Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 22 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνια στο περιπου, 1-2 μερες πανω κατω.

Οι κριτικες που βαζουμε πρεπει να ειναι οσον το περισσοτερο αντικειμενικες χωρις να λαμβανεται υπ' οψιν η οποια επιπτωση θα εχει στην κοπελα. Ο στοχος μας ειναι να ενημερωθουν οι πελατες και μετα η επιλογη δικια τους.

Παμε λοιπον στα του γεγονοτος. Το ραντεβου κλειστηκε πολυ ευκολα με 1-2 μηνυματα και ως προς την συνενοηση με το γραφειο ολα καλα και ωραια. Η Μαρινα ηρθε στην ωρα της, αερατη και πολυλογου. Με το που μπηκε μου πεταξε ενα φιλακι, γδυθηκε κατευθειαν και μιλωντας συνεχως για κατι, που δεν θυμαμαι τι, μπηκε για φρεσκαρισμα.

Περιγραφη: Κορμι αδυνατο , χωρις λιπος, μινιον, εχει αδυνατισει απο 1 χρονο σχεδον που την ειχα δει, μετριο υψος, στηθος 2 - 2,5 αρι οχι σφιχτο ουτε ομως και πεσμενο ωστε να ειναι απωθητικο , μουτρακι συνηθησμενο συμπαθητικο. Γελαστο και ομιλητικο κοριτσι τοσο ομως που ξεπερνα το οριο της κουβεντας.
Σεξ: Διεκπεραίωση ειναι ο ορισμος που θα εδινα.

Η προηγουμενης καριερας της, (πρώην Μόνικα Νιάου από το μπουρδελάκι Φωκαίας 25 ισόγειο), της εχει αφησει καταλοιπα τα οποια δεν τα εχει αποβαλλει πληρως ακομα. Προσπαθει με γρηγορο τροπο να σε τελειωσει και να ξεμπερδευει.

Πιπα ρηχη με λιγοστες προσπαθειες βαθειας εισαγωγης, σε φτιαχνει μετα απο προσπαθεια αλλα τα χαλαει ολα οταν στο ξαφνικο λεει, ''να βαλουμε καποτα τωρα'' ; Οχι ρε κυρα μου δεν θα βαλουμε καποτα οταν θελεις εσυ , αλλα οταν το ζητησω εγω.
Τελος παντων Στο σεξ ειναι αγγουρι στεγνη χωρις λιγο καυλα βρε αδελφε, απλα καθεται να την πηδηξεις επειδη ετσι πρεπει να γινει. Ακομα και οταν τον εχει μεσα συνεχιζει να μιλαει στο ασχετο, φαση ντεκαβλε.........

Δεν κανει cim ουτε για αστειο και κοιταει την καποτα να δει μην τυχον και εφυγε ή εσπασε , λες και εγω θελω να την πηδηξω σκετα, φιλια λιγοστα με υποψια γλωσσας, περιποιηση του πελατη ισχνή, κωλος απαγορευμενη περιοχη, ουτε δαχτυλα στο μουνι, ποσο μαλλον στο κωλι Χαμόγελο . Σε ολο τον αγωνα δεν ενοιωσα οτι κατι της αρεσε, απο συμμετοχη δηλαδη πολυ κατω του μετριου.

Υπηρεσιες μπουρδελου δηλαδη, απλως με περισσοτερο χρονο, εξ' ου και ο τιτλος. Οι κριτικες που διαβασα για την κοπελλα εδω με προετοιμασαν αλλα εγω ηθελα να τα δω απο μονος μου. Χαμόγελο
Αυτα.

Ταδε εφη rebetis και ισως γερασα και παραξενεψα.........

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
rebetis
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
263
Πόντοι:
3.287
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2015
Ταδε εφη rebetis και ισως γερασα και παραξενεψα......... Καπέλο Προσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1