Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 14 10
Call-Girls 19054
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με την Άντζελα συναντήθηκα την προηγούμενη βδομάδα, μετά από συνεννοήση μέσω μνμ στα Αγγλικά με την φίλη της (Ίρις), το τηλ. της οποίας μου έδωσαν προ καιρού στο inbox 2 συνάδελφοι (bordeliar & kitsos gasper), τους οποίους και ευχαριστώ δημόσια, όταν είχα απευθύνει στο thread της τελευταίας σχετικό αίτημα. Δεν είχα προτίμηση για το ποιά από τις δύο τους ήθελα να συναντήσω, μια και είχα καταλάβει από τις κριτικές ότι είναι ισάξιες ως cg, αλλά ο κλήρος έλαχε στην Άντζελα κι εντέλει δεν μετάνιωσα καθόλου γι' αυτό.
Καταρχήν να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι η φωτό της κοπέλας που φαίνεται στη σελίδα της εδώ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματική της εμφάνιση, πέραν του ότι είναι ξανθιά. Βέβαια, είτε επειδή δεν με κατάλαβε η Άντζελα τι της έλεγα είτε επειδή δεν την κατάλαβα εγώ τι ήθελε να πει, εκείνη ισχυρίσθηκε ότι πρόκειται για παλιά της φωτό, πριν αδυνατίσει, αλλά το θεωρώ απίθανο. Σωματικά η κοπέλα είναι λεπτή, με αρμονικές αναλογίες και πολύ απαλή & καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να μην είναι η γραμμωμένη πιτσιρίκα αλλά το σώμα της κρατιέται μια χαρά! Μόνη παραφωνία το πειραγμένο στήθος της, που είναι μεν στο σωστό μέγεθος για τον σωματότυπό της και με ρόγες που ανταποκρίνονται στα παιχνίδια της γλώσσας και τα χάδια, αλλά με αίσθηση σκληρή και ψεύτικη, προφανώς λόγω της τεχνικής παλαιάς κοπής με την οποία έγινε η προσθήκη. Το πρόσωπό της έχει τα συνήθη ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της χώρας της (Ουκρανία), αλλά ενώ προδίδει και την ηλικία της (πρέπει να έχει καβατζάρει τα τριάντα), εντούτοις αποπνέει μια αξιοπρέπεια και μια γλυκύτητα που δεν τις συναντάς εύκολα σε κοπέλες του χώρου, καμία σχέση με την πουτανιά και την μαγκιά που βγάζουν άλλες! Στους τομείς της καθαριότητας και της προσωπικής υγιεινής από μένα παίρνει άριστα: όταν ήρθε μοσχομύριζε, αλλά παρόλα αυτά έκανε μπάνιο 3 φορές συνολικά (στην αρχή-μέση-τέλος της συνάντησης), ενώ και στην ευαίσθητή της περιοχή ήταν πεντακάθαρη, όταν την περιποιήθηκα στοματικά.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της, το πακέτο είναι υπερπλήρες στην βασική της χρέωση και με απόλυτη δοτικότητα και φυσικότητα σε ο,τι μου πρόσφερε. Ξεκινήσαμε με ακάποτο στοματικό σεξ από την πλευρά της, αλλά επειδή κατάλαβα ότι θα με τελειώσει έτσι πολύ γρήγορα, την διέκοψα για να χαρώ το όμορφο και καλοσχηματισμένο γατάκι της, όπου η απόλαυση και των δύο μας ήταν αμοιβαία, κλιμακούμενη από την πλευρά της (όταν σταμάτησε τα αγγλικά στις κουβέντες της και τα επιφωνήματά της άρχισε να τα λέει στη μητρική της γλώσσα, κατάλαβα ότι είχαμε μπει σε πολύ καλό δρόμο!) και μακράς διάρκειας, με 1-2 κορυφώσεις από την πλευρά της (που ακόμα κι αν δεν ήταν αληθινές, ήταν εντούτοις πολύ πειστικές). Αφού χόρτασα την μπρος τρυπούλα της στοματικά και με finger fucking, μου στήθηκε μετά στα 4 για να την χαρώ και από την πίσω (αποκλειστικά), αφού πρώτα της την λίπανα με την γλώσσα μου μόνο. Μετά από ένα αρχικό μικρό σφίξιμο από μέρους της, το πράγμα πήγε ρολόι μέχρι την ολοκλήρωσή μου μέσα της. Αξίζει να αναφέρω ότι ενώ είχα τελειώσει, είχε βεντουζώσει πάνω μου, σπρώχνοντας το κορμί της προς τα πίσω, χωρίς να δείχνει την παραμικρή πρόθεση να τραβηχτεί, μέχρι που κάποια στιγμή το επιδίωξα εγώ!
Μόλις βγήκαμε από τα ντους, μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ με λαδάκι, που ήταν σύντομο μεν, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά πολύ ευχάριστο, επαγγελματικό και αρκετά διεγερτικό. Ο δεύτερος γύρος που ακολούθησε αμέσως μετά, μόλις γύρισα ανάσκελα, αναλώθηκε αποκλειστικά σε στοματικό σεξ από μέρους της, με χρήση χεριών αρχικά και χωρίς στην πορεία, και με happy ending από μένα μετά από κανένα 10λεπτο. Μοναδικό ψεγάδι στη φάση αυτή ήταν το γεγονός ότι το στοματικό της ήταν λίγο μονοδιάστατο, χωρίς δηλ. περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, αλλά στον αντίποδα με αποζημίωσε η εικόνα της που έβλεπα σε όλη την διάρκειά της χάρη στον καθρέφτη που βρισκόταν πάνω από το κρεβάτι μας, με τα ξανθά μαλλιά της απλωμένα πάνω μου και το κεφαλάκι της να ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά και με εργατικότητα πάνω από το εργαλείο μου! Και πάλι μου έκανε ευχάριστη εντύπωση ότι, όπως και στην λήξη του πρώτου γύρου, δεν έφυγε αμέσως για το μπάνιο, όπως άλλες, αλλά συνέχισε να με παίζει φιλήδονα με την γλώσσα της μέσα στο στόμα της για αρκετό χρόνο αφότου τελείωσα μέσα σ' αυτό με σπασμούς!
Συμπερασματικά, η Άντζελα είναι μια κοπέλα που φαίνεται να της αρέσει αυτό που κάνει, γιατί πέραν της έμφυτης κάβλας που δείχνει να έχει ως γυναίκα, δεν αφήνει και τον εαυτό της να "καεί", αποφεύγοντας να κάνει, όπως μου δήλωσε, πολλά ραντεβού την ημέρα. Τα χρήματα της ανταμοιβής της δεν τα ζήτησε η ίδια αλλά της τα έδωσα εγώ στο τέλος, και μπορεί να μην είναι πλέον λίγα για τις εποχές αυτές, όμως τα τιμάει και με το παραπάνω, δεδομένου ότι το επίπεδο και η πληρότητα των υπηρεσιών της είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Στην επικοινωνία βέβαια υστερεί λιγάκι, γιατί δεν μιλάει Ελληνικά (εξ ου και το 7 που της έβαλα), παρά μόνο Αγγλικά, κι αυτά πάλι ως ένα σημείο. Παρόλα αυτά την θεωρώ αυτό που έγραψα στην επικεφαλίδα της κριτικής μου, μια "Ήρεμη Δύναμη", και μάλιστα ΚΑΙ ήρεμη, λόγω της ιδιοσυγκρασίας της, αλλά ΚΑΙ "δύναμη" (στο κρεβάτι), που θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τπτ άλλες πολυδιαφημισμένες και εξ αυτού του λόγου δυσεύρετες περιπτώσεις cg, τουναντίον μάλιστα σε κάποια επιμέρους σημεία, στα οποία αναφέρθηκα πιο πάνω, μπορεί και να υπερτερεί κιόλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 30, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2015
Μπράβο το Αντζελινο μου Χαμόγελο. Απο τον Αύγουστο του 2014 οταν τη πρωτοσυναντησα και ηταν στα αζήτητα, το κορίτσι έκανε αλματώδη ανάπτυξη. Το δε μασάζ ειναι "ολα τα λεφτα" . Κρίμα που την έκοψα μιας και πηρε τόση προβολή , ... Τουλαχιςτον τη χόρτασα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1