Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 22 10
Call-Girls 92669
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η καταδρομικές είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα στο σπορ. Καλά είναι τα στανταράκια αλλά όταν έχει περιγραφτεί κάθε λεπτομέρεια για μια κοπέλα, χάνω κάπως το ενδιαφέρον μου.
Συνέπεσε λοιπόν η εμφάνιση της Elly με την απουσία της κοπέλας μου και κάποια έξτρα χρήματα οπότε αποφάσισα να την δοκιμάσω.
Συνεννόηση εύκολη με sms. Αν και μπερδεύτηκε για το που ήθελα να βρεθούμε, συνεννοηθήκαμε μια χαρά.
Άφιξη στην ώρα της με πολύ ζεστό χαιρετισμό. Από εμφάνιση έχουμε και λέμε:

Στο πρόσωπο μοιάζει πιο πολύ με Γερμανίδα παρά με Ρουμάνα. Λευκή επιδερμίδα, ξανθιά με γαλάζια μάτια. Συμπαθητικό προσωπάκι. Πιο πολύ προς το γλυκό παρά προς το σκυλί. Το σώμα είναι ελληνικό. Αχλαδάκι-κώλος, λεπτή και μικρό βυζάκι. Δεν έχει κυτταρίτιδα και το δέρμα είναι πολύ καλό. Για εμένα το deal-breaker είναι τα έξτρα κιλά, οπότε λίγο αχλάδι δεν με χαλάει.
Για οτιδήποτε περιγράψω παρακάτω, σημειώστε ότι φάνηκε ότι έχουμε χημεία από την αρχή.
Με το που ήρθε, είπαμε 2 κουβέντες και ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα. Βγάζαμε αργά τα ρούχα μας και μόλις μείναμε γυμνοί, μπήκε για ένα γρήγορο ντουζ. Με το που βγήκε, ξεκίνησε την πίπα, όπου εκεί καταλαβαίνεις ότι πραγματικά είναι ρουμάνα. Χαμόγελο Το απολαμβάνει και στο δείχνει. Έτσι τελείωσε και ο 1ος γύρος με τα σκάγια να την παίρνουν στο πρόσωπο και στο στόμα (τα προτιμάει στο στόμα) και εγώ να ξαπλώνω για να χαλαρώσω.
Μου έκανε ένα μασάζ και ξεκινήσαμε τον 2ο. Αλληλογλυφτήκαμε αλλά δεν το πολυπάλεψα για squirting οπότε δεν ξέρω να σας πω αν κάνει. Γενικά πάντως γουστάρει γλύψιμο. Στα του αγώνα, την ίδρωσε την φανέλα. Αν και γενικά παίζαμε πιο πολύ σε GFE κατάσταση, στα 4 έφαγε πολύ σφυροκόπημα για αρκετή ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν μου τελείωσαν οι αναπνοές, την έβαλα κάτω και ξανα-τελείωσα στο στόμα της αφού μου έκανε ακόμα μια εξαιρετική πίπα.

Γενικά να πω ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας. Δεν πάει να σου φάει χρόνο, συμμετέχει, τα κάνει όλα, αλλά παίρνει τα λεφτά στην αρχή και όταν χτύπησε το alarm για την ώρα σηκώθηκε να μπει στο μπάνιο. Είναι καθαρή και ευχάριστη. Εγώ πιθανώς να την ξαναπάρω για να δοκιμάσω το squirting αλλά και το κωλαράκι της.

Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
enterpreneur
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
345
Πόντοι:
1.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, varavas1

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2015
Δε διαφωνώ ότι πέρασες καλά,αλλα μόλις τις είπα για extra ball μου είπε ότι πάνω από 3 φορες δεν είναι φυσιολογικό... και το κάνουν μονο οι fuckers...
P
pn86
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1