Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ημερομηνια, καθολου ενδεικτικη. Εγινε την ημερα που βλεπετε. Τα εχω ξαναπει μην σας κουραζω, μου κανει καλυτερα να ανεβαζω κριτικες στα νηματα γιατι πιστευω στην αμεσοτητα της ανταλλαγης πρηροφοριων, μιας και εκει τα πραγματα είναι πιο live, αλλα το σωστο πρεπει να γινεται και να ακολουθουνται και οι κανονες του site. Ok, παμε λοιπον…
Ραντεβου στο γνωστο μπιλιαρδαδικο με τις ασπρες τσοχες και τα Hustler καναλακια (οσοι με διαβαζετε, ξερετε που). . Δωματιο μικρο και στενο (σαν πιστα Packman ένα πραγμα) αυτή τη φορα μιας και το βρωμικο ηταν γεματο αλητες και καριολες που γλυφαν καλαμακι και ακονιζαν τα εξκαλιμπερ. Διοδια δεν πληρωσα λογω ότι ημουν ο τυχερος 30ος πελατης και οι κουδουνες βαραγαν στυλ νικητη όταν εμπαινα μεσα στην γκαβατζα. Ελα ρε, πλακα κανω. Κερασμενο ηταν από τον Καρολο Φρίκη, τον τυπο με τα γυαλια στο γραφειο δεξια…
Ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα (παλι) . Ετσι, για να μην μεινω μπακουρι παλι, ειχα μαζι μου και τον Μπαμπινιωτη με όλα τα ινφος μου για γεμισμα κενου. Ευτυχως, φιλοι μου δεν χρειαστηκε.
Είναι σημαντικο εδώ να πω κατι ετσι ώστε να καταλαβετε ότι η γυναικα αυτή είναι τελειως ερασι κατασταση. Αποδειξη εδώ…
Τηλεφωνο 1 ωρα πριν. Της λεω για ραντεβου, μου λεει οκ.
Μου λεει … «αν είναι δυνατον ,μπορειτε να με παρετε τηλεφωνο όταν ξεκινατε για να ειμαι σιγουρη ότι δεν θα ακυρωσετε?»
Της λεω… «Δεν θα ακυρωθει γιατι ειμαι ηδη στην ταρατσα και ετοιμαζομαι για μπανιο. Και επειδη ειχα και δυσκολη βαρδια, θα την πεσω και κανα τεταρτο παρεα με Μπογδανο-ειδησεις. Και για να ξερεις, θα βρισκομαι στο δωματιο 230(το δωματιο φιλοι μου είναι ενδεικτικο).»
Παρτε τωρα ερωτηση για να ξεφυγετε εντελως. Τι ρωταει ρε μαγκες?
«Σε ποιον οροφο»? Ε, ρε γλεντια λεω…τελειως ερασιτεχνης η κυρια. Και ετσι είναι φιλοι μου. Από τις πολύ σπανιες περιπτωσεις, λεμε.
Η συγκεκριμενη δεν είναι του στυλ «ποδηλατο του χωριου» (κοινως παρτολα). Όμως φιλοι μου μπορει να γινει αναλογα το TNT που θα χρησιμοποιησετε. Με λιγα λογια θε εχετε στα χερια σας μια κροτιδα –ταλιμπαν που θα είναι σε ετοιμοτητα να φυτιλιασει ανα πασα στιγμη! Δεν περναει απαρατηρητη του στυλ φιρουλη-φιρουλα αλλα και δεν εχει και καμια σχεση με κατι κλειστρες καριολιτσες που χρησιμοποιουν τα ντηλερακια τους για βιζα.Χωρις να είναι το στυλ της ξεκωλοπατοφαρδωμενης, ειναι όμως αρκετα ευκαμπτη για να γινει ο,τι θες εσυ στα καταλληλα χερια. Με ο,τι rules παιζεις, αυτό θα σου δωσει. Σας συνιστω να αρχισετε με το μαλακο, μιας και προκειται για τελειως αματουρα κατασταση τελειως ταρατσατη λεμε.
Παμε στο πως είναι.
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που βλεπετε και στην φωτο. Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο. Δεν είναι Maserati , αλλα ευκολα την λες LadaBorgini. Είναι σε γενικες γραμμες μια πολύ ομορφη καθημερινη γυναικα. Αδυνατη λαμπαδα-παρελασεις και γραμμες , σωμα πολύ καλο για την ηλικια της (πρεπει να είναι μεταξυ 37-42). Στηθος γαματο cupD . Δεν γνωριζω αν είναι φο-βυζου. Ας πουνε οι πιο εμπειροι, εμενα μου αρεσε παντως. Η ρωγα τελειως καγκελο με το που την ακουμπας (φαντασου να αρχιζεις να την γλυφεις)γινεται στηλιαρι. Μουνι στυλ Γιουλ Μπρινερ(καραφλομουνο δλδ), καθαρο και ετοιμο για λασπωμα. Το προσωπο είναι πολύ βιτρινα, ομορφο και χωρις να είναι παρα πολύ εκφυλο σου υποσχεται κατι το καλο. Μιλαμε τελειως ψηφοπαγιδα. Ο,τι πρεπει για εκλογες. Χαμογελο από τα πολύ ομορφα, είναι πολύ επικοινωνακη και φιλικη-γενικα πολύ προσεγγισιμη. Στο νημα των ανεξαρτητων θα ποσταρω και φωτο που την πηρα την ωρα που ηρθε για να δειτε και το ολο εκθεμα ντυμενο τουρμπο.

Παμε στο τι κανει…(και πως το κανει)
Τα Παντα Όλα (ΤΠΟ). Δεν υπαρχει κατι που να μην κανει. Δεν μιλαμε για αρρωστημενα πραγματα αρα οι αρρωστοι ρωτηστε πρωτα. Φιλι πραγματικα απιθανο και γουσταρει πολύ. Βαθυ με γλωσσα και υγρο σαν τον Νοεμβριο. Στα χαμουρεματα είναι απιθανη, εχει φοβερη χεριά. Απιθανη βουτα. Της αρεσει να την φιλας στον λαιμο και πισω στο σβερκο. Τρελαινεται, λεμε. Παιδια, μην ανησυχειτε αν δεν ακουσετε τρυπια εξατμιση να ερχεται από Θηβων. Η γυναικα δεν φωναζει με το παραμικρο. Όμως όταν κατεβεiτε στον 1ο θα δειτε ότι το μουνι της είναι μουσκεμα. Τα παντα της αρεσουν. Στο anal αντεχει μια χαρα και σου αφηνει χωρο να παιξεις baseball. Δηλαδη κωλος διπλης κατευθυνσης. Σερβιρει την pipa-colada στον δισκο. Στο χαοτικο μπροστα είναι πολύ καλη και στενη ,size 2 δακτυλακια. Η πιπα της είναι τσεκαριστη, υγρη, πιασατη και μη , ματια Lisa’s-τελειως καυλοκοιταγμα. Από τα πολύ καλα μλοουτζομπια. Στο προγραμα συμπεριλαμβανεται και πολύ καλη λαρυγγοσκοπηση. Δεν είναι αναγκη να της πειτε τιποτα. Το λαρυγγι το κατεχει μια χαρα. Τα παιρνει στο στομα μεχρι τελευταιας στογονας. Δεν είναι καταπιοσπερμιολα (τα φτυνει) αλλα τα κραταει μια χαρα. Ταχυδακτυλουργος η κυρια. Μετα στον μπανιαριζει με την γλωσσα της και της αρεσει.
Κικιρικι special με μπολικο σασπενς σε αφηνει να παιξεις εσυ κουβαδακια ενώ αυτή απλα κανει την αμμο. Οπως θες παιζεις. It’s up to you…Εγω την πηρα με το τροπο που ηρθε, ντυμενη. Δεν μου εβγαζε το γυμνο γαμησι. Σηκωμα το μινι, το καλσονακι εγινε τελειως ντεκωλε λογω του ότι της το εκισα, χωρις δευτερη σκεψη , περασμα κελεμπιας και αρχισε ενα αποτετοιωμα διχως αυριο. (στο τελος της εδωσα +20 για το καλσονακι της, ασχετα αν δεν συμφωνουσε να τα παρει) Οι κουνελοπνιχτες θα περασουν καλα.
Με λιγα λογια η Αννα είναι μια πολυ ομορφη γκομενα, με ένα ομορφο προσωπο που χαμογελα, δεν μιλαει πολύ εκτος και αν δει ότι γουσταρεις. Δεν σου πρηζει τ’αρχιδια με μαλακιες. Οπου θες την πας. Είναι παντος καιρου. Και για γαμώκαιρο, και για καλόκαιρο (ο,τι πρεπει και για πυροφανι). Σε προσεχει για να δει τι θελεις ,για να κανει ακριβως αυτό. Ξερει τη δουλεια της και πιστευω ότι αν την δει καποιος μια + φορα , θα περασει και καλυτερα. Αν θα την ξαναδω? Φυσικα, αφου περασα καλα γιατι όχι?
Καλη συνεχεια φιλοι μου...Να ειμαστε ολοι υγιεις - αγαπημενοι και να περναμε παντα καλα!!


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
zadren
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
2.493
Πόντοι:
2.756
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, sparos-gr, ZeroTolerance και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2015
Ωραίος, έγραψες για άλλη μια φορά ακόμη Καπέλο
12 Νοεμβρίου, 2015
Ωραία κριτική παίχτη ,γλαφυρή και λίγο "Τσιφορικη".
12 Νοεμβρίου, 2015
Για άλλη 1 φορά ...... Καπέλο
Άκου LadaBorgini .... Προσκύνημα
12 Νοεμβρίου, 2015
Γειά σου μεγάλε σκάουτερΜατάκι
12 Νοεμβρίου, 2015
Απολαυστική περιγραφή Ναι!
F
fallokratis
12 Νοεμβρίου, 2015
Εξαιρετικη περιγραφη!! Η τιμη ειναι αυτη που αναγραφεται; (1,5 ωρα 80 €)
12 Νοεμβρίου, 2015
Φίλε καλησπέρα, που βρήκες τηλέφωνό της, στείλε μου ένα pm αν μπορείς φαίνεται αστέρι
12 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε εδώ είναι η αγγελιές της. Εκεί θα βρεις και το τηλέφωνό της. http://www.sexgr.net/search/6971916590
12 Νοεμβρίου, 2015
Κυριακής Χαρά, Δευτέρας Λύπη.

Κουλ
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
12 Νοεμβρίου, 2015
Αν και νέος παρακολουθώ καιρό. Σχολιασμός μοναδικός. Ο "Διακογιάννης" του Bou! ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
T
TED-HU9399
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2