Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161607
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Συναντηση με μαριαλενα προηγούμενη βδομάδα. Δεν θα γραψω τοσο μακροσκελές κείμενο αλλα θα γραψω ορισμένα πραγματάκια σε σημεία ωστε να μην κουράσουν πολύ

- εμφανισιακά μου θυμίζει πολύ στο πρόσωπο Αγγλίδα που ήρθε στην Ελλάδα για να δεί την συναυλία των Bon Jovi και την ζαχαρώνεις το μεσημέρι της επόμενης ημέρας στην ξαπλώστρα στην παραλία την επόμενη ημέρα. Στο κορμί κάποιος αναφερε ότι είναι αθλήτρια εγώ θα την έκανα αθλήτρια του στίβου και αλτρια συγκεκριμένα.

- αν και το είχα ξεχάσει σε πιο παλιο μηνυμα της είπα οτι θα μου άρεσε να βάλει απο πριν το ραντεβου το buttplug στο κωλαράκι πράγμα που το έκανε και με εκπληξη διαπίστωσα την ώρα που την εγδυνα και της σηκωνα το φόρεμα

- είπαμε πολύ λιγα πράγματα διοτι ηθελα να επικεντρωθώ στο σεξ νιώθει άνετα μαζί σου έστω ότι δεν σε γνωρίζει καλά και νιώθεις αυτή την οικοιότητα και την ζεστασια που οδηγει σε πολύ καλη διαθεση και σεξ.

- στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα. Το σεξ μαζί της μπορεί να πάρει απίστευτο ρυθμό αγωνίσματος και θα ευχαριστηθείς ιδρώτα και γκάζι.

- κάποιος εγραψε ότι δεν παίρνει και πολλές πρωτοβουλίες. Δεν θα συμφωνήσω τουλαχιστον μαζί μου πήρε αρκετές μια εκ των οποιων να συνεχισουμε το σεξ και σε αλλο έπιπλο πλην του κρεβατιου και του μπάνιου.

- συνεχεια του προηγούμενου σημείου με ορισμένες υποδείξεις στο στοματικό μου άρεσε αρκετά τα έκανε όλα όσα της ζήτησα. άλλη φορά θα την πιέσω περισσότερο για μασαζ στο περινέο ταυτόχρονα με περιστροφικές κινήσεις όπως θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος.

- Η μόνη παραφωνία που θυμάμαι αφορά το κρεβατι του ξενοδοχείου που ήταν λίγο μαλακό και ειχε μεγαλη αναπήδηση με αποτέλεσμα να μην ειναι ανετο πολύ

- Στο τέλος την εβγαλα ορισμενες σεξυ φωτογραφίες. Αλλη φορά να τις βγάλω από την αρχη σε πιο προκλητικές στάσεις ακόμα πριν τον στραγγιξω πάνω της και μου φύγει η εμπνευση

- Φευγοντας παρατηρησα το δωμάτιο ότι είχε και μπαλκόνι αν το ήξερα νωρίτερα θα της έλεγα να το κάναμε και εκεί να δροσιστούμε και λίγο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
TurboThor
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
322
Πόντοι:
1.520
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, Makis99

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2015
Μπραβο σου φιλος....παντα τετοια
26 Οκτωβρίου, 2015
Φιλε φαντασου να αφηνοσουν να γραψεις μακροσκελή κριτικη. Θαθελες 2-3 megabytes
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2