Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 19054
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αυτή ήταν η 4η, αν θυμάμαι καλά, σεξουαλική συνεύρεση μου σε τρίο με 2 γυναίκες ταυτόχρονα και σίγουρα η πιο πετυχημένη. Στις προηγούμενες τρεις, ή δεν γινόταν καθόλου παιχνίδι μεταξύ των γυναικών μεταξύ τους, παρά μόνο κάτι ψεύτικα χάδια και φιλιά, ή καταλάβαινα ότι γινόταν καθαρά για τα λεφτά, επειδή ήταν μέρος των υπηρεσιών που είχαμε συμφωνήσει ότι θα μου πρόσφεραν κι όχι επειδή το γούσταραν και οι δύο πραγματικά, οπότε ήταν φτιαχτό. Εδώ η περίπτωση ήταν διαφορετική, χωρίς όμως να αγγίξει και πάλι το τέλειο. Εξηγούμαι: Ναι μεν οι κοπέλες αυτές δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να γλείψουν η μια την άλλη κι ενδεχομένως να φτιαχτούν ΚΑΙ με αυτό τον τρόπο, πλην όμως η αίσθηση που είχα φεύγοντας από το ραντεβού ήταν ότι είναι κατά βάση ετεροσεξουαλικές κι όχι λεσβίες, δηλ. γουστάρουν και οι δύο περισσότερο να τις καρφώνει, να τις γλύφει ή να τις δακτυλοσκοπεί ο άντρας που είναι μαζί τους, παρά οι ίδιες μεταξύ τους. Αυτό κάποιους μπορεί και να τους χαλάσει, άλλους πάλι (όπως την αφεντιά μου) μπορεί και να τους φτιάξει περισσότερο, γιατί θα νιώθει ότι είναι στο επίκεντρο της φροντίδας και της περιποίησής τους κι όχι στην απέξω, όπως αν πέσει σε αμιγώς λεσβίες. Το ιδανικό-τέλειο βέβαια θα ήταν να είναι ισομοιρασμένη αυτή η σεξουαλική προτίμηση των κοριτσιών προς το ίδιο και το έτερο φύλο, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας. Άλλωστε ήταν η πρώτη μου επαφή και με τις 2 αυτές κοπέλες ταυτόχρονα, οπότε μπορεί και στην πορεία, σε επόμενα ραντεβού, να βγάλουν και άλλα γούστα που δεν έβγαλαν στην πρώτη μας συνάντηση, όπως πχ την φάση με το στραπόν μεταξύ τους που έχουν περιγράψει άλλοι συμπαίκτες, που εγώ δεν είχα την τύχη να βιώσω.
Στην εμφάνιση της Άντζελα έχω αναφερθεί σε προηγούμενη κριτική μου, όταν την συνάντησα προ 20ημέρου σε ατομικό. Εν ολίγοις, έχει αρκετά όμορφο πρόσωπο με γαλάζια μάτια και ωραίο χαμόγελο, και κορμί αρμονικό, λεπτό, καμπυλωτό, με φτιαχτό όμορφο στήθος με λίγο σκληρή αίσθηση, επίπεδη κοιλιά, γατάκι καλοσχηματισμένο και όμορφο, λεπτά πόδια, περιποιημένα δάχτυλα, όμορφο κωλαράκι, καθαρή επιδερμίδα, αλλά όχι πολύ σφιχτή. Η Ίρις από την άλλη υστερεί για τα γούστα μου εμφανισιακά σε σχέση με την Άντζελα, κυρίως στο πρόσωπο, διότι αν κατάλαβα σωστά έχει πειράξει τα χείλη της κι έχει αυτό το στόμα του ροφού. Έχει όμως ταυτόχρονα κάτι το έκφυλο το πρόσωπό της, που ενώ δεν το λες με τπτ όμορφο, σε κάνει να θέλεις να την ξεσκίσεις. Το κορμί της είναι πιο δεμένο και σφιχτό από της Άντζελα και πιο καμπυλωτό, δεν το λες μπαμπάτσικο ακριβώς, αλλά σίγουρα δεν το λες και λεπτό. Έχει πιο πληθωρικό στήθος από την πρώτη, που μέσα στον πανικό δεν μπόρεσα να καταλάβω αν είναι πειραγμένο ή όχι, πιο καμπυλωτή κωλάρα που γεμίζει τη χούφτα σου όταν της την γραπώνεις ή της ρίχνεις μπατσές, και πιο γεμάτα πόδια, αλλά όχι χοντρά. Το γατάκι της είναι ανάλογο του σωματότυπού της (πιο γεμάτο) κι εξίσου για φάγωμα με αυτό της Άντζελα. Και οι δυό τους τέλος ήταν πεντακάθαρες και μοσχομυρωδάτες σε όλη την διάρκεια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ουσιαστικά από τα αποδυτήρια: μου δήλωσαν ότι δεν χρειάζονταν ντους για να φρεσκαριστούν γιατί ήταν μόλις μπανιαρισμένες από το σπίτι τους, πράγμα που είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω, και έτσι χωρίς καθόλου χρονοτριβή ξεκινήσαμε να μπαλαμουτιαζόμαστε χοντρά, ενώ ταυτόχρονα ξεντύνονταν. Πολύ γρήγορα οι γλώσσες μας και τα δάχτυλά μου πήραν φωτιά κι έμπαιναν σε κάθε διαθέσιμη τρύπα τους. Το πρώτο ημίχρονο περιλάμβανε για αρχή κυρίως στοματικό σεξ στην Ίρις, ενώ ταυτόχρονα έγλειφε αυτή την Άντζελα που είχε κάτσει πάνω στο πρόσωπό της μετά από δική μου παρότρυνση. Μετά από μια εναλλαγή μεταξύ μας, στήθηκε η Άντζελα στα 4 και ενώ της γαμούσα την μπροστινή τρυπούλα της έγλειφε αυτή όσο μπορούσε την Ίρις, που είχε ξαπλώσει από κάτω της σε στάση 69. Κάποια στιγμή δε, που επιχείρησα να μπω στο κωλαράκι της Άντζελα, κόντεψα από την αίσθηση του σφιχτού της κώλου σε συνδυασμό με αυτήν της γλώσσας της φίλης της που έγλειφε τα μπαλάκια μου να χύσω αλλά ευτυχώς κατάφερα και κρατήθηκα στο τσακ ώστε να μην λήξει πρόωρα το πρώτο μέρος. Μόλις όμως συνήλθα τον κάρφωσα ξανά στο κωλαράκι της Άντζελα και συνέχισα έτσι μέχρι το τέλος, το οποίο ήρθε λίγα λεπτά μετά ταυτόχρονα και για τους δυό μας. Ωραία αίσθηση!
Στην ανάπαυλα μπήκε στο ντους πρώτη η Ίρις, που με νάζι και παράπονο μου έδωσε να καταλάβω ότι στον επόμενο γύρο ήταν η σειρά της να την γαμήσω, ακολούθησα εγώ και όταν ήρθε η σειρά της Άντζελα να μπει, ξεκινήσαμε ήδη χωρίς να την περιμένουμε το δεύτερο ημίχρονο. Αρχίσαμε με γλωσσόφιλα χορταστικά και βαθειά, στοματικό υψηλού επιπέδου από εκείνην, με βαθιές καταπόσεις του εργαλείου μου μέχρι το τέρμα, που όσο πήγαινε και μεγάλωνε μέσα στο στόμα της, και περιποίηση και της γύρω περιοχής από εκείνην με όρεξη και κάβλα. Στην πορεία προστέθηκε στην παρέα μας και η Άντζελα που της ζήτησα να κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου σε στάση 69. Η αίσθηση ήταν υπέροχη, εγώ να γλείφω και να δαχτυλιάζω την Άντζελα και οι δυό τους να περιποιούνται εναλλάξ το εργαλείο μου και τα φιλαράκια του, χωρίς να ξέρω ποιανής το στόμα είναι πού, υπέθετα μόνο, αφού το κεφάλι μου ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στα μπούτια και κάτω από το μουνάκι της Άντζελα και δυστυχώς δεν διέθετε το συγκεκριμένο δωμάτιο καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι. Κάποια στιγμή που ήμουν απόλυτα έτοιμος και ντούρος, ζήτησα από την Ίρις να μου βάλει σκουφάκι και κάθησε πάνω μου με την μπροστινή τρυπούλα της σε στάση reverse cow girl. Ενώ χοροπηδούσε πάνω στο καβλί μου για αρκετή ώρα, εγώ ρουφούσα και έγλειφα το μουνάκι της Άντζελα που συνέχισε να κάθεται πάνω στο πρόσωπό μου, αλλά γυρισμένη αντίστροφα, έχοντας δηλ. στην πλάτη της την Ίρις. Με τα χέρια μου δε μια χούφτωνα κι έριχνα μπατσές στο κωλαράκι της μιας και μια στης άλλης. Κάποια στιγμή κουράστηκε η Ίρις και τότε τους ζήτησα να στηθούν όπως στον πρώτο γύρο, αλλά αντίστροφα, ώστε να μην μείνει καμία τους παραπονεμένη. Η Ίρις στα 4 και η Άντζελα κάτω από μένα να μου γλείφει τα μπαλάκια την ώρα που τρυγούσα το κωλαράκι της φίλης της, μέχρι να φτάσω με σχετική ευκολία και στο 2ο προσωπικό γκολ. Το σκορ για την ιστορία θα πρέπει να έληξε ισόπαλο, 2-2-2, αν μέτρησα καλά και οι οργασμοί τους ήταν όντως πραγματικοί (δεν το ψάχνω), οπότε η ρεβάνς είναι αν μη τι άλλο επιβεβλημένη και αναπόφευκτη!
Εν κατακλείδι, κρίνοντας με βάση την πιο πάνω εμπειρία μου, οι κοπέλες είναι πιο πολύ ετεροσεξουαλικές παρά λεσβίες όταν κάνουν ντούο, αλλά η εμπειρία του σεξ που προσφέρουν είναι πλήρης και απόλυτα χορταστική, η δε Ίρις ενώ υστερεί εμφανισιακά σε σχέση με την Άντζελα, για τα δικά μου γούστα πάντα, εντούτοις το αναπληρώνει αυτό το χάντικαπ επειδή είναι πιο έκφυλη (με την καλή έννοια πάντα) και γιατί βγάζει ακόμα μεγαλύτερη κάβλα και ενέργεια στο κρεβάτι από την φίλη της, οπότε απ' αυτή την άποψη αλληλοσυμπληρώνουν η μια την άλλη. Σε κάθε περίπτωση δεν θα τα κλάψετε τα λεφτά σας, καθότι η σχέση απόδοσης/τιμής όταν τις παίρνει κανείς σε duo είναι κατ' εμέ κοντά στο άριστα, ενόψει της ποιότητας των υπηρεσιών που καλύπτουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, mkce12

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2015
Ομορφιές κάργα !!!Ματάκι
24 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε παιδια καμμια φωτο παιζει?να δουμε τι θα περιμενουμε αφου η φωτο στο προφιλ ειναι ψευτικη.Χμμμ;
25 Νοεμβρίου, 2015
Μπορεις να μου στείλεις τηλεφωνο με pm
25 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι, δυστυχώς δεν παίζει, πας με βάση τις περιγραφές εδώ κι αν δεν σου αρέσει, την πάτησες.
Αλλά αν δεν είναι πολύ εξεζητημένα τα γούστα σου, δύσκολο να μην σ' αρέσει εμφανισιακά. Μπορεί να μην πέφτεις κάτω αλλά είναι μια χαρά αξιογάμητη.
25 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μια χαρα ειναι μαν.προχωρα ΜατάκιΜατάκι
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5