Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η σημερινή μου αναζήτηση με οδήγησε στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου πρακτορείου, όπου αμέσως επισήμανα την Ariel.

Την επισήμανα γιατί από τις φωτογραφίες της και την ηλικία που δηλώνει, δηλαδή 45άρα, μου δημιουργήθηκε η ελπίδα ότι θα ήταν μια υποδειγματική μιλφάρα της Μεγάλης Ρωσικής Σχολής, έμπειρη, γεμάτη όρεξη για σεξ, η οποία θα ήξερε τη δουλειά της.

Αυτό είχα ανάγκη σήμερα και δικαιώθηκα 100%! Η Ariel είναι ακριβώς αυτό που περίμενα!

Οι φωτογραφίες της ταιριάζουν με την πραγματικότητα, παρόλο που φοβόμουν ότι θα έκρυβαν κάποια περιττά κιλά. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Έχει κανονικό σώμα, με κάποια πιασιματάκια στη μέση, τα οποία δεν τη χαλάνε καθόλου.

Αν είστε βυζολάτρες, δεν σας κάνει, γιατί τα στήθη της είναι δυάρια, φυσικά και ίσως λίγο πεσμένα λόγω ηλικίας, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να είναι αντιαισθητικά. Μάλιστα, της αρέσει να ασχολείσαι μαζί τους.

Το πρόσωπό της, με τη μάσκα που φοράει στις φωτογραφίες φαίνεται λίγο πιο σκληρό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι δηλαδή γλυκό και ευχάριστο με τυπικά ρώσικα χαρακτηριστικά.

Έτσι όπως μπήκε μέσα χαμογελαστή και σέξυ ντυμένη, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να με προδιαθέσει θετικά και αρχίσαμε αμέσως τα φιλιά - όπου διαπίστωσα ότι περνάει με άριστα τη...σχετική εξέταση, καθώς είμαι από εκείνους που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό.

Αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε ό,τι ακολούθησε, καθώς υπήρξε πάρα πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και πάρα πολύ αισθησιακή συμπεριφορά και περιποίηση εκ μέρους της. Δεν ξέρω αν το κάνει με όλους, που μάλλον έτσι θα είναι, αλλά από την αρχή βάλθηκε να με ευχαριστήσει και να με κάνει τούρμπο, καταλαβαίνοντας τι ήθελα και ανάβοντάς με αργά και βασανιστικά. Μέχρι που τον πήρε στο στόμα της και εκεί μπορώ να πω ότι ΤΕΤΟΙΟ deep throat τόση πολλή ώρα δεν θυμάμαι να μου έχει ξανακάνει άλλη! Και δεν υπερβάλλω!

Στη συνέχεια τη γύρισα για να την περιποιηθώ κι εγώ, ύστερα καταλήξαμε σε ένα...ανάποδο 69 με μένα από πάνω και στο τέλος την πήρα στην κλασσική στάση - και σε όλα αυτά η ανταπόκρισή της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική, με κραυγές και επιφωνήματα στα ρώσικα και 3-4 τελειώματα εκ μέρους της, τα οποία μου φάνηκαν πραγματικά. Αν δεν ήταν, τότε παίρνει Όσκαρ, τόσο πολύ έδειχνε να το απολαμβάνει.

Αφού τελείωσε...θριαμβευτικά ο πρώτος γύρος και κάναμε ντουσάκι, σύντομα ξεκίνησε ο δεύτερος στο ίδιο στυλ, όπου πάλι έδειξε να τελειώνει μια - δυο φορές ακόμα! Το αρνητικό είναι όμως ότι δεν ολοκληρώθηκε, γιατί πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγει, καθώς άρχισαν να της τηλεφωνούν από το πρακτορείο. Είμαι βέβαιος ότι αν ήταν ανεξάρτητη, θα καθόταν παραπάνω χωρίς να κοιτάει την ώρα. Ζήτησε χίλιες συγγνώμες που έπρεπε να αποχωρήσει, τις οποίες βέβαια δεν χρειαζόταν να ζητήσει, γιατί δεν έφταιγε εκείνη. Ούτε και το πρακτορείο μπορώ να πω ότι έφταιγε, καθώς πράγματικά είχαμε ξεπεράσει τη μια ώρα και θα χρειαζόμουν κάμποση περισσότερη για να ξαναολοκληρώσω. Δεν πειράζει όμως, ακόμα κι έτσι η...συνεδρία ήταν απόλυτα πετυχημένη.

Ξέρει πολύ καλά ελληνικά και έτσι μπορείς και να πιάσεις την κουβέντα μαζί της. Μου είπε ότι είναι λίγο καιρό στη δουλειά, κάτι το οποίο δυσκολεύομαι να πιστέψω με βάση αυτά που είδα, γιατί η Ariel...ξέρει πάρα πολύ καλά τι θα πει άντρας και πώς να τον ευχαριστήσει!

Το συμπέρασμα το βγάλατε ήδη. Δεν θα τη χαρακτηρίσω ακριβώς VFM, γιατί είναι υποχρεωμένη να τηρεί αυστηρά την ώρα. Όμως θα τη χαρακτηρίσω δυναμίτη στο σεξ και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα την ξαναδώ αν συνεχίσει!

Σε όσους αρέσουν οι milf του είδους της, συνιστάται ανεπιφύλακτα - με την υποσημείωση ότι απ' όσο τουλάχιστον κατάλαβα είναι και καλό παιδί και θέλει ευγενική συμπεριφορά, όχι αγαρμποσύνες.

Γυρίζοντας σπίτι με έπιασε η φιλοσοφική διάθεση και άρχισα να αναρωτιέμαι πόσο άδικη είναι ζωή, δηλαδή πώς τέτοιες γυναικάρες σαν τις Ρωσίδες έχουνε στην πατρίδα τους για άντρες κάτι τελειωμένους μεθύστακες, ενώ οι Ελλεεινίδες, που ακόμα και το τελευταίο μπάζο νομίζει χωρίς να το δικαιούται ότι είναι βασίλισσα και είναι όλο κόμπλεξ, έχουν εμάς, που όπως και νάχει σίγουρα είμαστε καλύτεροι από τους Ρωσομπεκρήδες και παρόλα αυτά μας τα πρήζουν συστηματικά και όταν το δίνουν νομίζουνε ότι μας κάνουνε και καμιά μεγάλη χάρη...

Τέλος πάντων... Καλά να περνάμε όλοι και να βρίσκουμε καινούρια αστεράκια. Όπως είναι η Ariel!



Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zadren

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2015
Ωραία κριτική ! Καλά να περνάςΚουλ
25 Απριλίου, 2015
Ευχαριστώ φίλε μου! Βλέπω από τις κριτικές σου ότι πάνω-κάτω συμπίπτουν και τα γούστα μας!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2