Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 22 10
Call-Girls 92671
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το κινητρο για να επιδιωξω συναντηση με την Elly μου δοθηκε απο δυο πολύ θετικες κριτικες που δημοσιευθηκαν εδώ στα τελη Μαρτιου, και την ιστοσελιδα της που περιεχει καποιες πολύ πετυχημενες (για το γουστο μου) φωτογραφιες της.

Η Elly είναι μια κοπελα από την Ρουμανια, με ηλικια μεταξυ 25 και 30 (δεν ειμαι πολύ καλος σε εκτιμησεις ηλικιας) και υψος γυρω στο 170, που μιλαει μονο Αγγλικα αλλα πολύ καλα, και εχει έναν αερα ευγενιας, ποιοτητας και αξιοπρεπειας που με ξαφνιασε στην αρχη γιατι δεν περιμενα κατι τετοιο.

Προσωπικα την βρηκα μια σκετη γλυκα (εξ’ου και ο τιτλος της κριτικης).
Ξανθα μαλλια, υπεροχα γαλαζια ματια, ιδιαιτερα ελκυστικο και καθολου πουτανε προσωπο, σεξυ σωμα με μικρο βυζακι (2 ?), στενη μεση και φαρδια περιφερεια (όπως εχουν ηδη σχολιασει οι προηγουμενες κριτικες), ωραια μακρια ποδια, και απαλο δερμα.

Είναι φανερο ότι στην Elly αρεσει το σεξ.
Δεν δειχνει σε κανενα σημειο ότι προσφερει τις υπηρεσιες της με βαρια καρδια η χρησιμοποιωντας αυτοματο πιλοτο. Δινει καυτα φιλια με βαθεια γλωσσα, προσφερει αφθονα χαδια και τα δεχεται με την ιδια ευχαριστηση, δειχνει ότι απολαμβανει γνησια το γλυψιμο στην κλειτοριδα της και τα δαχτυλα στο μουνακι της (οι αγγελιες της αναφερονται σε squirting αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια), κανει τελεια πιπα υγρη, βαθεια με διαφορα κολπακια και εναλλαγες από απαλοτητα σε αγριαδα αναλογα με την στιγμη, δεχεται ευχαριστα CIM (αν και δεν πρεπει να το προτιμαει γιατι τρεχει αμεσως μετα στο μπανιο για να τα φτυσει), συμμετεχει αριστα στο σεξ και οταν οδηγει και όταν οδηγειται, και περιλαμβανει στο προγραμμα της πρωκτικο (με εξτρα χρεωση) που εγω δεν ετυχε να δοκιμασω μεχρι τωρα αλλα ελπιζω να δοκιμασω σε μια επομενη συναντηση.

Μεχρι στιγμης εχω συναντηθει δυο φορες με την Elly, και μπορω να πω ότι εχω εντυπωσιαστει με την αποδοση αλλα και το επιπεδο αυτης της κοπελας. Οσο αφορα το social, την πρωτη φορα πηγε τελεια μιας και μιλησαμε ανετα και αυθορμητα για πολλα και διαφορα, ενώ την δευτερη φορα το social interaction ηταν πολύ περιορισμενο γιατι αφιερωσαμε ολο τον χρονο στο σεξ.

Φυσικα, κανεις δεν είναι τελειος, οποτε καλο είναι να αναφερω και καποια στοιχεια με αρνητικο προσημο.
Από πρακτικα θεματα, πρωτα απολα, αν δεν μιλατε Αγγλικα η Ρουμανικα θα είναι δυσκολη η επικοινωνια. Επισης, μου ειπε ότι κανει ραντεβου μονο στην διαρκεια της εβδομαδας αλλα ΟΧΙ το ΣΚ, και προτιμα επικοινωνια μονο μεσω SMS τουλαχιστον στην αρχη. Επιπλεον, εχω την αισθηση ότι είναι σχετικα προσεκτικη με τον χρονο, και πιθανα αν δοθει η ευκαρια να φυγει και πιο νωρις. Τελος, νομιζω ότι προτιμα να πληρωνεται στην αρχη, αν και με μενα αυτό εγινε την πρωτη φορα αλλα όχι και την δευτερη. Τωρα σε σχεση με την εμφανιση της, οσοι ψαχνουν κωλο πετρα και κοιλιακους φετες δεν νομιζω να ενθουσιασθουν γιατι το σωμα της είναι μια χαρα μεν αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα το χαρακτηριζες σουπερ γυμνασμενο. Επιση, ο σωματοτυπος της για μενα ειναι πολύ ελκυστικος αλλα ισως να μην είναι αρεστος σε καποιους που ικανοποιουνται μονο με το λεγομενο μοντελε στυλ, γιαυτο ριξτε μια ματια στις φωτογραφιες της και αποφασιστε μονοι σας. Τελος, δεν ξερω πως συμπεριφερεται σε PSE καταστασεις γιατι εμας μας βγηκε μονο προς GFE.
Και το πιο σημαντικο, το γεγονος ότι εμενα μου εβγαλε τοση καβλα και ενθουσιασμο είναι προφανως κατι το τελειως προσωπικο και υποκειμενικο, και κατά συνεπεια καποιος άλλος είναι πιθανο να εσχηματισει διαφορετικες εντυπωσεις.

Σχετικα με την βαθμολογια, αν μου επετρεπε το συστημα θα εβαζα:
Προσωπο 9, Σωμα 9, Συμπεριφορα 10, Συμμετοχη 9, Επικοινωνια 9, Σχεση αποδοσης/τιμης 9.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Sproxe Garsia, doc_lin και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2015
Που την βρίσκουμε φιλε?
10 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν βαλεις Elly squirting στο Google, θα σου βγαλει αρκετες αγγελιες της.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2