Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για τους βιαστικούς
Τα +
καλή εμφάνιση(κουκλίτσα)
Πεντακάθαρη
Εργάτρια
Αρκετά δεκτική
Σωστή τιμή

Τα -
Εμφανής έλλειψη όρεξης
Φτωχό social (που λένε και στο χωριό μου)
1-2 λεπτομέρειες στις υπηρεσίες(φιλί-δαχτύλοσκόπηση) που χαλάνε τη γενικά καλή εικόνα

Αναλυτικότερα

Εύκολη και άμεση ανταπόκριση από το γραφείο και η κοπέλα ακριβώς στην ώρα της.
Πρώτη εντύπωση σχετικά καλή, η κοπέλα έχει πιο γλυκό πρόσωπο από κοντά και υπέροχο σώμα-επιδερμίδα(20χρονο γκαυλάκι).Με χάλασε λίγο το πρόχειρο ντύσιμο (τζιν-αθλητικά) και το παρατεταμένο χέρι για το δωράκι πριν αρχίσει οτιδήποτε.
Έχει κάποια μικρά διακριτικά τατουάζ που δεν χαλάνε την εξαιρετική εικόνα από οποιαδήποτε οπτική γωνία. πεντακάθαρη και άοσμη, μόνο μείον η τρίχα 2 ημερών στο μουνάκι που τσιμπούσε λίγο. Σχετικά μικρά βυζιά αλλά ταιριαστά με τις αναλογίες της και εξαιρετικός κώλος(στρογκυλός και σφιχτός όσο πρέπει), δεν ξέρω πόσα χαστούκια του'ριξα.

Στα της επικοινωνίας με μπέρδεψε λίγοΧμμμ; . Μιλούσαμε στα αγγλικά, οπου έχει ενα ικανοποιητικό επίπεδο για βασική συνεννόηση και λίγο παραπάνω, αλλά όχι για να πιάσεις κουβέντα. Ταυτόχρονα, έδειχνε να καταλαβαίνει αρκετά ελληνικά όταν έλεγα κάτι και προς το τέλος της συνάντησης μου μίλησε κιόλας.

Στα σημαντικότερα

Στον αγώνα ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΪΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΪΑ αλλά ακολουθεί ενεργητικά ότι της ζητήσεις
π.χ. στην πίπα πήγαινε μέχρι τα μισά με χέρι. Όταν της είπα για deepthroat, τον πήρε με τη μία όλο μέσα και για ένα 5λεπτο τράβηξε το κεφάλι της μόνο 3 φορές για να πάρει ανάσα και να τον ξανακαταπιεί πάλι όλον αμέσως. Δεν ακούμπησε μπαλάκια μέχρι να της το αναφέρω και δεν σταμάτησε να τα καραμελώνει μέχρι να της το ξαναπω. Τα ίδια και στο sex, στινόταν καλά και συμμετείχε σε όποια στάση της είπα(ειδικά από πάνω κομπρεσέρ) αλλά το να πρέπει να δίνω οδηγίες διαρκώς με κούρασε λίγο. Γενικά, μου έδινε την εικόνα ότι τα δίνει όλα φιλότημα αλλά σε δουλειά που δεν γουστάρει.

Στο διάλειμμα μεταξύ των 2 γύρων, η έλλειψη διάθεσης και αγγλικών της κοπέλας μετέτρεψαν το σύνηθες μπλα-μπλα σε αποκλειστική περιποίηση της κλειτορίδας της για μερικά λεπτά και έναν πιο ευχάριστο δεύτερο γύρω και για τους δυο.
Γενικά στο sex δεν μπορείς παρά να ευχαριστηθείς να πηδάς ένα τέτοιο πλάσμα που τα δέχεται όλα αδιαμαρτύρητα,δεν αφήνει μόνο δάχτυλα και προσωρινα anal.

Συμπερασματικά, στα 120 είναι πραγματικά vfm αλλά αδικεί τον εαυτό της γιατι με αυτή την εμφάνιση και τη διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη με λίγες βελτιώσεις θα μπορούσε να είναι top επιλογή.

Προσωπικά θα την ξαναδοκιμάσω για να δω μήπως απλώς δεν την πέτυχα στα καλύτερά της, αλλά και για να πάρω το κωλαράκι της που μου φάνηκε καλοδουλεμένο και αν το δίνει με την ίδια ένταση με το μουνί της δεν μου κάνει εντύπωση που χριάζεται ξεκούραση

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
damiano17
Σπουδαίος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
5.154
Πόντοι:
2.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού