Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 1 10
Call-Girls 6556
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ηθελα να βρώ ένα καλό μωράκι να ξεχαρμανιάσω και εχω βγάλει τα μάτια μου στο σαιτ να δω τι παίζει. Αφού είχα μπανίσει κανα δύο παίρνω τηλεφωνα αλλά δεν βρίσκω διαθεσιμότητα. Το μάτι μου πέφτει στην Ινα και με καθηλώνουν τα μάτια της,ωραίο ,αδυνατούλικο όπως μου αρέσουν. "Ωραία, αυτό θα κλείσω " σκέφτομαι και παίρνω τηλέφωνο και ευτυχώς (η δυστυχώς) είχε διαθεσιμότητα την ώρα που ήθελα.
Έρχεται στο δωμάτιο στην ώρα της, ανοίγω και βλέπω ενα μωρο όπως στις φωτογραφίες. Συνήθως διαλέγω αδύνατες γιατί στην πραγματικότητα οι περισσότερες είναι πιο "γεμάτες" απ όσο δείχνουν στις φώτο. Ε, αυτή είναι λιγότερο απ'οτι φαίνεται στις φώτο !!!
Με το που μπήκε δεν την είδα και πολύ θερμή, "χμ, δεν μου αρέσει" σκέφτομαι.Πάει για μπάνιο και μόλις έρχεται κάθεται στο κρεββάτι και με κοιτάει.Τελικά το σώμα της είναι πολύ αδύνατο και το βυζί σχεδόν ανύπαρκτο, 1 οχι 2 που λέει.
"Αντε , να κάνω εγω την αρχή,μπας και σπασει ο πάγος"... την χαιδεύω και αρχίζω την περιήγηση με την γλώσσα μου πάνω στο σώμα της , μου τον πιάνει και αφού μου τον παίζει λίγο προσπαθεί να πάρει πίπα με γρήγορες και βιαστικές κινήσεις, " Ωπα, κοπελιά ,με το μαλακό!!"πολύ σύντομα προσπαθεί να βάλει το σκουφάκι , ξαπλώνει και περιμένει.Προσπαθώ να την φιλήσω αλλά με το ζόρι ανταποδίδει και μου λέει ότι εχει αλλεργία και την ενοχλούν τα γένια μου!!Θυμόςοκ,προσπαθώ να μην την αγγίζει το πρόσωπο μου αλλά γενικά την βλέπω πολύ απαθής. Κάποια στιγμή τελειώνω και νιώθω ότι έκανα σεξ μόνος μου...
Με ρωτάει αν μπορεί να ανάψει τσιγάρο και παίρνει το κινητό της και ασχολείται μαζί του. Γενικά ούτε στο σόσιαλ την είδα πολύ δεκτική, απλά μου έλεγε για το νέο κινητό που ήθελε να πάρει, τέλος πάντων να γαμήσουμε ήρθαμε όχι να κάνουμε κουβέντα αλλά ρε πούστη μου αμα δεν δείχνει ενδιαφέρον και η άλλη δεν σε φτιάχνει. Δεν θέλεις να κάνουμε σεξ; μου λέει καποια στιγμή. "ναι, αλλά πρέπει να κάνεις και συ κατι, you know,εκει κάτω θέλει λίγο δουλειά για να πάρει μπρός."την λέω και ξεκινάω να την γλύφω , το γυρνάω στο 69 μπας και κάνει και αυτή τίποτα.
οταν μετά απο λίγο έχει πάρει μπρός το εργαλείο έρχομαι απο πάνω της και συνεχίζω , αλλάζω την γυρνάω απο πίσω στα τέσσερα , την βάζω όρθια μπροστά στον καθρέπτη αλλά γενικά νιώθω ότι μόνος μου προσπαθώ και τελικά μετά απο λίγο νιώθω το εργαλείο να μην ανταποκρίνετε και σταματάω.
την ρωτάω αν έχει άλλο προφυλακτικό και μου λέει όχι και βέβαια δεν κάνει καμιά προσπάθεια να μου τον σηκώσει.εντάξει , ξενέρωσα πρώτη φορά τόσο πολύ.Μπορεί να μην είχε διάθεση, να ήταν κουρασμένη, να μην είχαμε χημεία αλλά εγώ απογοητεύτηκα πλήρως και ένιωσα ότι πέταξα τα λεφτά μου , τό μόνο πράγμα που μου έμεινε είναι το γλυκό προσωπάκι της και τα υπέροχα πράσινα μάτια της που όμως δεν ηταν αρκετό να με φτιάξει. κριμα, δεν είδαμε Ανάσταση απο Μολδαβία!Λύπη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
perpetouas
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού