Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συνάντηση με την βαλέρια μετά από 2-3 sms ( ο τόπος και η ώρα του ραντεβού ήταν δική της επιλογή).
Όπως είχαμε κανονίσει της στέλνω μήνυμα με τον αριθμό δωματίου 15 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού ,μου στέλνει πίσω sms ότι θα καθυστερήσει 15 λεπτά (πραγματικά είχε πολύ κίνηση γιατί κάποιοι δρόμοι ήταν κλειστοί).
Η κοπέλα ήρθε τελικά με καθυστέρηση 25 λεπτών.
Όταν έφτασε διαπίστωσα τα όσα περιέγραψαν πολλοί συναγωνιστές, το κορίτσι είναι πραγματικά πολύ όμορφο και διεγείρει όλες τις αισθήσεις ενός αρσενικού, όμορφο πρόσωπο, υπέροχα μάτια βελούδινη επιδερμίδα , σώμα μοντελέ, θεσπέσιο και ηδονικό κωλαράκι, είναι ευγενική και γενικά αρκετά πάνω από τον μέσω όρο των cg που έχω συναντήσει μέχρι και σήμερα.
Τα χρήματα μου τα ζήτησε στην αρχή του ραντεβού Χμμμ; ( είχε τον λόγο της) και ενώ είχε μείνει με το στριγκάκι που ήταν και το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε μέσα από το φόρεμα της.
Ντουζ δεν έκανε γιατί όπως μου ανέφερε είχε κάνει στο σπίτι της και ήμουν το πρώτο της ραντεβού, το οποίο κατόπιν διαπίστωσα γευόμενος από άκρη σε άκρη το μοσχομυριστό της σώμα.
Έκανε όμως τσιγάρο ευτυχώς ένα, και προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο, η συμμετοχή της στο σεξ πολύ καλή με πρωτοβουλίες δικές μου.
Μετά από ένα πλήρες μενού αλλαγής στάσεων και σημείων μέσα στο δωμάτιο που είχε διάρκεια 20 λεπτών αποφάσισα να λήξω τον πρώτο γύρο για να μου μείνει χρόνος για τον δεύτερο.
Έκανα όμως λάθος υπολογισμούς Κεφάλι σε τοίχο!, γιατί μετά το ντουζ και βγαίνοντας στο δωμάτιο την αντίκρισα να έχει φορέσει ήδη τα δωδεκάποντα και το μοναδικό της εσώρουχο.
Της λέω λοιπόν πως έχουμε 25 λεπτά ακόμα και ότι τα χρήματα που της έδωσα ήταν για μία ώρα, εκείνη άρχισε τα συγνώμη baby και πάλι συγνώμη baby και με ελαφρά πηδηματάκια την έκανε προς την έξοδο, προφανώς είχε κι άλλο ραντεβού σε παραδίπλα δωμάτιο και είχε καθυστερήσει ήδη.
Δυστυχώς «ποντάρισα σε φαβορί και έχασα καφετιά» προσοχή όσοι την συναντήσουν στο μέλλον τα χρήματα στο τέλος ή συνεννόηση από την αρχή του ραντεβού για την ώρα που θα φύγει (αυτός που έχει τα χρήματα φτιάχνει και τους κανόνες), εγώ την πάτησα Κεφάλι σε τοίχο! και δεν θα ξαναπάρω την συγκεκριμένη.
Πρέπει να μάθουμε ότι με πουτάνες έχουμε να κάνουμε.
ΥΓ.: Δώστε λίγο προσοχή όσοι την συναντήσουν και έχουν εμπειρία, παρατήρησα πάνω από το μουνάκι της και σε απόσταση 3-4 εκ. ένα σπυράκι στο χρώμα του δέρματος. Η ίδια μου είπε ότι προήλθε από το κόντρα ξούρισμα στην περιοχή .
Κατά τάλλα η τριγύρω περιοχή είναι περιποιημένη καθαρή και δεν είχε κανένα άλλο ίχνος ή σημάδι στην επιδερμίδα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
odyseas21
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
101
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2015
Καλά ρε φίλε πως την άφησες έτσι κι έφυγε με άλλα 25 λεπτα!!! δλδ πλήρωσς ένα μανίκι 100 ευρώ!!!Κρίμα για σένα αλλά όχι να γίνεται το κάθε τσώλι και μάγκας
15 Σεπτεμβρίου, 2015
με τις πουτάνες βγάζεις άκρηΧμμμ;; εγώ πλέον με τον τσαμπουκά τις πληρώνω μετά το ραντεβού και άν δέν θέλουν τις λέω τότε goΚουλ!!! έχω σκιαχτεί άγρια με αυτά που έχω δεί τόσα χρόνια και δέν τις εμπιστεύομαι καθόλουΓερο-μύστης...γι αυτό άλλωστε ψάχνω για στανταράκι..
15 Σεπτεμβρίου, 2015
Κανενα ευκαιρο τασακι δεν ειχες να της το πεταξεις καθως εβγαινε ? Απαραδεκτη απλα επρεπε να ζητησεις το αντιτιμο σου πισω Money Mouth
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Αυτά γίνονται όταν κάποιοι τήν παρακαλανε γιά νά τούς δώσει το τηλέφωνο της γιά να τή πληρώσουν κιόλας. Λογικό είναι νά λέει ότι κοροϊδα υπάρχουν.Συνεχίστε λοιπόν.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Στο μουνακι πάνω είναι σπυρακι η κάτι σα ελιτσα κρεατοελιτσα φίλε?
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Τυπε, μπας και κατα την διαρκεια του διαλλειματος αφησες τιποτα υπονοουμενα για Deep Throat; Ετσι την πατησε ο απο πανω σου. Θα σκιαχτηκε η κοπελα.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορεί να το πείς και κρεατοελιά είναι στο χρώμα του δέρματος δηλ. όχι κόκκινο ή μελανό όπως το περιέγραψα δεν είμαι και δερματολόγος, απλώς το αναφέρω.
16 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι την άφησα και έφυγε δεν είναι του τύπου μου τα μαλλιοτραβήγματα και να τις τραβάω την τσάντα με το ζόρι να βγάλω τα λεφτα από μέσα.
Μαθαίνω όμως από τα λάθη μου και στο μέλλον τα λεφτά στο τέλος του ραντεβού.
20 Σεπτεμβρίου, 2015
απορω πως την διαλεγουν....................
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9