Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 19054
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εμενα προσωπικα δεν θα ηταν η γυναικα που αν εβλεπα σε αγγελια θα απαντουσα. Για λογους μονο σωματος. Αν και είναι πανεμορφη σαν γυναικα εγω το σωματατυπο αυτό τον αγαπωμισώ. Όμως δεν το περιμενα ποτε ότι θα περνουσα τοσο ομορφα όταν την ειδα να μπαινει στο δωματιο. Ντυμενη, απλα. Με κολλητο μαυρο κοτλε παντελονακι. Από πανω δεν θυμαμαι τι φορουσε γιατι απλα προσεχα ματια θαλασσινα και ξανθο μαλλακι μακρυ. Εσωρουχα βιολετι ταιριαχτα που τονιζαν το ομορφο κορμι της ακομα περισσοτερο. Ωραιο διακριτικο αρωμα και πολύ καθαρη. Ασπρη επιδερμιδα πολύ απαλη αλλα γενικα χαλαρη. Καθολου μπαμπατσα. Στεγνη και ομορφη-απλα.
Προσχαρη, ευγενικη, κουκλα και ακομπλεξαριστη. Τυπος σωματος-ανεστραμμενο τριγωνο- το στηθος μεγαλο, γοφοι στενοι, και η μεση όχι ξεκαθαρα ορισμενη. Δλδ μικρη διαφορα μεγεθους μεσης και γοφων.
Για τους λατρεις των petit ειναι ένα σεξυ αλλα και γεματο ηδονη σωμα. Είναι πολύ ευλυγιστη και προσαρμοζεται ευκολα σε διαφορες μεταβαλλομενες συνθηκες. Full στηθος πολύ ομορφο που καγκελώνεται πολύ ευκολα, semi-full χειλη , πολύ ομορφα χαρακτηριστικα, περισσοτερο βορειοευρωπαικα παρα σλαβικα. Δεν μπορεσα να προσδιορισω την ηλικια της. Ισως γιατι είναι πολύ καλοδιατηρημενη και ξεκουραστη. Παντως δεν πρεπει να είναι πανω από 34-35 το πολυ. Με λιγα λογια δεν είναι για μενα η γυναικα μιλφ, δεν ηταν η χηρα του Λενιν δλδ. Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε Ρωσόκαυλους και Σταλιναγαμπρούς, αλλα όχι σε συναδελφους ευαισθητους στην λαμαρινίαση. Μιας και είναι το τελιο Ουκρανάιζερ!
Της αρεσουν πολύ τα γλωσσοφιλα (από τα καλυτερα μεχρι στιγμης) . Βαθια με εντονο ηχητικο. Καυλωνει αφανταστα με φιλια και δαγκωματακια στο λαιμο και στο σβερκο και επισης πολύ σημαντικο το πιπιλισμα του αυτιου της ιδιως αν βγαζεις και μικρους αναστεναγμους. Καυλωνει αφανταστα πολύ με το γλυψιμο της πισω μεριας του γονάτου μεχρι και κατω από τις γαμπες. Όταν το κανετε αυτό για κανενα 10 λεπτο, βαλτε το χερι σας στο μουνι της και θα δειτε τι εννοω. Στην αρχη ο,τι και να κανετε θα βγαζει μικρους αλλα ψευτικους αναστεναγμους με λιγο σαχλοκουδουνιαστό καυλογελιο. Αλλα μετα από όλα αυτά που προανεφερα και με κανενα 20λεπτο την γλωσσα στο μουνι θα δειτε και θα την ακουσετε πραγματικα διαφορετικη. Γινεται Τσερνομπίλ πραγματικο.Παρατηρηστε τα ματια που γουρλωνουν την ωρα που θα ακουμπησετε (όχι δακτυλιασμα) το μουνι της.
Εμενα αν και δεν ειμαι πολύ fan , μου εβγαλε πισω καλεμι-βαριοπουλα. Δεν ξερω αν αντεχει στα πολλα και στα δυσκολα μιας και δεν βαζω τον εαυτο μου μαζι με τους «πολλους+δυσκολους». Το θεμα είναι ότι περασα καλα, αφου εκανα ο,τι περνουσε από το χερι μου να την κανω να περασει και αυτή καλα.
Τωρα παμε στην πιπα. Εμπειρη. Τοσο, που τα σπαει και τα ξανακολλαει. Η πιπα από την Ατζελα θα σας παει ταξιδι αμαξωτο. Με αμαξι πισωκινησης αλλα και 4κινησης. Με χαμηλωματα πεδίλου και πολύ σκληρες αναρτησεις, αψογες στα κρατηματα κοφτών. Οδηγημα, με το μυαλο σας όχι στον προορισμο που είναι τελιως μηχανικο, αλλα στην διαδρομη. Διαδρομη με 5σελιδο μενου και απεραντη ποικιλια. Από τα καλυτερα ταξιδακια που εχω κανει ποτε. Ευθειες, στροφες, κοφτα, κοντα, ανηφορατα και βροχερα, ότι θέλετε. Μαέστρισα στην πιπα η κοπελα. Χυσιμο στο στομα, αλλα παρατεταμενο. Δεν ξεκολαγε από τον μαλακα ευκολα. Ηταν εκει ακινητη να του συμπαρασταθει στην δυσκολη αυτή στιγμη. Υστερα από αυτό ακολουθησε στιγμη «κωμωδια» με φτυσιμο στο νεροχυτη. Αλλα από τις λιγες φορες που δεν το σκεφτεσαι ετσι. Δεν γελασα καθολου…Απλα εμεινα Προκόπης.
Ηταν η πρωτη φορα που ενώ ειχε τελειωσει η ωριτσα μας (και πραγματικα βιαζομουν να φυγω) η γκομενα ηταν εκει στο κρεβατι και καθοταν σαν να μην υπαρχει αργοτερα. Την ωρα που ημουν ετοιμος να σηκωθω να φυγω να αρχισω τις καλυνηχτιές, αρχισε και περιεργαζοταν το ρολόι μου κανωντας ερωτησεις του στυλ που το πηρα και αλλα τετοια. Το λεω αυτό για να καταλαβουν οι συναδελφοι ότι δεν βιαζοταν καθολου. Επρεπε να πω καλυνηχτα μονος για να σηκωθει και να παει να ετοιμαστει. Την αφησα στο δωματιο με μια αισθηση … Οντως, περασα υπεροχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
zadren
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
2.493
Πόντοι:
2.756
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, chicharito, mkce12

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2015
Λίρα 100 το Αντζελάκι Ματάκι Φυσικά και θα πέρναγες όμορφα μεγάλεΝαι! Και που να την ζήσεις τριολέ με την ΊριδαΠροσκύνημα
04 Δεκεμβρίου, 2015
Top περιγραφη
04 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αψογος
S
swadow
04 Δεκεμβρίου, 2015
Εξαιρετική πένα..
04 Δεκεμβρίου, 2015
Ωραιος παικτη! Να περνας παντα ετσι Καπέλο
04 Δεκεμβρίου, 2015
Γειά σου ρε zad με τα ωραία σου!
05 Δεκεμβρίου, 2015
ξασναρωταω επειδή δεν ξερω ρωσσικα. Τι σημαινει η επικεφφαλιδα εκτος αν είναι κρατικο μυστικο
05 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποιο μυστικο ρε...αν το βαλεις γκουγκλ θα δεις οτι ειναι "ομορφο κοριτσι" η κατι τετοιο
05 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Nice to meet you.
05 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στα Ουκρανικά "Nice to meet you"
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2