Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 19054
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Angela την συνάντησα πριν λίγες μέρες , και ενώ προσπαθούσα να κλείσω από μία λίστα ανεξάρτητες που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα στέλνω και ένα sms στην Iris για παρτούζα με την Angela αλλά δεν ταιριάζαν οι ώρες για διπλό.Τελικά κανόνισα για την Angela μόνη και δεν το μετάνοιωσα, ήρθε ακριβώς στην ώρα που είχαμε κανονίση ίσως και 3-4 λεπτά νωρίτερα.

φιλική και χαμογελαστή δεν σου τρώει χρόνο και μπαίνει αμέσως στην ουσία, μου συστήθηκε με ένα γλωσσόφιλο και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά μετά από ένα σύντομο ντουζάκι.
Πρόσωπάκι αρκετά όμορφο και κορμί δυναμίτης στα γούστα μου, το βυζί σε καλό μέγεθος πλαστικό αλλά με πολύ ευαίσθητη ρώγα.
Είναι καθαρή και δεν είχαμε δυσάρεστες οσμές σε καμμία περίπτωση, δεν παραπονέθηκε από τους ρυθμούς Κατσικογάμης που κινήθηκαν περισσότερο σε PSE και είχε και πρωτοβουλίες.
Τώρα αν χύνει πραγματικά μόνο μιά γυναίκα το ξέρει, εγώ πάντως διαπίστωσα ότι μόλις τελείωσε ήταν μούσκεμα από τα υγρά της.
Είναι πολύ σημαντικό ότι τιμάει το δωράκι της μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης, (στο τελευταίο 10λεπτο μου έκανε χαλαρωτικό μασάζ).

θα ήθελα στο μέλλον να καταφέρω να την πάρω μαζί με την Iris , αλλά ίσως και μόνη της μιας και δεν την χόρτασα μέσα στην 1ώρα.
Να περνάτε καλά και Κατσικογάμης ασατμάτητα όσο προλαβαίνετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
odyseas21
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
101
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού