Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 22 10
Call-Girls 92698
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Νόμιζα ότι θα ήμουν ο πρώτος που θα έγραφε κριτική για την Elly, αλλά είδα ότι με πρόλαβε άλλος συναγωνιστής, με τον οποίο μάλιστα θα συμφωνήσω στα περισσότερα σημεία.

Το ίδιο κίνητρο που ώθησε κι αυτόν να τη συναντήσει, ώθησε και μένα, δηλαδή η διάθεση για κασκαντεριλίκι, με μια κοπέλα βέβαια που υπέθεσα από την αγγελία της ότι κάτι καλό θα είχε να δώσει.

Και μπορώ να πω ότι σωστά το υπέθεσα. Οι εντυπώσεις μου είναι καλές.

Η Elly είναι μια όμορφη, καθημερινή κοπέλα της διπλανής πόρτας - αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι ξανθιά (τουλάχιστον τώρα) με γαλάζια μάτια, κάτι που δεν το συναντάμε τόσο εύκολα στην ελληνική καθημερινότητα. Πράγματι έχει γλυκό πρόσωπο, ιδιαίτερα όταν αποφασίσει να χαμογελάσει. Κατά τα άλλα έχει ένα ελληνικό σώμα, όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο enterpeneur, δηλαδή λίγο...ενισχυμένο στην περιφέρεια, χωρίς όμως σε καμιά απολύτως περίπτωση να είναι χοντρή ή αντιαισθητική. Επίσης έχει φυσικά δυαροτριάρια στήθη, τα οποία, όπως γράφω σε κάθε τέτοια περίπτωση, καλά θα κάνει να τα κρατήσει έτσι.

Η ουσία βέβαια είναι η συμμετοχή της στον αγώνα, η οποία πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλή. Φιλάει εξαιρετικά και βαθειά και γενναιόδωρα - κάτι που για μένα είναι απαραίτητο στοιχείο. Της αρέσει το στοματικό σεξ, τόσο όταν το κάνει όσο κι όταν της το κάνουν, ενώ είναι και πολύ συμμετοχική κατά τη διάρκεια του κυρίως πιάτου αντιδρώντας χωρίς υπερβολές, ουρλιαχτά, ψεύτικες φωνές κλπ. αλλά δείχνοντας ότι το γουστάρει. Ίσως να είναι και θέμα της χημείας που έχει με τον καθένα, πάντως εμείς χημεία είχαμε.

Αφού τελείωσε ο πρώτος γύρος με ρώτησε αν ήθελα να μου κάνει μαζάζ - και μου έκανε, με απαλό και χαλαρωτικό ρυθμό. Είχε φέρει μαζί της και το σχετικό λάδι. Καθώς είχαμε πιάσει την κουβέντα (στα αγγλικά, γιατί ελληνικά δεν ξέρει), με δική μου περισσότερο ευθύνη, γιατί ήθελα να τη ρωτήσω διάφορα και όχι επειδή εκείνη ήθελε μέσω της κουβέντας να φάει το χρόνο, αργήσαμε να ξαναρχίσουμε τα προκαταρκτικά, πάνω εκεί όμως που είχαμε αρχίσει αγκαλιές και φιλιά...χτύπησε το ξυπνητήρι της για να δείξει ότι η ώρα είχε περάσει. Πράγματι, είχε συμπληρωθεί η μια ώρα και έτσι άρχισε να ετοιμάζεται για να φύγει - με ευγένεια πάντα. Επομένως, όποιος τη δοκιμάσει, ας έχει υπόψη του ότι κρατάει αυστηρά το χρόνο και ας φροντίσει...ό,τι θέλει να κάνει να το κάνει μέσα στη συμφωνημένη ώρα.

Και σε μένα πήρε τα λεφτά από την αρχή, κάτι το οποίο το συνηθίζει όπως φαίνεται.

Όπως προανέφερα, η γενική μου εντύπωση είναι καλή, καθώς και όμορφη κοπέλα είναι και συμμετοχική και καθαρή και ευγενική. Και με τίμιο κόστος για όλα αυτά. Επομένως...μπαίνει στα υπόψη και μακάρι να μείνει έτσι και να μη χαλάσει.

Όπως και άλλες κοπέλες μου έδωσε την εντύπωση ότι αν σε γνωρίσει καλύτερα θα προσφέρει και περισσότερα, καθώς ίσως είχε μια επιφυλακτικότητα, ειδικά στην αρχή, αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε.

Squirting δεν δοκίμασα - ίσως την άλλη φορά.

Τώρα θα μπουν συγκεκριμένοι στόχοι ώστε να κάνω ορισμένα πράγματα που τα έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και όταν τα πραγματοποιήσω...εδώ θα είμαστε για "ρεπορτάζ"!

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2015
στείλε μου PM με το τηλέφωνο τις.
Θέλω να δοκιμάσω το squirting
25 Μαρτίου, 2015
ξυπνητηρια και..προκαταβολες, μυριζει απο μακρυα γραφειο..
25 Μαρτίου, 2015
Δηλαδη αν κανει 5 ραντεβου κανει squirting σε ολουςΧμμμ;
αρα μια καλο στημενο ψεμαα
25 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πραγματι τα περισσοτερα γραφεια υποσχονται οτι θελουν.. για να βρισκουν πελατες
25 Μαρτίου, 2015
Γραφείο - ξεγραφείο, καλή είναι. Αυτή είναι η ουσία.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5