Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βλέποντας τις έκφυλες φωτογραφίες που ποστάρανε δεν θα μπορούσα να μην συγκινηθώ να δοκιμάσω τη νέα tourίστρια της πόλης.

Προφανώς κάτι παίχτηκε με τα δωμάτια και το κορίτσι άργησε να ετοιμαστεί. Παρόλαυτά διευθετήθηκε και παίρνω αριθμό προταιρεότητας!

Έχοντας στο μυαλό μου τις φώτο και ιδίως την τελευταία selfie ανεβαίνω στο δωμάτιο με προσδοκίες αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία!
Knock Knock! την πόρτα!Σπασίκλας
Φυσικά δεν ρώτησε ποιος ήταν.. λες να με Αναγνώρισε?Χμμμ;

Οπα!! ήταν η πρώτη εντύπωση! Αδύνατο μοντελέ κοριτσάκι με ωραίο κολαράκι! Αλλά... που είναι η λάμψη? που είναι η γκλαμουριά? Money Mouth
Ε λοιπόν δεν την έχει. Χαμογελαστό, έκφυλο, σεξοπορνοδιαστροφικό κοριτσάκι με ολίγη παράξενη ομορφιά στο πρόσωπο που τείνει να σε φτιάξει, ή να σε χαλάσει τελείως!
Σε τέτοια διλήματα συνήθως φεύγω!! δεν επιλέγω να σκοράρω!
Το κορμί το έχει αλλά συγγνώμη αν το πρόσωπο θέλει κουκούλα εγώ δεν παίρνω μέρος! Εδώ η περίπτωση δεν είναι έτσι αλλά κάτι δεν...
Αν σας κολλήσει η φωτογραφία που παίζει online όταν ένα γλυκό μωρό ξερογλύφεται ξάπλα.. μάλλον θα χαλαστείτε.

Τεσπα.. αφήνω πράγματα και πάω για ντουζ να το συλλογιστώ.
Τα Αγγλικά της είναι μέτρια αλλά σίγουρα δεν πήγα για να κουβεντιάσω.


Με περίμενε όρθια με τακουνάκια και αρκετή διάθεση μπορώ να πω! Φιλάει καλά με τα πρησμένα χείλια και γενικά δείχνει να κατέχει το άθλημα!
Δυνατή πίπα με προσπάθεια να το εξαφανίσει και καλό στήσιμο τουρλώνοντας την κολάρα της είναι στα θετικά ππυ με έφτιαξαν.
Είναι αρκετά μικροκαμωμένη οπότε την κάνετε και αεροπλάνο και γενικά αντέχει και το δυνατό σφυροκόπημα και το χαλαρό! Εμένα πάντως μου έβγαλε τάση μόνο για έκφυλο πήδημα και καθόλου GF κατάσταση.

Στα τέσσερα ήταν το καλύτερο μιας και ξέρει να στήνεται και φάνηκε και το απολαμβάνει περισσότερο και η ίδια!
Τελείωσα εκεί πάνω στην κωλάρα της και πήγα για μπανάκι!

Λίγη κουβέντα και της ζήτησα να μου δείξει πόση μαεστρία έχει η Ανατολή στην πίπα, γιατί κάτι τέτοια καταγωγή θυμίζει το πρόσωπό της..
Αρκετό γλύψιμο, διάθεση, περιποίηση της γύρω περιοχής και εναλλαγές δυαντό και αργού πεοθηλασμού με φέρανε σε διάθεση να συνεχίσω! Τη ρώτησα αν μπορώ να πάρω την πίσω τρυπούλα αλλά προσπάθησε να το αποφυγει λέγοντας κάτι περί μεγέθους. πόνου δεν κατάλαβα ακριβώς Εμμμμ για να είμαι ειλικρινής.

Οπότε για να μην χαλαστώ της είπα να με τελειώσει έτσι όπως με είχε γραπώσει και με έγλυφε για να χάσουμε και το timing που είχε φτιάξει λίγο πρίν.
Γιατί νομίζουν ότι όταν είναι με τον ..ούτσο μαγγουλοαγκαλίτσα έχουμε όρεξη για κουβέντες και συζητήσεις!! Συνέντευξη δίνουν?????

"Εκεί κοριτσάκια πρέπει να απαντάτε ΜΟΝΟ μονολεκτικά αλλά πάντα με αισθησιασμό και συνέχεια στον πεοθηλασμό!!!!"Θυμός Κλείνω την παρένθεση!!

Το CIM μου αναφέρει ότι είναι έξτρα και της απαντάω ότι το ξέρω!! μην έχοντας διάθεση να συνεχίσω την κουβέντα! Σηκώνομαι όρθιος και την βάζω γονατιστή να συνεχίσει καθοδηγώντας την που να γλύφει αλλά ορίζοντας και την ταχύτητα που ήθελα!
Δεν έδειξε να δυσανασχετεί όσο και να την ζόρισα! Είναι μεγάλος για το κωλαράκι σου Nicole? φάτον τώρα για να μετρήσεις κάθε πόντο του!Ματάκι

Έτσι λοιπόν με θέα από ψηλά το κωλαράκι της και το έκφυλο πρόσωπο ολοκλήρωσα σχεδόν παντού πάνω της! Φυσικά τα ζουμιά την πήραν κυρίως στο πρόσωπο και στο στήθος της που το έτριβε σα να φτιάχτηκε από την όλη φάση..

Πηγαίνοντας για ένα γρήγορο ντουζάκι, σκέφτηκα πως δεν ήταν κακό το γκομενάκι αλλά όχι ξανά!!! Απλά να ππροστεθεί στο "FB" και ίσως να το θυμάμαι!!Γλώσσα

Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
3.553
Πόντοι:
12.986
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, mallias20

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού