Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141207
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλησπέρα,

ας αποτυπώσω και εγώ την εμπειρία μου με την εν λόγω κυρία.

Σχετικά συνεπής στο ραντεβού. Από εμφάνιση, λίγα πράγματα. Περί τα 40-42, γύρω στο 1,60, μακρύ ανοικτό ξανθό μαλλί και αδιάφορο (κατ' εμέ) πρόσωπο, σε καμία περίπτωση ούτε sexy ούτε καυλόφατσα. Λίγα παραπάνω κιλά (δεν με πείραξαν) και βυζί φυσικό 2άρι, σχετικά πεσμένο λόγω ηλικίας.
Στα της απόδοσης, δεν είναι ότι η κοπέλα δεν ήταν δεκτική και ότι χαζολογούσε, απλά ηταν αυτό που ονομάζω ότι ήτανε σε "safe mode". Και εξηγούμαι: δεν είχε κάποια πρωτοβουλία, δεν έδειχνε να το γουστάρει τρελά. Π.χ. της γλύφω δυνατά το μουνάκι, "όχι τόσο πολύ γιατί με πονάει η κλειτορίδα", της βάζω δακτυλάκι σε νινί και κώλο, μου δίνει προφυλακτικό να βάλω στα δάχτυλα, της κάνω πολύλεπτο μασαζάκι για να την "ανάψω" και ξεκινάω πάλι γλυφομούνι, "κάτσε να πάω στην τουαλέτα να βγάλω το λάδι και έρχομαι" χάνοντας κάθε ενδιαφέρον, κτλ. Επίσης είχε ένα μονότονο αντικαυλωτικό ήχο κατά το γαμήσι και το γλείψιμο (και καλά ερχόταν σε οργασμό) που μου την ψιλοέδινε, άσε που κατά τη διάρκεια της συνάντησης κυριολεκτικά πρέπει να μου είπε μονότονα "τι ωραίο μωρό είναι αυτό" αναφερόμενη στον πέοντα, τουλάχιστον 30 φορές (τις 1,2 πρώτες φορές ήταν ΟΚ, μετά ξενέρωνα εντελώς). Για γλωσσόφιλα δεν δοκίμασα καν, είμαι σίγουρος ότι θα μου ζητούσε να βάλω καπότα στην γλώσσα.....Μαλακία
Δεν ξέρω, ίσως έφταιγε ότι ήμουν το τελευταίο βραδινό της ραντεβού, είχε έρθει κατευθείαν από άλλο ραντεβού, αλλά και πάλι είναι επαγγελματίασ, ας κονονίζει διαφορετικά τις ώρες για να μην έχει μειωμένη απόδοση..

Ξεκινήσαμε με ακάποτη πίπα όπου σε κανά 5λεπτο τελείωσα σκορπώντας γλόκια σε πρόσωπο και κυρίως λαιμό. ¨Εφυγε κατευθείαν να πλυθεί. Μετά κουβεντούλα για κανά 20λεπτο (είχα την ευχέρεια χρόνου, δεν ήταν ότι ήθελε να κλέψει), όπου παρότι μίλαγε πολύ δεν είχα κανένα θέμα με τίποτα ουφοιστορίες που αναφέρουν προλαλήσαντες. Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις σε στοματικό και πήδημα (καβάλα, πισωκολλητό και κωλαράκι στο τέλος κανά 5λεπτο), όμως ο δείκτης ξενέρας ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα. Αποτέλεσμα να μην τελείωσω και 2η φορά (θα μπορούσα, αλλά δεν ήθελα να πιεστώ από ότι την στιγμή που δεν έβγαινε αυθόρμητα). Κορυφαία στιγμή κατ' εμέ η στάση 69 για κανά 15λεπτο όπου της πιπίλαγα το καθαρό της μουνάκι δοκιμάζωντας περιοδικώς και λίγο από κωλαράκι. Η πίπα της μέτρια, με σάλιο ανά διαστήματα και χειρομάλαξη.

Εν κατακλείδι, στα συν ότι η κοπέλα είναι πεντακάθαρη (σε σημείο εκνευρισμού όταν σε αφήνει για να πάει στο μπάνιο στη μέση, ενώ αλλάξαμε 4,5 καπότες, χωρίς να έχω χύσει σε καμία από αυτές), κάνει αυτό που της λες, δεν είναι κακοπροαίρετη, αλλά από πρωτοβουλία, excitement και διάθεση να σε καυλώσει, κλάψτα Χαράλαμπε.
Επίσης η φωτο που έχει εδώ καμία σχέση με την πραγματικότητα (ούτε 1 στο εκατομμύριο να είναι η ίδια που θα έλεγε ο Αλέξης).

Αυτά. Καλά να περνάτε.


Αυτά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2015
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
44
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού