Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 113154
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπερίζω το site!Είμαι νέος σαν μέλος αλλά διαβάζω αρκετό καιρό και ενημερώνομαι από το site και αποφάσισα κι εγώ να αρχίζω να γράφω κριτικές για τις εμπειρίες μου.2 συναντήσεις με την Αλεξάνδρα λοιπόν μέσα σε ένα 10ημερο.Η ημερομηνία ενδεικτική.Επιλέγω να πηγαίνω 2 φορές σε σχετικά μικρο χρονικό διάστημα για να εξάγω συγκεκριμένα συμπεράσματα και να μπορώ να συγκρίνω τις συναντήσεις για να αποφασίσω εάν τελικά αξίζει ή όχι μια κοπέλα. Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.
Η Αλεξάνδρα είναι μια ξανθιά κοπέλα 30 περίπου ετών γύρω στο 1,60 σε ύψος,κανονικό σώμα με πιασιματακια .Είναι λίγο στρουμπουλή πράγμα το οποίο μου αρέσει .Έχει στήθος 2αρι αλλά πολύ όμορφο .Η συνεννόηση έγινε εύκολα και η κοπέλα ήρθε στην ώρα της,casual ντυμένη και τις 2 φορές.
Στα του αγώνα τώρα πολύ καλή συμμετοχή απο μερους της,δεκτική στα περισσότερα,ωραίο τσιμπούκι(όχι το καλύτερο αλλά σε αρκετά καλό επίπεδο),με αρκετά φτυσίματα και ενασχόληση με τις μπάλες μου.Πρώτος γύρος αλλάξαμε 3 στάσεις :cowgirl,πισωκολλητο και ιεραποστολικο(που φαίνεται να το γουστάρει πιο πολύ απ'ολα).Μπανακι ,λίγο social (έδειχνε ότι ήθελε να μάθει για μένα) και βουρ στο δεύτερο γύρω που είχε ακόμα πιο πολύ ένταση καθώς το είχαμε βρει και οι 2 και το απολαύσαμε περισσότερο .Φιλιά με γλώσσα δεν δίνει,μόνο πεταχτά στα χείλη.Για 69 δεν ξέρω γιατί δεν το ζήτησα ποτέ.
Σε γενικές γραμμές αν σας αρέσουν τα petite milf η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή επιλογή ,γιατί όχι μόνο είναι καλή στο κρεββάτι αλλά είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος που σε κάνει να νιώσεις όμορφα από την πρώτη στιγμή,ειδικά και για τα χρήματα που ζητάει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
77
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2015
Ετων 30... ειπες.....? Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! Το 1963 μπορεί να ηταν και 30........!!!!!!!! Μαλακία
Z
z4
07 Μαΐου, 2015
Kαι εγώ διαβάζω και απορώ--
Οντως- οι φωτό δειχνουν μια ισως και 60αρα- Από τόσο λάθος γωνία .. ειναι τραβηγμένες ?..Χμμμ;
07 Μαΐου, 2015
Αδερφε αν ειδες οτι η κοπελα ειναι 30 χρονων και 1,60 στο υψος !...φιλικα και χωρις ιχνος κοροιδιας σε συμβουλευω να πας σε γιατρο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3