Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταθέτοντας κι εγω την εμπειρία μου στο πόρταλ, προσυπογράφω την κριτική του Ιπτάμενου Ολλανδού.
Τί ΓΥΝΑΙΚΑ είναι αυτή:::
Ας τα παρουμε με τη σειρα:
Τακ τουκ τα τακουνάκια στο διάδρομο, τοκ τοκ στην πόρτα και τί να δω: μια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με ακραιφνή σλάβικα χαρακτηριστικά, στυλάτο και προσεγμένο ντυσιμο και βάψιμο (παλτό, φόρεμα, τακούνια) και διακριτικό θηλυκό άρωμα (όχι τα φτηνιάρικα πατσουλι των ευαγών ιδρυμάτων με το λαμπάκι στην εξώπορτα) μπαίνει στο δωμάτιο, κλείνει την πόρτα και αρχίζει κάτι αισθησιακά φιλιά του τύπου: "πού ήσουν τόσο καιρό άντρα μου" Προσκύνημα
Ανταποδίδοντας τη συμπεριφορά της, αφαιρώ το παλτό της, την ανεβάζω doggie στο κρεβάτι, ανασηκώνω το στυλάτο φόρεμα (άμα η γυναίκα ξέρει να ντύνεται...) παραμερίζω το εσώρουχο (βασική αρχή: το στρινγκ ποτέ δεν αφαιρείται, μόνο παραμερίζεται) και ξεκινώ ένα στοματικό που μας άκουσε όλος ο όροφος. Είναι σίγουρα ευαίσθητη down there, οι δε αναστεναγμοί/κραυγές/βογγητά της, εάν δεν ήταν αληθινά, ήταν, αν όχι για Οσκαρ, όπως λέει ο συναγωνιστής Ολλανδός, τουλάχιστον για Χρυσό Φοίνικα.
Ασύλληπτο στοματικό εκ μέρους της, ίσως καλύτερο και από την Traicy Baker, αργό, αισθησιακό και βαθύ. Το κορμί της δεν είναι τόσο σφιχτό όσο της Izabella, αλλά είναι εξαιρετικά καλοστεκούμενο και έχει πολύ απαλή επιδερμίδα. Επίσης, deux points για τα βαθιά και αιθησιακα φιλιά.
Στα του αγώνα, η γυναίκα αυτή αφενός το απολαμβάνει, αφετέρου ζει για να να περάσεις καλά. Όποιος της φερθεί όμορφα, θα του επιστρέψει πολλαπλάσια προσοχή και θα τον κάνει να αισθανθεί πραγματικό αρσενικό. Η στάσεις του κορμιού της, άλλοτε να υποτάσσεται με τα χέρια μπροστά, άλλοτε να σπρώχνει τη λεκάνη μου να μπω πιο βαθιά μέσα της, το βλεμμα της, οι φράσεις στα ρώσσικα συνοδευόμενες με χτυπήματα των χεριών στο κρεβάτι, τραπέζι, νιπτήρα (ναι, το κάναμε παντού...), οι σπασμοί της όταν τελειώνει είναι το κάτι άλλο. Στo τέλος μου είπε και δέκα ευχαριστώ για ό,τι μοιραστήκαμε...
Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να γίνω πιο γλαφυρός στην περιγραφή μου της συνεύρεσής μου. Θέλω, όμως, να καταθέσω, ότι με τέτοια συμπεριφορά τόσο στον αγώνα όσο και στο σόσιαλ (λίαν ευχάριστο, by the way, το οποίο περατώθηκε αρμονικά με την κίνησή μου απλά να ξεκινήσω να αφαιρώ την πετσέτα μου), η Ariel σε κερδίζει σαν πελάτη.

Ενδείκνυται για πιτσιρικάδες που θέλουν να μάθουν πως τριβεται το πιπέρι, 30ρηδες που θέλουν να δοκιμάσουν ρώσσικο πιπέρι, 40ρηδες που θέλουν να γευτούν gourmet εισαγόμενο πιπέρι και 50ρηδες που λόγω ηλικίας ο γιατρός τους έχει κόψει τα πικάντικα.

ΥΓ: Επειδή η επανάληψη μητέρα της μάθησης, let me repeat myself: άλλο milf, και άλλο Ρωσσο-milf...
ΥΓ2: Επειδή κατα τα γνωστά το σύστημα δε με αφήνει να βαθμολογήσω κατά συνείδηση, ιδού ο απολογισμός μου:
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8
Εμφάνιση (σώμα) 8
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Alexander81
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
296
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, Elganador

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2015
Εξαιρετική διαυγής κριτική ! Εύγε αγαπητέ !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1