Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Call-Girls 12876
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η κοπέλα είναι απαράδεκτη και εξηγούμαι!!!
Συνεννόηση γρήγορη κ εύκολη(με πρόγραμμα cim,cif,owo,μασάζ,69,φιλιά,2 φορές/120 ευρώ) και κλείσιμο ραντεβού για το σπίτι μου (αφού συμφώνησε και η ίδια*)!!!Ήρθε και λίγο πιο νωρίς όπως με είχε ενημερώσει...την βλέπω που κατεβαίνει από Ι.Χ.(προφανώς οδηγός της και όχι ΤΑΞΙ*)!Μπαίνει στο σπίτι και αντικρύζω ένα ξανθό κορίτσι με ωραία μάτια και πολύ έντονη πούδρα στο πρόσωπο προσπαθώντας προφανώς να καλύψει διάφορα σπυράκια ή κάτι άλλο. Σώμα καλό αδύνατο!ήταν λίγο κουμπωμένη και κομπλαρισμένη...σαν να το έκανε πρώτη φορά. Λίγη κουβεντούλα στον καναπέ και βουρ για το δωμάτιο!Βγάζει μόνο παντελόνι και παπούτσια και μένει με σουτιέν+κορσέ+μπλουζάκι+κυλότα και αρχίζει την πίπα.Υγρή και αργή και βαθειά και με δική μου προτροπή έβγαλε και τα υπόλοιπα με μια δυσκολία και ψιλοκαθυστέρηση γιατί ήταν όλα τα πάνω θεόστενα!!!Τρώω εκεί το πρώτο ξενέρωμα!
Αντικρύζω βυζί με το ζόρι δυάρι και πολύ πλαδαρό!Στην πίπα πρέπει να ομολογήσω πως τα πήγαινε καλά με βαθειά και πολύ υγρά μπουκώματα και χωρίς χέρια!
Της λέω κάποια στιγμή να βάλει προφυλακτικό...και αφού πήγε στο σαλόνι να πάρει την τσάντα της...ερχόμενη με ρωτάει αν έχω δικά μου να χρησιμοποιήσουμε(ξενέρωμα Νο2)με την δικαιολογία πως μερικοί θέλουν τα δικά τους!
Βάλσιμο προφυλακτικού και ξεκίνημα και την ανεβάζω από πάνω....πότε μπήκε και πότε ξεκίνησε χαμπάρι δεν πήρα...γενικώς ήταν πολύ ανοιχτή!και καπάκι έρχεται το ξενέρωμα Νο3!όπως ίσως παρατηρήσατε δεν έκανε μπάνιο ερχόμενη κ λέω θα έχει κάνει στον προηγούμενο...για κακή μου τύχη όμως...καθώς ήταν πάνω και σήκωσε τα χέρια ψηλά πάνω μου μύριζαν οι μασχάλες της έντονα ιδρωτίλα!!!και το καταλαβαίνω ρε πούστη μου να ιδρώνει από το ένα σπίτι άλλο αλλά γιατί δεν φρεσκαρίζεται στο επόμενο???
Έβγαζε κάτι κραυγούλες καβλωτικές αλλά απο τα απανωτά ξενερώματα δεν με άγγιζαν!και καπάκι έρχεται ξενέρωμα Νο4!πάνω που της λέω να αλλάξουμε στάση σηκώνεται και βλέπει το προφυλακτικό γεμάτο αίματα!!!''Χίλια συγνωμη και δεν έπρεπε να μου έρθουν σήμερα...είχα καιρό ακόμα και τέτοια'' τα οποία σε ένα βαθμό τα καταλαβαίνω!σηκωνόμαστε και πάμε στο μπάνιο να πλυθούμε.μπαίνω κι εγώ μαζί της και μου λέει πως κάτι πρέπει να κάνουμε τώρα και θα σε τελειώσω με πίπα εκεί στην μπανιέρα.είπα δε γαμιέται ας μην την διώξω κατευθείαν την κοπέλα με το απρόβλεπτο(θέλω να πιστεύω)ατύχημα!η αλήθεια είναι ότι ήταν πάλι καλή στην πίπα και με κατάφερε και με ''σήκωσε'' και έχυσα(επιδεικτικά όμως προσπάθησε να αποφύγει να τα πάρει στο στόμα*)!!!
Τελικά βγήκαμε ντυθήκαμε και την πήγα προς την πόρτα σκεφτόμενος πως μου χάλασε την βραδιά με το απρόβλεπτο(θέλω να πιστεύω) ατύχημα και δεν θα την πληρώσω και θα την αποζημιώσω την επόμενη φορά.Το ίδιο περίμενα και απο εκείνη να μην ζητήσει χρήματα!!!Αμ δε!!!είχε το θράσος να ζητήσει και τα 120!!!και της λέω κάτσε κάτω κορίτσι να το συζητήσουμε αφου θες να πληρωθείς!!!
Της εξηγώ πως δεν πήρα ότι είχε συμφωνηθεί απο δικό της ατύχημα και πως δεν πρέπει να το επωμιστώ εγώ το ατύχημα της!Επέμενε-επέμενα...μου είπε το φοβερό πως δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν όλα σε μια ώρα,επίσης πως αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει μασάζ που δεν κάναμε και άλλες τέτοιες παπαριές!Τα πήρα στο κρανίο που επέμενε και της λέω...με το ζόρι σου δίνω 50 για τα λίγα που κάναμε εκεί μου λέει το Νο2 φοβερό...πως ήρθε απο πολύ μακρυά με ΤΑΞΙ,βάφτηκε και ντύθηκε για μένα(πούδρα για να κρύψει τα σπυράκια,τζην παντελόνι,μπλουζάκι τιραντάκι,κορσές).Της εξήγησα πως δεν έχει να κάνει με άσχετο...πως την είδα ότι ήρθε με οδηγο και ΙΧ και το ντύσιμο και την διαδρομή την έκανε γιατί πριν ήταν σε άλλον!!!Δεν έχει σημασία μου λέει!!!Και σε άλλους που θέλουν μόνα πίπα παίρνει 70!!!Και της είπα το φυσιολογικότατο πως δεν μου το είπε απο την αρχή και πως είχαμε συμφωνήσει 1 ώρα,2 φορές,120 ευρώ!τώρα που κάναμε με το ζόρι τα μίσα...σου δίνω 60 ή τίποτα και φεύγεις!
Εννοείται πως τα πήρε και έφυγε αλλά αν νομίζει ότι με αυτην την συμπεριφορά θα κάνει τζίρο είναι πολύ γελασμένη!!!και τώρα που γράφω την κριτική έχω ήδη μετανιώσει και για το 60αρι!!!!
Εννοείται πως αν είχε μια ελπίδα να τη ξαναπάρω όταν δεν θα περιμένει περίοδο για να δω όλο το πακέτο που χρεώνει στα 120 ευτυχώς την έχασε και θα χάσει και πολλά ακόμα!!!
Υπερτιμημένη και τίποτα με 120!!!Στα 80 θα ήταν καλή περίπτωση με τίποτα παραπάνω!!!!
Δεν έπαιρνα την Bianca απο το γραφείο της Δήμητρας που ήταν ελεύθερη και στα ίδια χρήματα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2015
Τύπε μου αφού πλήρωσες τα μισά νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχεις παράπονο και να γραφείς όλα αυτά.Περίοδος ήρθε στην κοπέλα είναι φυσιολογικό.

Σε ένα Studio το ελεύθερο στοματικό κοστίζει 70 με 80 ευρώ και πρέπει να πας εσύ στο Studio. Εσένα σου ήρθε στο σπίτι, σου πήρε γαματο τσιμπούκι(όπως το περιγράφεις παραπάνω) έδωσες ένα 60αρι μόνο... και έχεις και παράπονο Money Mouth
23 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατί να μη τα γράψει, αφού με το στανιό δέχθηκε να πάρει η κυρία τα μισά. Αυτό που λες θα ίσχυε αν από μόνη της το είχε προτείνει. Όσο για αυτά που γράφεις για το στούντιο, θα σου απαντήσω τότε ότι στα μασατζίδικα για ολοκληρωμένο πακέτο (πλην πρωκτικού) πληρώνεις πλέον 60Ε για 45λ. και 80Ε για 1ω. για αντίστοιχης εμφάνισης και επιδόσεων κοπέλες πάνω-κάτω, αν το ψάξεις. Κι ένα τελευταίο, επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι ο μόνος που θα το σκεφθεί, έτσι για να μην υπάρχει καμία απολύτως "σκιά" σε σχέση με τη δική σου διθυραμβική κριτική: η δική σου συνάντηση με την κοπέλα έγινε όπως γράφεις ο ίδιος σ' αυτήν σήμερα το απόγευμα (22/6). Ο djnet71 πότε την συνάντησε άραγε, πριν ή μετά από σένα; ας μας απαντήσει ο ίδιος, αν θέλει. Σου ζητώ συγγνώμη που αμφιβάλλω, αλλά επειδή κυκλοφορούν πολλές φτιαχτές κριτικές, καλό είναι κάποια πράγματα να είναι ξεκάθαρα.
23 Ιουνίου, 2015
Φίλε μου, με όλο το σεβασμό, θα συμφωνήσω κατά κάποιο τρόπο με τον ARIS. Αφού η κοπέλα σε έκανε να τελειώσεις, σημαίνει πως γούσταρες. Ε εντάξει, δε φταίει αυτή που είχε περίοδο. Θα μου πεις μπορεί να το είδε από πιο πριν και να είπε "δε γαμιέται, ας πάω και στον επόμενο" αλλά τι να κάνεις; Γιατί, αν πήγαινες με καμιά του εξωτερικού όπως κάνει o yorkie αποκλείεται να σου έκανε τα ίδια; Εγώ σου λέω, όλες κάνουν παρασπονδίες. Γυναίκες είναι, όχι μηχανές. Αν με το που έβλεπες το αίμα, την έδιωχνες, εκεί θα άλλαζε το πράγμα. Αλλά αφού δέχτηκες να συνεχίσεις μαζί της, τότε μάλλον έχει δίκιο η κοπελιά. Άποψή μου.
23 Ιουνίου, 2015
Αφου πηδηξες και εχυσες τύπε, επρεπε να πληρωσεις.
Ειλικρινα απορω που καθισες να γραψεις για το μπαταξιλικι σου, και προφανως περιμενεις να σου πουμε μπραβο.
Απαραδεκτος.

23 Ιουνίου, 2015
..η πιο κατατοπιστική κριτική,για την κοπέλα..
23 Ιουνίου, 2015
Φίλε "djnet71" καλά έκανες και έγραψες την κριτική αυτή και πολύ καλά έκανες που δέν της έδωσες και όλα τα χρήματα.
Προσωπικά δέν με ενδιαφέρει καθόλου αν ήξερε ή όχι, όπως λέει, αν θα της ερχόταν περίοδος..
Όταν συμφωνείς κάτι οφείλεις να το τηρείς και αν κάτι δεν πάει καλά, πρέπει η ίδια να ζητήσει λιγότερα λεφτά.
Εγώ είμαι σίγουρος οτι ήξερε οτι θα της έρθει απλά δεν θα το περίμενε εκείνη την ώρα, εξού και τα ψέματα με τα ταξί κλπ. που ήθελε να δικαιολογηθεί..
Άκου να ζητάς 120 την ώρα και να ξενερώνεις τον άλλον με αυτό τον τρόπο. Αηδία!! Εγώ ίσως να μην της έδινα και τίποτα..
Κορόιδα ψάχνουν μερικές..
Καλή συνέχεια..
23 Ιουνίου, 2015
120 και να της ρουφηξεις τη περιοδο με το καλαμακιΚεφάλι σε τοίχο!
23 Ιουνίου, 2015
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

Έπρεπε να πληρώσεις,έτσι κι αλλιώς για πέταμα τα είχες,και μετά ας έγραφες για την εμπειρία σου.
Τώρα ''απέκτησες'' την ταμπέλα του τζαμπατζή.
23 Ιουνίου, 2015
καλα εκανες κ δε πληρωσες ολο το ποσο . απ τη στιγμη που εφταιγε αυτη κ επιπλεον αρχισε τα ψεματα Ναι!
επειδη ειχα ασχοληθει με μπιζνες-οχι ροζΜεγάλο χαμόγελο - οταν η ευθηνη ηταν δικη μου για να αποζημιωσω το πελατη και να μην τον χασω οχι μονο ψεματα δεν ελεγα αλλα κ αναλαμβανα ολη τη ζημια .απλα πραματα .
23 Ιουνίου, 2015
μαρεσει που περιμενε να μην πληρωσει και τιποτα και εμεινε εκπληκτος οταν η κοπελα του ζητησε λεφτα...κωςαλα ποσο μαλακας εισαι? δεν παιρνω συχνα το μερος των κοριτσιων και ουτε που ξερω την συγκεκριμενη αλλα η συμπεριφορα σου ηταν απαραδεκτη. αν την εδιωχνες οταν ειδες την περιοδο εκει θα το συζητουσαμε το θεμα αλλα εσυ εχυσες 2 φορες και περιμενες να μην σου ζητησει και τιποτα. ε εισαι τελειως οτι ναναι..
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2