Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 19057
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιτέλους μετά από κάποιες προσπάθειες κατάφερα να κλείσω το ραντεβού που βόλευε τα κορίτσια και εμένα. Την Ίριδα τη συνάντησα για πρώτη φορά , (την Άντζελα την είχα ξαναπάρει), κάποιοι ανέφεραν ότι είναι μπαμπάτσικη και με περιττά κιλά , εγώ διαπίστωσα καλό σώμα για τα γούστα μου πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα από την Άντζελα με αρκετά καλό στήθος φτιαγμένο μεν αλλά με την αίσθηση του φυσικού δε, μαλλιά πιο κοντά από τις Φώτο και σε χρώμα μελί, πρόσωπο έτσι και όχι.
Τα κορίτσια έφτασαν με 15λεπτη καθυστέρηση ( η ρεσεψιονίστ φρόντισε να με ενημερώσει για την άφιξη λέγοντάς μου ότι το 3 άτομο χρεώνεται επιπλέον ,χωρίς να έχουν 3 σετ μπάνιου Κεφάλι σε τοίχο!), ενώ εγώ ήδη είχα κάνει το ντουζάκι μου, η Άντζελα πήγε για ντουζ αφήνονταςμε με την Ίριδα όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο στοματικό με Deep throat χωρίς χέρια και σαφώς ανώτερο από αυτό της Άντζελας.
Στο παιχνίδι μπήκε και η Άντζελα και βίωσα ένα καταπληκτικό double bj, ενώ η συνέχεια του αγώνα δεν περιγράφεται εύκολα , περιελάμβανε στάσεις τρίγωνα και εναλλαγές με πρωτοβουλίες δικές μου και τον κοριτσιών σε PSE καταστάσεις. Πρώτη έχυσε η Ίρις με στοματικό ενώ ταυτόχρονα κάρφωνα και την Άντζελα, η Ίριδα πήγε στο ντουζ και βγαίνοντας με βρήκε σε 69 με την φίλη της , αρχίσαμε να την γλύφουμε μαζί όπου τελειώσαμε και την Άντζελα, μετά ήρθε και η σειρά μου σε double bj με παρατεταμένη ηδονή και την αίσθηση ότι έκαναν προσπάθεια να μου αφαιρέσουν μέσω του πέους τον νωτιαίο μυελό.
Μόλις βγήκα από το μπάνιο τα κορίτσια με έβαλαν ανάμεσα τους η Άντζελα μου πρότεινε oil massage αλλά η Ίριδα είπε no cock massage , έτσι συνεχίσαμε αμέσως στον 2 γύρο και εγώ έμεινα έκπληκτος με τις δυνάμεις μου, που μπόρεσα να τα βγάλω πέρα για 1ώρα ασταμάτητα και λέω ασταμάτητα γιατί δεν με άφηναν σε ησυχία ούτε λεπτό, ακόμα και όταν πήγαινε για ντουζ η μία με ικανοποιούσε η άλλη.
Για να μη σας κουράζω άλλο , δοκίμασα όλες τις τρυπούλες τους , φεύγοντας δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου ,στο πάτωμα του δωματίου παρατήρησα κάτω 4-5 προφυλακτικά.
Τώρα στο παιχνίδι που κάνουν μεταξύ τους καλό αλλά συμφωνώ με συναγωνιστή που έγραψε ότι είναι κυρίως ετερόφυλες και γουστάρουν τον πούτσο, αν και παρατήρησα την Ίριδα που την έβρισκε να κοιτάει λάγνα τα ειδωλά μας στους καθρέπτες, να περιποιείται την φίλη της και να φωνάζει το ονομά της όταν έχυνε.

Υ.Γ.: Λοιπόν στην θεωρία λέγεται ότι η ταχύτητα του χρόνου είναι ένα δευτερόλεπτο ανά δευτερόλεπτο, στη συγκεκριμένη συνάντηση βίωσα το συναίσθημα της καμπύλωσης του χωροχρόνου και του πολυδιάστατου σύμπαντος , 1ώρα ραντεβού η οποία πέρασε σαν ένα ποτήρι νερό.
Να περνάτε καλά. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
odyseas21
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
101
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2015
Φιλε μου στο Κερν δουλευεις ? Τωρα σοβαρα αυτά τα κορίτσια τα παιρνεις 1,5 ωρα και τοτε καταλαβαίνεις την θεωρια της μαζας στο τετραγωνο κλπ.κλπ.
19 Δεκεμβρίου, 2015
Φίλε μπορείς να μου δώσεις τηλέφωνο της κοπέλας η της Ιρις για τα περαιτέρω;
Σε ευχαριστώ προκαταβολικα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2