Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 112917
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας διαβάσει τις καλές κριτικές, αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή με την Αλεξάνδρα.

Μπαίνω αμέσως στο θέμα: Η Αλεξάνδρα είναι μια ώριμη γυναίκα, της οποίας την ηλικία δεν μπορώ να εκτιμήσω με σιγουριά, πάντως σε καμιά περίπτωση δεν είναι 27 χρόνων. Για 40+ την κόβω.

Είναι αυτό που έγραψε ένας συναγωνιστής πιο κάτω στον πετυχημένο τίτλο της δικής του κριτικής: Μιλφομεζεδάκι! Δηλαδή όλα επάνω της είναι με ένα τρόπο...σεξουαλικά. Δεν είναι μοντέλο, δεν είναι όμως ούτε μπάζο, έχει σώμα με πιασίματα, χωρίς να είναι χοντρή και με ένα δικό της στυλ σε κάνει να θέλεις να τη...βουτήξεις και να αρχίσει το ματς.

Οι φωτογραφίες της είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές, αν και νομίζω ότι την αδικούν λίγο ως προς το πρόσωπο, το οποίο μου φάνηκε πιο συμπαθητικό απ' ότι σε αυτές.

Είναι επίσης μικρών διαστάσεων, επομένως πάρα πολύ εύκολο να τη "χειριστείς". Αυτό για τα δικά μου γούστα είναι σημαντικό πλεονέκτημα.

Στα του αγώνα, δε λέει όχι σε τίποτα και συμμετέχει πολύ ικανοποιητικά. Επίσης δεν τρώει το χρόνο σου, κάθεται όλη την ώρα που έχει συμφωνηθεί, χωρίς πονηριές, σε σέβεται και δέχεται αδιαμαρτύρητα τον δεύτερο γύρο.

Ωστόσο...θα έλεγα ότι διέκρινα στα μάτια της εκείνη την ιδιαίτερη ρώσικη θλίψη που έχουν ορισμένες κοπέλες που μας έχουν έρθει από εκεί.

Πιστεύω επίσης ότι λόγω του ότι ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε, είχε ένα κάποιο "κράτημα", το οποίο μπορεί να αποβάλει αν υπάρξει και επόμενη φορά/φορές. Νομίζω ότι αν σε γνωρίσει καλά και σε συμπαθήσει, μπορεί να δώσει περισσότερα.

Στα θέματα καθαριότητας κλπ. δεν μπορεί να γίνει καμιά αρνητική κριτική, είναι άψογη.

Ασφαλώς ισχύει αυτό που έγραψε ο Πρόεδρος CHEYENNE (είχαμε έναν τέτοιον άνθρωπο για πρόεδρο της δημοκρατίας και βάλαμε τον Παυλόπουλο, ήμαρτον...) ότι στα στούντιο υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες.

Αμφιβάλλω πολύ όμως αν στα στούντιο και μάλιστα με 60 ευρώ μπορείς να βρεις τέτοιες υπηρεσίες από οποιαδήποτε κοπέλα - και σίγουρα σε καμιά περίπτωση για τόση ώρα.

Συνεπώς η Αλεξάνδρα είναι ένα δυνατό VFM - και αξιογάμητη έτσι κι αλλιώς, όχι μόνο λόγω χαμηλής τιμής, εκτός αν θέλετε πιπινομοντέλες, οπότε μην κάνετε τον κόπο να τη συναντήσετε.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διάδοχος της ΑναστασίαςRu αλλά για να το πω αυτό με βεβαιότητα, πρέπει να την ξαναδώ.

Αυτά είναι τα νέα της Αλεξάνδρας που ξέρει πολύ καλά τι θα πει άντρας!

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2015
"Αμφιβάλλω πολύ όμως αν στα στούντιο και μάλιστα με 60 ευρώ μπορείς να βρεις τέτοιες υπηρεσίες από οποιαδήποτε κοπέλα - και σίγουρα σε καμιά περίπτωση για τόση ώρα."

Οπως το γραφεις ειναι. Με μια-δυο εξαιρεσεις, που ομως πρεπει να εισαι παλιος επαναλαμβανομενος πελατης για να γινει αυτο. Και σε αυτες τις περιπτωσεις οχι με €60......Αρα η Alex ειναι Value For Money
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1