Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 114 10
Call-Girls 161601
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την ελ λόγω νεαρά προ εβδομάδας σε ξενοδοχείο στο ΜΑΡΟΥΣΙ. Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα με 2-3 prive μηνύματα εδώ και έλαβα το κινητό της.

Με μόλις 2 λεπτά καθυστέρηση χτύπησε η πόρτα του δωματίου. Όμορφα πράσινα μάτια, γλυκό παιδικό αθώο προσωπάκι. Σορτσάκι τζιν tshirt και κωθώνια ! μιλήσαμε 2-3 λεπτα και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα . της ζήτησα να κάνει ένα ντουζάκι και αμέσως πήγε. Δεν έχασε πολύ χρόνο , επέστρεψε και από κει και ύστερα έκανε ότι της ζητούσα. Δέχτηκε απίστευτες σφαλιάρες στον κώλο. Μου έδωσε με ευκολία πίσω κίνηση . Δεν είπε κουβέντα που την σφυροκοπούσα από πίσω με τρομερή δύναμη για αρκετά λεπτά. Κατάλαβε γρήγορα τι μ αρέσει να ακούω! Έβγαζε απίστευτες φωνές ( κάποια στιγμή μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο) . με έσφιγγε με τα πόδια της να μπω ακόμη πιο βαθειά με τράβαγε και ζήταγε να την γαμήσω πιο γρηγορα! Την πρώτη φορά τελείωσα μεσα στο στόμα της και την δεύτερη μεσα της ( φυσικα με προφυλαξη) . Έκανε μεγάλη προσπάθεια για DP ( μέχρι δακρύων και πνιγμού) . Καθαρή , ωραία επιδερμίδα , υπάκουη ! δεν κοίταξε ρολόι, δεν μου έφαγε χρόνο , πολύ καλή στην επικοινωνία , πολύ έξυπνη- κατανοούσε αμέσως τα βίτσια μου και τα θέλω μου . 1,5 ώρα με δυο εκτονώσεις , δυο φορες anal κοστος 150€ και 26€ hotel
Το μόνο αρνητικό ότι ποτέ δεν πήρε πρωτοβουλίες ούτε μια στιγμή και εμοιαζε για αρκετά λεπτα στην αρχή «μαγκωμένη» . Με εξέπληξε αφάνταστα ότι , αν και έμοιζε με ένα γλυκό παιδί του μπαμπά , είχε δουλέψει την πίσω κίνηση , ήταν μέσα σε όλα και μου είπε ότι γουστάρει παρτούζες, τρια κτλ . Για μένα πολύ καλύ περίπτωση και σε λίγες μέρες θα την συναντήσω με την φίλη της !!!
Αν γουστάρετε καμπύλες ή μια ΓΥΝΑΙΚΑ που να πάρει την υπόθεση πάνω της, τότε δεν είναι για σας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
5 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
1.962
Πόντοι:
2.477
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makis99

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2015
Aν θέλεις στείλε το κιν της.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Το αυτό συνάδελφε. Στείλε το σε παρακαλώ αν μπορείς .σε υχαριστουμε
23 Οκτωβρίου, 2015
Αν μπορείς στείλε το τηλ.ευχαριστώ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3