Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας τιμήσει την Μισελ 2 φορές, θαρρώ πως μπορώ να προσφέρω μια αντικειμενική κριτική.
Βασικα προτερήματα :

-Απίστευτη πίπα, βαθιά με πάθος, επιτρέπει την καθοδήγηση αλλά παράλληλα εφαρμόζει ό,τι τεχνική ξέρει για να σε τρελάνει + περιποίηση της γύρω περιοχής.

-Πολύ ωραίο κορμί:στήθος πέτρα (σιλικόνη) και στο τέλειο μέγεθος χωρίς υπερβολές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ωραίο κωλαράκι, αν και όχι τόσο σφικτό και γυμνασμένο όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.

-Ευχάριστο social time. Άνετη με αυτό που κάνει, έχει την ικανότητα να θίξει διάφορα θέματα στον κενό χρόνο, καθώς και να σχολιάσει διακριτικά και καλοπροαίρετα οτιδήποτε της κάνει εντύπωση. Τα παραπάνω την καθιστούν κατάλληλα για gfe καταστάσεις Έρωτας , συμπεριλαμβανομένου και του ότι δίνει πολύ παθιασμένα και βαθιά γλωσσόφιλα.

-Γαμιέται πολύ καλά Κατσικογάμης , ξέρει πως να σταθεί, με τι ένταση να κουνηθεί, χωρίς να γίνεται δυσάρεστο η επίπονο το γαμήσι από την υερβολική και περιττή "επίδειξη" εμπειρίας. Καθοδηγείται πολύ εύκολα (την άλλαζα στάση καθε 1 λεπτο) και παράλληλα προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Καλύτερες στάσεις ήταν το ανάποδο ιεραποστολικό με προσωπο και βυζάκια σε μένα(με εστειλε κανονικα), και στα 4. Το βασικότερο είναι βέβαια ότι είναι πρόθυμη για όλα, και γίνεται δικιά σου, καθώς επίσης σε "ξεκουράζει" και κρατάει τα ηνία όταν κουραστείς.

Βασικά μειονεκτήματα:

-Αρκετά ευδιάκριτη η... "επεμβασούλα" στα χειλάκια της. Μπορει να την κανει πιο καυλα με την εννοια ότι δεν κρατιέσαι να της τον πετάξεις στο στόμα με το που την δεις, αλλά απτην αυτή η εμφάνιση χαλάει την όλη ατμόσφαιρα του gfe. Κατατάλλα όμορφη, επομένως η βαθμολογία μου στο πρόσωπο είναι 6/8. Επίσης, έχω εντύπωση πως στο στήθος δεν έχει γίνει και η πλέον επαγγελματκή "δουλειά" με την έννοια ότι είναι πολύ σκληρό και δεν θυμίζει καθόλου φυσικό (στην υφύ εννοώ). Παρόλα αυτά η εμφάνιση του σώματος είναι τουλάχιστον ικανοποιητική.

-Έλλειψη όρεξης και πάθους, ή έστω προσποίησης αυτού. Πιστέυω ότι αυτό είναι το βασικό μειονέκτημα της μισέλ, το ότι ούτε καν προσπαθεί να δείξει πως λαμβάνει κάποιου είδους ευχαρίστηση, κάνοντας την εμπειρία μαζί της λίγο πιο αμήχανη και "επαγγελματική".

Πιστεύω πως διορθώνοντας το τελευταίο, και διατηρόντας το πακέτο συμπεριφοράς- εμφάνισης- υπηρεσιών που προσφέρει, η Μισέλ θα είναι το απόλυτο call girl και θα υπερτερεί όλων των πιθανών επιλογών (στα εγχώρια τουλάχιστον). Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Alpha25
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
404
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού