Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161601
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κάτι ήξερα και δεν συναντώ κοπέλες σε ξενοδοχεία παρά μόνο σπίτι μου αλλά δυστυχώς αυτή την φορά παρασύρθηκα από όλες τις κριτικές και λέω δεν γαμιέται...ας κάνω ένα μικρό ταξιδάκι 18χλμ με την μηχανή και με ψιλόβροχο και κρύο αφού εκεί βολεύει την κοπέλα!!!
Ας το πάρω από την αρχή όμως...
Ανταλλαγή μηνυμάτων εδώ και σε κινητό αρκετό καιρό μπας και μπορέσουμε να συναντηθούμε καθώς εκείνη μου είχε δηλώσει πως κάνει κυρίως ραντεβού στο hotel Μαρούσι(θα το 'στολίσω' και αυτό στο κατάλληλο Thread)και σπάνια στο κέντρο.Της είχα αναφέρει πως μένω Νότια προάστια και δεν καταφέραμε να συγχρονιστούμε αρκετό καιρό.Προς τιμήν της με ενημέρωσε την Πέμπτη με sms πως θα βρίσκεται νότια για δουλειές την Παρασκευή και της είπα πως αν όλα πάνε καλά με την δουλειά και σχολάσω κανονικά θα βρεθούμε οπωσδήποτε!Την Παρασκευή το πρωί με ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί να μείνω πολύ παραπάνω στην δουλειά και σαν υπεύθυνο άτομο που είμαι την ενημέρωσα αμέσως και της πρότεινα να βρισκόμασταν την επόμενη μέρα Σάββατο στο Μαρούσι που την βολεύει αλλά νωρίς!μου απάντησε πως μπορεί στις 3.00 το μεσημέρι και με ρώτησε αν είμαι οκ και της απάντησα οκ και της ζήτησα το όνομα κα την διεύθυνση του ξενοδοχείου γιατί δεν ήξερα πολλά από εκεί πάνω.μου απάντησε με τις λεπτομέρειες,τις έκανα μια τελευταία ερώτηση να τσεκάρω πρόγραμμα και τιμή και μου επιβεβαίωσε!και έτσι κλείστηκε το ραντεβού για σήμερα 12/12 στις 15.00 στο ξενοδοχείο Μαρούσι!
Είπα να δοκιμάσω...μετά από τα τόσα που έχουν γραφθεί...λέω πρέπει να δοκιμάσω!!!
΄Ελα όμως που μόνο εγώ πήγα στο ραντεβού...κανονίζω τρελλό παραμύθι στην 'δικιά μου' για κάλυψη,καβαλάω μηχανή(δεν υπάρχει αυτοκίνητο),ντύνομαι ζεστά γιατί είχε ψωλόκρυο,δίνω 26 ευρώ στο ξενοδοχείο και ανεβαίνω δωμάτιο και 14.45 στέλνω μηνυματάκι με τον αριθμό δωματίου.Είχε πάει 15.10 και άρχιζα να ψιλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά! Παίρνω τηλέφωνο...εννοείται δεν απάντησε ποτέ!ξανά sms,ξανά κλήση....τίποτα!!!ξανά sms,ξανά κλήση....τίποτα!!!
κατά τις 15.25 ντύθηκα και έφυγα...και έφαγα ψωλόκρυο, και έδωσα 26 ευρώ στο κωλοξενοδοχείο και έμεινα με το πουλί στο χέρι!!!
είναι επιεικώς απαράδεκτη...γιατί και να μην μπορούσε να έρθει(άνθρωποι είμαστε) τελικά θα έπρεπε να ειδοποιήσει από πριν!Το αστείο είναι πως όταν κανονίζαμε για την προηγούμενη μέρα αρχικά της έγραψα πως θα την ενημερώσω αν μπορώ μετά την δουλειά και της ζήτησα να μου απαντήσει για να μην πηγαίνω άδικα στο ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων αν τελικά δεν θα μπορούσε και μου απάντησε πως εννοείται, άμεσα θα σου απαντήσω να ξέρεις!!!
χαχαχαχα

Εσείς που καταφέρατε και την συναντήσατε να παίξετε Τζόκερ αύριο!!!
Τι θέλω εγώ και ξενιτεύομαι για να πηδήξω????

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2015
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2015
Εμένα και η Μαριαλένα και η Νάγια μου έταξαν συνάντηση και τώρα που πλησίασαν οι μέρες να έρθω Αθήνα με έχουν γράψει στις οωθήκες τους....
12 Δεκεμβρίου, 2015
Απαράδεκτη συμπεριφορά. Αυτά κάνει η υπερπροβολή....
13 Δεκεμβρίου, 2015
Και αν την εχουν απαγάγει Χμμμ; το σκεφτηκες πριν βιαστεις να τη κατηγορήσεις ? μπορει επιςης καθόδον να είχε τροχαίο και να ειναι στην εντατική. Ασε λιγο χρονο να περάσει.....
13 Δεκεμβρίου, 2015
Τωρα κοιταξε μην εχεις αρπαξει κανενα χοντρο κρυο και βγαλτης κοκκινη καρτα.
(Updated: 13 Δεκεμβρίου, 2015) 13 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@Polax Αφήνω...αλλά θεωρώ πως πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος που έχει κάνει ουρά για συνάντηση...όχι τίποτε άλλο να υπάρχει εναλλακτική γιατί εγώ δεν είχα φροντίσει!
13 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συναγωνιστή όταν πάς σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι λίγο δύσκολες οι εναλλακτικές.
Μπορεί να έφαγες το κρύο και να πλήρωσες το ξενοδοχείο, αλλά πρέπει να έχουμε θετική στάση στη ζωή: "έκανες μια βόλτα στο Μαρούσι και γύρισες σπίτι με 150 ζεστά στην τσέπη."

14 Δεκεμβρίου, 2015
Πάντως φιλαράκι αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η πρώτη άσχημη κριτική που γράφεται για την Μαριαλένα και μάλιστα για ασυνέπεια......Μήπως παίχτηκε κάτι άλλο;......Μήπως δεν είχατε κάνει καλή συνεννόηση;.......Γιατί φίλε μου να ξέρεις οτι αν δεν μιλήσεις στο τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού μόνο με μηνύματα εδω μέσα ή sms ειναι σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα παιχτεί μαλακία......Πάντως πρέπει να είσαι φάν του Ξανθόπουλου ε;......Πολύ ταλαιπώρια μαζεύτηκε πάνω σου......Ξενιτεύτηκες,κρύωσες,πλήρωσες γαμισιάτικα χωρίς να γαμήσεις......Ωραίος......
14 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οι εξωγίηνοι? Που είναι ο Μώλντερ?
14 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν έχεις εσύ φίλε panchal_1979 κάποια ενημέρωση για την μη εμφάνιση και μη ειδοποίηση της κοπέλας ρίχτη....γιατί εγώ μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχω νεότερα ούτε απάντηση σε 4 κλήσεις και 3 μηνύματα που έστειλα την ώρα που την περίμενα!τι λοιπόν δεν καταλαβαίνεις???ελπίζω να μην σε χάλασε πολύ που ανέβηκε και μια άσχημη κριτική για την συμπεριφορά της κοπέλας και όχι για το service της!γιαυτό δεν υπάρχει άλλωστε το site?για να ενημερώνουμε για οτιδήποτε συμβαίνει στα ραντεβού...καλά ή κακά!!όσο για τον Ξανθόπουλο είμαι φαν του εαυτού μου και κανενός άλλου γιατί τα ζόρια εγώ τα τραβάω και ενημερώνω για να μην τα τραβήξεις και εσύ που κάθεσαι στον καναπέ και γράφεις εδώ και παραξενεύτηκες για την πρώτη άσχημη κριτική της κοπέλας και αναρωτήθηκες ότι μπορεί να μην είχε γίνει καλή συνεννόηση!Το ενδεχόμενο να έχει κάνει μαλακία δεν πέρασε καν από το μυαλό σου???τόσο καλά τη ξέρεις????κατά τα άλλα γράφει στο προφίλ της '''πάνω απ'όλα ευγένεια'' αλλά ακόμα και μέχρι τώρα δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη!!!
15 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βρε Νικολάκη γιατί θυμώνεις καλέ μου; Εγώ δεν στο είπα για κακό. Και όλες οι προηγούμενες κριτικές της δεν αφορούν μόνο τις υπηρεσίες της. Είπα οτι τιποτα κακό δεν έχει γραφτεί σε προηγούμενες κριτικές και έκανα μια υπόθεση μήπως και δεν είχε γίνει σωστή συννενόηση. Έχεις δίκιο πάντως οτι το site αυτό είναι για ενημέρωση. Ενημερώνεις όμως οτι δεν εμφανίστηκε ποτέ (όπως λές) και τέλος. Εγώ σχολίασα το μελόδραμά σου. Με το συμπάθιο κιόλας ε;
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2