Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 96115
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με Anni. Μια αρκετά μικροκαμωμένη κοπελίτσα που δε την πιάνει το μάτι σου.

Γράφω την κριτική για να τονίσω κάποια σημεία όσον αφορά σε αυτή την κοπέλα που μπορεί να βοηθήσουν κάποιους. Η κοπέλα είναι τόσο μικροκαμωμένη που σωματικά μοιάζει πολύ μικρότερης ηλικίας. Στο πρόσωπο βεβαια καταλαβαίνεις την ηλικία της. Η όλη της εμφάνιση δεν παραπέμπει σε κοπέλα που θα γυρίσεις να τη δεις στο δρόμο. Με τα αθλητικά της και το τζινάκι της μοιάζει με μαθήτρια. (Δεν θέλει λέει να δίνει στόχο στη γειτονιά της).

Σώμα: Αδύνατο, με μικρό στήθος το οποίο έχει και μια ελαφρά χαλάρωση (ψιλοχαλάστηκα).Λύπη Κώλος ποίημα. Το νινάκι στενό και ίσως το πιο καλοσχηματισμένο που έχω πετύχει. Για ατελείωτο γλύψιμο. Φοβερό θέαμα στα 4 να βλέπεις το κωλαράκι αλλά και αυτό το πανέμορφο στενό νινάκι να ανοίγει διάπλατα.

Service: Γενικά καλό, συμμετέχει και στήνεται πολύ καλά, ειδικά στο reverse cowgirl. Μεγάλο μείον όμως το στοματικό της. Έχει "παίξει" σε studio και ξέρει πως να "κλέψει" στο στοματικό. Δηλαδή με χέρι, πίπα πλαγιαστή στον κορμό και άλλα τέτοια κόλπα που σου δίνουν την αίσθηση της πίπας αλλά δεν είναι πίπα.

Στα θετικά επίσης να τονίσω το γεγονός ότι έκατσε αρκετή ώρα παραπάνω, ήταν πολύ άνετη στη συνομιλία (καλό παιδί) και επίσης το πρόσωπό της είναι όμορφο και ας μην είχε βαφτεί. Η κοπέλα ουσιαστικά εδώ και κάποιο διάστημα φτιάχνει τη λίστα με το σταθερό πελατολόγιό της (δεύτερη ατζέντα), με ότι συνεπάγεται αυτό.

Αν διόρθωνε το στοματικό της ίσως να την ξανασυναντούσα. Για αυτά που προσφέρει είναι οριακά vfm

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Noah_1
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
570
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2015
Τα έγραψες πολύ ωραία, έτσι ακριβώς περίπου θα τα έγραφα και εγώ. Το στοματικό είναι έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις. Την είχα 69 και είναι η πρώτη φορά που σταμάτησα, γύρισα και την ρώτησα τι ακριβώς κάνει, με διαφορά το χειρότερο τσιμπούκι ούτε καν αερόπιπα. Πλάγια τον είχε, στον αέρα τον είχε, κατά μήκος έγλυφε, στοματικό δεν έκανε πάντως, ειλικρινά δεν μου έχει ξανατύχει.

Στήθηκα όρθιος στην άκρη του κρεβατιού και τον έφερα κάθετα στο στόμα της και πάλι ούτε το 1/3 δεν έβαζε μέσα, μου πέταξε μια μαλακία του τύπου είσαι πολύ καβλωμένος (μάλλον φοβόταν μη τη χύσω στο στόμα) λες και είμαστε 18χρονα.

Καλό παιδί, όντως, αλλά στο ραντεβού την πουτάνα την προτιμώ πουτάνα και ας μην είναι καλό παιδί. Συνολικά δεν ήταν ακριβώς κακή αλλά δεν φιλάει, στοματικό της πλάκας, λίγο στυλ το κάνω από ανάγκη, οπότε δεν...
25 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έκοψα τις κριτικές για ένα διάστημα και ένας λόγος ήταν και οι παπάρες που διαβάζω πολλές φορές στις κριτικές. Και για την Άννι δεν θα έγραφα καν κριτική. Αλλά ένας λόγος ήταν και αυτός: να περιγράψω την πραγματικότητα ώστε κάποιος σαν και εμένα π.χ που βάζει το στοματικό πολύ ψηλά στη λίστα του service που επιθυμεί να ξέρει τι να περιμένει ή στην τελική να μην επιλέξει τη συγκεκριμένη (κατά τα υπόλοιπα αξιόλογη) κοπέλα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2