Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με όλα αυτά τα αντιφατικά και αμφιλεγόμενα, πολύ αποθεωτικά αλλά και ορισμένα πολύ...θαφτικά που είχα διαβάσει για τη Βαλέρια, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι κάποια στιγμή θα τη συναντούσα και...ό,τι ήθελε ας γινόταν! Ήθελα να έχω προσωπική άποψη - την απέκτησα λοιπόν και τη μεταφέρω.

Κατ' αρχάς το τηλέφωνό της σε μένα το έδωσε εύκολα, όταν της έστειλα προσωπικό μήνυμα μέσα από το φόρουμ. Η συνάντηση μαζί της όμως δεν ήταν το ίδιο εύκολη, καθώς αρχικά κλείσαμε ένα ραντεβού που μου το ακύρωσε, γιατί δεν ήταν καλά εκείνη τη μέρα, όπως μου εξήγησε. Μετά από λίγες μέρες της ζήτησα ξανά να συναντηθούμε αλλά δεν μπορούσε, σήμερα όμως...έπιασα το τζακ ποτ, καθώς όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα, μέσω 2-3 SMS.

Ήρθε με 10 λεπτά καθυστέρηση, για την οποία ειδοποίησε, αλλά...όταν την είδα τα ξέχασα όλα!

Γιατί η κοπέλα αυτή είναι ΟΜΟΡΦΗ με όλη τη σημασία της λέξης - τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Πώς να την περιγράψω; Είναι...αυτό που φαντάζεστε βλέποντας τις φωτογραφίες της, δηλαδή έχει κανονικό ύψος, ούτε κοντή ούτε...ουρανοξύστης, κάπου στο 1.70΄, κορμί σπαθάτο, στήθη τριάρια, αν...μετράω σωστά και μάλλον ενισχυμένα αλλά όμορφα (αν παρόλα αυτά είναι φυσικά, είναι έργο τέχνης!), ξανθό, ίσιο μαλλί και...χαμογελαστή καυλόφατσα. Σε εμπνέει άμεσα ότι μαζί της θα περάσεις καλά.

Και η έμπνευση αυτή δικαιώθηκε, γιατί δεν είναι καθόλου "όμορφη αλλά κομοδίνο", ή "όμορφη αλλά μέτρια" όπως κάποιες άλλες αλλά δυναμίτης! Τουλάχιστον έτσι έδειξε σε μένα! Δηλαδή με το που μπήκε στο δωμάτιο...μου όρμησε (όχι ότι κι εγώ δεν έκανα το ίδιο βέβαια) και αρχίσαμε τα φιλιά, τα οποία δεν τα τσιγκουνεύεται ούτε τα "κρατάει" καθόλου και τα δίνει αισθησιακότατα!

Το ίδιο έκανε και στη συνέχεια, καθώς με έβαλε κάτω και ύστερα από τα προκαταρκτικά, τα οποία βέβαια κράτησαν αρκετά τόσο από τη δική μου μεριά όσο και από τη δική της, ανέβηκε πάνω μου και...με τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες. Ήταν αδύνατο να κρατηθώ, τόσο πολύ με είχε φτιάξει.

Πιάσαμε λίγο την κουβέντα, όπου διαπίστωσα ότι μια χαρά μπορεί να συνεννοηθεί με όσα αγγλικά και ελληνικά ξέρει. Όμως η Βαλέρια...δεν είναι της κουβέντας αλλά...των πράξεων και έτσι ύστερα από λίγο μου άρχισε ένα ΒΑΣΙΛΙΚΟ στοματικό, με deep throat και καυλωτικές ματιές, το οποίο με έκανε τούρμπο και οδήγησε στον δεύτερο γύρο. Στην αρχή την πήρα στα 4 και ύστερα τη γύρισα "κανονικά" για να τη βλέπω. Συμμετείχε ενεργά, χωρίς υπερβολές και κραυγές - και εδώ πρέπει να πω ότι ένας άνθρωπος στη δική μου ηλικία...δεν είναι καθόλου εύκολο να τελειώσει δυο φορές σε γρήγορο χρονικό διάστημα, έτσι η φάση κράτησε πολλή ώρα, στην οποία η Βαλέρια έδειξε άψογο επαγγελματισμό, καθώς δεν φάνηκε να δυσανασχετεί ούτε στιγμή ούτε άρχισε τα "κόλπα" κάποιων άλλων σε στυλ "έλα μωρό μου", η...μετάφραση των οποίων, όπως όλοι ξέρουμε, είναι "άντε τελείωνε" αλλά συνέχισε να συμμετέχει και να με "ανεβάζει"! Και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έκανα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΞ μαζί της, που τόσο καλό είχα να κάνω ένα χρόνο και παραπάνω και μάλιστα...όχι με κοπέλα της "δουλειάς" αλλά με την τότε κοπέλα μου... Με πήγε πραγματικά...σε άλλη διάσταση, μέχρι που τελικά "κατέθεσα" δυνατά και αναζωογωνητικά και...έτσι που θα το θυμάμαι για αρκετό καιρό!

Ύστερα από όλα αυτά τι να πω; Εννοείται ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος, ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες συναντήσεις με call girl που έχω κάνει - και κορυφαία αν συνδυάσουμε εμφανιση, διάθεση της κοπέλας, χημεία μεταξύ μας και τιμή!

Φυσικά έχω διαβάσει και κάποιες μέτριες έως...απίστευτες (που τη χαρακτηρίζουν...επικίνδυνη) κριτικές για τη Βαλέρια. Δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά ισχύει. Σε μένα όμως έδειξε το καλύτερο πρόσωπό της - και πραγματικά...άλλος άνθρωπος νοιώθω τώρα που τα γράφω.

Σαφώς και θα την ξαναδώ - όχι όμως σύντομα, γιατί...δεν είναι για χόρταση. Είναι εκλεκτός μεζές, όχι...σουβλάκι.

Καλά να περνάμε όλοι λοιπόν και ας ελπίσουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε να εξασκούμε το σπορ και να γράφουμε... Διευκρινίζω ότι ΔΕΝ θα δώσω πουθενά το τηλέφωνο της Βαλέριας, γιατί δεν θέλει και ο μόνος τρόπος για να το βρείτε, είναι να το ζητήσετε από την ίδια μέσω του thread της στο φόρουμ. Μη μου αρχίσετε τα pm λοιπόν...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2015
Αυτην πως την βρισκουμε; Χμμμ;
18 Απριλίου, 2015
Μια χαρά τα λες Ιπτάμενε αλλά να μην καταλαβαίνεις τη διαφορά του φυσικού από το φτιαγμένο στήθος? Η Βαλ. έχει από τα καλύτερα φυσικά στήθη, αν και τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να μην έχουν την αίσθηση που είχαν 1 χρόνο πριν. Τα πολλά ζουμπήγματα βλέπεις Γλώσσα
18 Απριλίου, 2015
Μην ανησυχης καθόλου... δεν θα σου ζητήσουμε τίποτα ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
18 Απριλίου, 2015
κλόουν Μεγάλο χαμόγελο
18 Απριλίου, 2015
Aπο Ελληνικα πως τα παει ,αν υποθέσουμε οτι καποιος δεν ξερει αγγλικα θα καταφέρει να συνεννοηθεί ?
18 Απριλίου, 2015
Πρωκτικό κάνει;
18 Απριλίου, 2015
Ποιος είναι ο κλόουν; Ρωτάω για να είμαι σίγουρος πριν αρχίσω να απαντάω όπως πρέπει.
19 Απριλίου, 2015
φιλε μηπως μπορεις ν μ στειλεις το τηλεφωνο της κοπελας στο kostasapido@gmail.com…γιατι στα μηνυματα στο προφιλ της δν πρεπει ν απανταει.
19 Απριλίου, 2015
Θα περιμένω μέχρι το βράδυ για να μάθω ποιος είναι ο κλόουν. Αν δεν πάρω απάντηση, θα θεωρήσω ότι ο χαρακτηρισμός αφορά εμένα και...θα τα πούμε.

Επίσης, διαβάσατε όλοι ότι δεν θα δώσω το τηλέφωνο της Βαλέριας. Γιατί επιμένετε να το ζητάτε;
19 Απριλίου, 2015
Ρε μαστορα παρεξηγηθηκες με το κλοουν?Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Και θα περιμενεις και μεχρι το βραδυ?Προσκύνημα

Για το τηλεφωνο μαζι σου αν και οπως ειπωθηκε εκεινγ δεν απανταει...Γερο-μύστης
21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3