Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ύστερα μετά από μεγάλη αποχή στο άθλημα είπα να δοκιμάσω ότι ποιο καυτό υπάρχει αυτή την εποχή στην αγορά και ως εκ θαύματος κατάφερα με το πρώτο να επικοινωνήσω από μια μέρα πριν με την εν λόγο κορασίδα. Εύκολη συνεννόηση με κάποια sms και ραντεβού την επομένη σε γνωστό hotel στην πλατ.μεταξουργειου.
Αφού έφτασα νωρίτερα έστειλα το αριθμό δωματίου στην Valerie και μπήκα στο ντους για τα δέοντα. Η κοπελιά πολύ ακριβή στην ώρα της έφτασε και ένα 10 λεπτό νωρίτερα.Κομψότατη ντυμένη και πολύ ωραία χαρακτηριστικά,Προσκύνημα σώμα λεπτό μοντέλο και μετά από συστάσεις εκατέρωθεν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα αμέσως άναψε ένα τσιγάρο :headbangΛύπη πρώτο φάουλ ). Εν συνεχεία και για ένα πεντάλεπτο μπλα-μπλα για να σπάσει ο πάγος χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο κάνω επίθεση κατά μέτωπο και έρχεται το δεύτερο φάουλ όταν ζήτησε από πριν το δωράκι της. Φαντάσου αν και είχε λάβει μέσω face book καλές συστάσεις για μένα από κοινό φίλο για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Και ξεκινά ο αγώνας από έμενα με πολύ καλή περιποίηση αλλά από φιλία τίποτα μόνο επιφανειακά και χωρίς γλωσσο φιλία :angryΛύπητρίτο φάουλ). Μετά από αρκετές εναλλαγές στάσεων ήρθε η πρώτη κατάθεση μέσα της.
Ντουζ εκατέρωθεν λίγο μπλα μπλα ,τσιγαράκι και δωστου να ασχολείται με το κινητό της με μηνύματα μέσω viber και face book:jerkingΛύπητέταρτο ξενέρωνα) και αφού την παροτρύνω για τον δεύτερο γύρο περνώ την εξής ατάκα μα αφού δεν είναι σηκωμένο το εργαλείο πως θα κάνουμε …..Παγωτό εγώ έμεινα, ωραία κάνε και εσύ μια προσπάθεια παρτον έτσι όπως πρέπει. Και αρχίζει μια πίπα από της ποιο χάλια που μου έχουν κάνει ( αεροπιπα ) Και μετά από ένα τρίλεπτο χωρίς πάθος πώς να αναστηθεί το εργαλείο και σηκώνετε και πάει να κάνει ντουζ. Τέλος αγώνος σφύριγμα λήξειςΘυμός. Ακριβώς μετά από 45 λεπτά χωρίς καμία ενοχή ντύνετε λέει καληνύχτα και φεύγει. Απ’ ότι κατάλαβα μέσω των μηνυμάτων κανόνιζε άλλο ραντεβού. Δυστυχώς τόσο ωραία κοπέλα αλλά μάπα το καρπούζι και κλαίω ακόμη τα λεφτά μου..
Αυτά από μένα ελπίζω στο μέλλον να μην έχω παρόμοιο συνάντηση. Κόκκινη κάρτα και αποβολή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2015
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
cobra57
Μέλος
Εγγραφή:
27 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TEGE

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2015
Facebook ειπες........?Χμμμ;
Z
z4
07 Νοεμβρίου, 2015
Λογικό να την ψωνίσει μετά από τόσες καλές κριτικές. Και συ στη θέση της το ίδιο θ κανες!! Γαμήσου
07 Νοεμβρίου, 2015
πες τα φιλε και μενα τα ιδια εκανε..και μου ειχα ξανασηκωθει κιολας....ας οψονται οι προμοτορες εδω μεσα..
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα περισσότερα call girl ειναι αματουρια. Πολλές φορές δε, ειναι με τα φεγγάρια τους. Η κοπέλα εχει πανω απο 50 κριτικες και οι πιο πολλές καλες. Άρα δε παίζει εδώ τουλαχιςτον περίπτωση προμοτορα. Προσωπικα δεν την εχω παρει ακριβώς επειδη δε γουστάρω κυκλοθυμικές γκόμενες. Στη παραπάνω κριτικη γίνανε Πολλα φάουλ όπως αναφέρει ο συναγωνιστής με μονη ένσταση στο οικονομικό όπου και ο ίδιος έγραψε οτι έδωσε σύσταση φίλος του να "κανει οτι καλυτερο μπορει" . Αυτο μου ακούγεται απόπειρα παζαριού και λογικο ειναι η γκομενα να τα ζητήσει προκαταβολικά. Οποίος παει για παζάρι εχει ρίσκο να μη περάσει καλα.
07 Νοεμβρίου, 2015
Διαβάζοντας την κριτική έχω την ίδια αίσθηση με τον polax , αλλά μερικές φορές είναι και θέμα χημείας .Επομένως αν δεν δοκιμάσουμε δύσκολα θα βγάλουμε συμπέρασμαΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτά κανει το βιντεοκλίπ. Εγινε βεντετα ενώ αν την βαλουν σε ταινια να παιξει και να κανει το πτωμα θα την διωξουν επειδη κουνιοταν. Μηπως χρειαζεται μια απελαση το μολδαβακι ?
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κανενα παζαρι δεν εγινε απλως μετα της τελευταιες κακες κριτηκες ηθελα να συγουρεψω την κατασταση Μαλακία
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κοιτα τελευταια εγιναν πολυ κακες κριτηκες αρα τελος τα συγχωροχαρτια....
07 Νοεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πρεπει να λεγοντε και τα καλα αλλα και τα κακα σε κριτηκες .Ομως εχουμε εδω πολλους αγαπουλες Μαλακία και θα την ακουσης στο τελος. Και γαμημενος και δαρμενος.....
07 Νοεμβρίου, 2015
ρε cobra δε πας για ψαρεμα καλυτερα λεω εγω Γαμήσου
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2