Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161607
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή συνάντηση με την Μαριαλένα πετυχημένη και αναζωογονητική, με 2 χορταστικούς γύρους σε διάστημα 1 ώρας και κάτι ψιλά, η κοπέλα δεν κοιτάει ρολόι ούτε ζητάει τα χρήματα από την αρχή της συνάντησης, είναι χαλαρή, καλοδιάθετη, χαμογελαστή, ευγενής, πολύ καθαρή και με εξαιρετικά ευρείς ορίζοντες στο σεξ, δεν κολώνει πουθενά και δεν δυσανασχετεί σε τπτ σχεδόν, κι όλα τα κάνει με απόλυτη φυσικότητα και όρεξη και μεγάλη κάβλα, κι όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, όπως συνέβη στη σημερινή συνάντηση μεταξύ μας, αλλά και σε ομαδικό, όπως κατάλαβα από την κουβέντα που κάναμε. Όσοι ενδιαφέρεστε δηλ. και για πολυγωνικά σχήματα (τρίγωνα, τετράγωνα κι ακόμα παραπάνω) και μάλιστα με διάφορες συνθέσεις, συνήθως με την συμμετοχή του φίλου της, εφόσον βέβαια το είδος του σχήματος την επιτρέπει, η κοπέλλα είναι μέσα σε όλα. Γενικά κατάλαβα και από τις κουβέντες της αλλά και από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, ότι το κάνει πιο πολύ για την κάβλα της και λιγότερο για τα λεφτά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τα υπολογίζει και αυτά ως λόγο για την ενασχόλησή της αυτή.
Όσον αφορά την εμφάνισή της, πάνω-κάτω ισχύουν ο,τι έχουν γράψει άλλα μέλη στο θρεντ της: πρόκειται για μια λεπτή, μετρίου αναστήματος, γλυκειά κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν πέφτεις κάτω όταν την βλέπεις αλλά δεν σου περνάει και απαρατήρητη. Τα πάντα στο σώμα και το πρόσωπό της είναι φυσικά και αρκετά καλοφτιαγμένα. Κατ' εμέ είναι κατά τι πιο όμορφη στο σώμα απ' ο,τι στο πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι το αρνητικό στο τελευταίο. Σε μια κριτική θα της έβαζα 7,5 και 6,5 αντίστοιχα.
Εκεί όμως που θα της έβαζα εύκολα ένα 9 είναι στην διάθεσή της και στην απόδοσή της κατά την διάρκεια του αγώνα. Φιλάει όμορφα και βαθειά. Το στοματικό της είναι φυσικά ακάποτο και πολύ πάνω από τον μέσο όρο και κυρίως πλήρες: δεν αποφεύγει το σπέρμα, τουναντίον, επιδιώκει το deep throat χωρίς καν να της το ζητήσεις, ενώ την γλώσσα της την χρησιμοποιεί με μαεστρία και την χώνει παντού και με επιμονή, αν καταλάβει οτι ο πελάτης γουστάρει. Απολαμβάνει εξίσου και το στοματικό σεξ από τον πελάτη, ενώ είναι απόλυτα δεκτική και σε δακτυλοσκοπήσεις και στις 2 τρυπούλες της καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο κυρίως πιάτο ανεβάζει στροφές, ειδικά άμα φάει τις μπατσές της στα πολύ όμορφα κωλομέρια της (τα οποία επέλεξα να μην διακορεύσω στη συνάντησή μας αυτή, ώστε να αφήσω και κάτι άπαρτο για την επόμενη φορά) και αφήνεται να τελειώσει και μια και δύο φορές, όπως τουλάχιστον συνέβη στη μεταξύ μας συνάντηση, με απόλυτα απολαυστικό και φυσικό τρόπο.
Αυτό το τελευταίο, η αίσθηση δηλ. του ότι ο τρόπος που λειτουργεί δεν είναι καθαρά επαγγελματικός αλλά ανθρώπινος και φυσικός, είναι κατ' εμέ και η αιτία που δικαιολογεί ως ένα βαθμό την λίγο πιο ψηλή από τον μέσο όρο χρέωσή της (€ 100) για το βασικό πακέτο της 1 ώρας, χωρίς δηλ. πρωκτικό. Άλλες δηλ. κοπέλες αντίστοιχης κατηγορίας και επιπέδου πάνω - κάτω είναι με τον άλφα ή τον βήτα τρόπο κατά τι πιο συμφέρουσες. Με δεδομένο ότι έχει και μια μικρή ανοχή στον επιπλέον χρόνο που διαθέτει προς όφελος του πελάτη, πιστεύω ότι η περίπτωσή της θα ήταν άκρως δελεαστική (για εμάς), εάν το πρωκτικό συμπεριλαμβανόταν στη πιο πάνω χρέωση ή η βασική χρέωση της ξεκινούσε από τα € 80. Το "αφεντικό" βέβαια είναι εκείνη ως προς αυτό το σημείο, οπότε το σταματάω εδώ.
Τελευταίο να αναφέρω ότι για λόγους ευνόητους ο φίλος της την έφερε και την περίμενε διακριτικά από κάτω από το ξεν/χείο καθ' όλη την διάρκεια του ραντεβού, χωρίς όμως να μας ενοχλήσει σε καμία στιγμή. Αυτά τα ολίγα περί της κορασίδος, όσοι δύνασθε, δοκιμάστε άφοβα, είναι δυνατό το μωρό στο κρεβάτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, petergsp, Makis99

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Πολύ ωραία τα λες.
Τρόπο επικοινωνίας μπορείς να δώσεις? τηλέφωνο/email?
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Ατυχής ο τίτλος Μαλακία .... Στην καλύτερη των περιπτώσεων το κάνει και για τα δύο (επειδή της αρέσει και επειδή θέλει λεφτά). Αν το έκανε επειδή της αρέσει και μόνο δεν θα ζητούσε λεφτά. Και μεταξύ μας δεν είναι και η μόνη που της αρέσει να την κάνει αυτή την δουλειά... Έχω πετύχει αρκετές κοπέλες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, δεν είναι σύνηθες άλλα ούτε και τόσο σπάνιο.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Αν θέλεις στείλε το κιν της σε pm.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
ναι σωστα για τη καυλα της ....

την επομενη φορα μην της δωσεις φραγκα γιατι το κανει απο χομπι Μαλακία
A
artemismatsas
17 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν διαβάσεις κι εσύ, όπως και το 2ο παλικάρι πιο πάνω, προσεκτικά την επικεφαλίδα, θα δεις ότι υπάρχει η λέξη "ΜΟΝΟ" σ' αυτήν: "...κι όχι ΜΟΝΟ για τα φράγκα", που σημαίνει ότι το κάνει ΚΑΙ γι' αυτά, όπως είναι φυσικό άλλωστε. Οπότε το εμότικον της μαλακίας που συνοδεύει το σχόλιό σου είναι άδικο και χωρίς λόγο αγενές απέναντί μου.
17 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στείλε της pm εσύ, μόνο έτσι θέλει να δίνεται το τηλ. της. Αλλιώς δεν απαντάει.
17 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στείλε της pm εσύ, μόνο έτσι θέλει να δίνεται το τηλ. της. Αλλιώς δεν απαντάει, αν δηλ. της τηλ. κάποιος που δεν το έχει δώσει η ίδια.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7