω, κι εγω για χωρις κωλο την πηρα, αλλα στην συνευρευση της εβαλα δακτυλο και το δεχθηκε ευχαριστα. Ε μετα μου τον εβαλε σχεδον μονη της.... Ομως να σου πω οτι ηταν φουλ καυλωμενη, και δεν το εκανε στα ψεματα.
(Updated: 17 Δεκεμβρίου, 2015) 16 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ΝΙΤΡΟ: Γερο μου ναι, πολυ καλη δεν το περιμενα !!!
15 Ιανουαρίου, 2016
Μας καυλωσες ξημερωματα...
Κι αντε να βρω την Αννα τωρα να ξεκαυλωσουμε...
19 Ιανουαρίου, 2016
τελικα κανει η δν κανει αναλ....να το τιμησουμε αν ειναι μιας κ κατα αλλα κανει...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7