Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μια καθυστερημενη κριτικη (καλλιο αργα παρα ποτε) για την Δημητρα απο τον καιρο που δουλευε για γραφειο, πανω κατω λιγο πριν τις εκλογες.
Λοιπον η Δημητρα ειναι ενα νεο κοριτσι γυρω στα 25, με συμπαθητικο προσωπο, κανονικο υψος (168-170εκ) , ομορφο αδυνατο σωμα, μικρο βυζι (2?), και πολλη θετικη ενεργεια.
Μπηκε στο δωματιο ντυμενη απλα, μιλησαμε λιγο περι ανεμων και υδατων, πηγε για ντους, και οταν βγηκε μετα απο λιγα λεπτα αρχισαμε τα χαδια και τα φιλια.
Στην συναντηση μας, τα φιλια της ηταν με γλωσσα - οχι ιδιαιτερα βαθεια αλλα ουτε και ξεπετα. Ισως να εχει κανει προοδο σε αυτο το θεμα απο τοτε.
Η πιπα της ηταν βαθεια, αισθησιακη και την ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα, ετσι μετα απο λιγο δεν αντεξα τελειωσα στο στομα της. Μετα απο αλλο ενα μπανακι και λιγη κουβεντα, ξαναρχισαμε τον αγωνα με φιλια, χαδια, πιπα, και 69 οπου το μουνακι της ηταν τελειο (καθαρο, γλυκο, και μετα απο λιγο πολυ υγρο). Τελος της ζητησα να περασουμε στο κυριως πιατο, ξεκινωντας με cow girl, μετα reverse cow girl, ορθια απο πισω, στα τεσσερα απο πισω, και παλι cow girl οπου και τελειωσα. Σε ολη τη διαρκεια, η Δημητρα ειχε εξαιρετικη συμμετοχη και εδειχνε μεγαλη διαθεση να με ευχαριστησει. Το μονο σχετικα αρνητικο σχολιο ηταν οτι κρατουσε τα ματια της κλειστα αρκετο καιρο, δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα αλλα προτιμω να υπαρχει επαφη με τα ματια.
Συμπερασματικα, η Δημητρα μου αρεσε γιατι μου φανηκε σεξυ και με πολλη θετικη αυρα (το αντιθετο απο την ξυνιλα που βγαζουν καποιες συναδελφοι της) και μου προσεφερε μια πολυ ευχαριστη girlfriend εμπειρια. Προφανως ο καθενας εχει τις δικες του προσδοκιες και απαιτησεις, αλλα νομιζω οτι για gfe καταστασεις δυσκολα καποιος θα απογοητευθει απο την Δημητρα.
Σχετικα με τις βαθμολογιες μου, αν με αφηνε το συστημα θα εβαζα 7 προσωπο, 8 σωμα, 9 για συμπεριφορα και συμμετοχη ιαι 8 για vfm.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού