Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 120 10
Call-Girls 262064
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειχα στο μυαλο μου να γραψω καποια στγμη μια κριτικη για την Αννα110 αλλα το ανεβαλα λογω χρονου και βαριεστημαρας, μεχρι που διαβασα την χθεσινη κριτικη του εξεχοντος μελους thesaint αυτης της κοινοτητας και τα σχολια που ακολουθησαν, οποτε ειπα να συνεισφερω και εγω την προσωπικη μου εμπειρια.

Η συναντηση εγινε σε γνωστο ξενοδοχειο στα Νοτια, και η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.
Συνεννοηση ετσι και ετσι, γιατι πηρα τηλεφωνο για επιβεβαιωση μια ωρα πριν, και μου ζητησε να το μεταθεσουμε για αργοτερα. Δηλαδη, αν δεν ειχα παρει και ειχα παει στο ξενοδοχειο θα ειχα φαει κανα διωρο στησιμο, και τωρα δεν θα ημουν τοσο πολιτισμενος !

Οταν εφτασε τελικα η Αννα (με μια επιπροσθετη μικρη καθυστερηση) ειδα ενα νεο κοριτσι μεσα στο χαμογελο και την καλη χαρα, ντυμενη απλα αλλα περιποιημενη και καθαρη, με πολυ χαριτωμενο μουτρακι, σωμα ψιλολιγνο και ελκυστικο, μικρο αλλα στητο και σεξυ στηθος, και φανερη διαθεση να ευχαριστησει.

Ωραια φιλια με γλωσσα και λιγο δαγκωμα, αρκετα χαδια και γρατζουνιες, καλη και βαθεια πιπα, σεξ σε ρυθμους gfe σε οτι σταση της ζητησα με ωραια στησιματα και καλη συμμετοχη, και εντονη καβλα απο το στενο και σφικτο μουνακι της. Δυο επιτυχημενοι γυροι με ευχαριστο social στο ημιχρονο, και ετσι περασε η ωρα χωρις να το καταλαβω.
Η αισθηση που μου αφησε αυτη η συναντηση ηταν αρκετα πανω απο τον μεσο ορο, δεν τρελλαθηκα μεν, αλλα σιγουρα το ευχαριστηθηκα.

Διαβαζοντας την κριτικη του thesaint, δεν βρισκω καποια σημεια που θα μπορουσα να εκφρασω εντονη διαφωνια. Σιγουρα ομως διαφωνω με καποια απο τα σχολια που ακολουθησαν την κριτικη του.
"Σκουπιδι" με τιποτα, ουτε ειδικα (μια χαρα ειναι η Αννα) ουτε γενικα (κατα την γνωμη μου, τετοιοι χαρακτηρισμοι δεν ειναι σωστο να αποδιδονται σε ανθρωπους τοσο ευκολα και χωρις καμμια αιτιολογηση).
"Βητα κλας" ισως, αλλα το αλφαβητο καλυπτει 24 γραμματα απο το α στο ω.
"Ετσι ειναι τα Αλβανα", πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συνδεεται το σεξ επι πληρωμη με ρατσιστικα σχολια ειδικα απο τη στιγμη που οι περισσοτερες κοπελες που κανουν αυτη την δουλεια δεν ειναι Ελληνιδες.

Πιστευω οτι η Αννα ειναι απλα ενα συνολικα επιτυχημενο αλλα και αντιπροσωπευτικο δειγμα του χωρου των ανεξαρτητων call girls, με τα ολα τα κακα αλλα και τα καλα που εχει αυτος ο χωρος σε σχεση με τα γραφεια. Πχ ελλειψη γραμματειακης υποστηριξης αρα δυσκολες συνεννοησεις και στησιματα, μικρος βαθμοςεπαγγελματισμου και μηδενικος ποιοτικος ελεγχος αρα πιθανα προβληματα παρουσιασης, καθαριοτητας, συμπεριφορας κλπ, αλλα απο τη αλλη περισσοτερες πιθανοτητες για τρελλα και λιγοτερες για διεκπεραιωτικες εμπειριες, και συνηθως πιο καλο vfm.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, flyingdutchman

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2015
Αν και δεν το εχω τιμησω το μωρο γιατι εχουν γραφτει διαφορα!!! Πιστευω οτι μιλας σωστα και θα συμφωνησω μαζι σου φιλος!!! Ναι! Ναι!Καπέλο
Z
z4
12 Μαΐου, 2015
εγω επίσης να συμφωνησω μαζι σου και τα προτιμώ τα ανεξάρτητα κορίτσια απο τα γραφειάτα!
αλλα πιστευω οτι τα 100 που ζηταει ειναι παρα πολλά!
N
ng1964
12 Μαΐου, 2015
Η Άννα θα έπρεπε να είναι στα 70-80 ευρώ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3